CER SI PAMANT ROMANESC

Cuvant despre noi, romanii

Manualul olandez pentru pedofili NU poate fi interzis pentru că nu e „penal”


Pedofilul olandez abuzat și bătut cu scândura! Povestea șocantă a părinților lui Joop Visscher! Ce i-au făcut acestuia

Foto capital.ro : Criminalul pedofil olandez Joop Visscher

Olanda, apărătoarea statului de drept și a pedofililor: Un manual pentru pedofili, care arată cum pot fi ademeniți și abuzați copiii,

Considerată, pe baza statisticilor publicate de presa occidentală, campioană la pedofilia pe Internet, Olanda se mândrește și cu un manual pentru pedofili.

A cărui interzicere o solicită insistent o organizație care are la activ o victorie: a reușit să interzică asociația pedofililor olandezi, scrie site-ul nltimes.nl., citat de www.activenews.ro şi preluat de Romanian Global News.

Potrivit presei olandeze, Fundația Strijd tegen Misbruik, care luptă împotriva abuzurilor la adresa copiilor, solicită ca această țară să interzică manualul pentru pedofili – un volum de peste o mie de pagini care explică în detaliu modul în care pedofilii pot ademeni, manipula psihologic și abuza copiii.

Dar, mai important decât orice, cum pot face asta fără să afle nimeni.

Conform manualului, un copil este considerat o pradă „sigură”, pentru că nu poate vorbi.

Copiii cu vârste cuprinse între 2 și 4 ani sunt considerați „periculoși”, pentru că nu pot păstra secrete.

Cartea descrie cum să-și curețe agresorii urmele după ce au abuzat de un copil, astfel încât ADN-ul acestuia să nu poată fi găsit pe copil sau în mediul înconjurător.

De asemenea, oferă explicații despre cum pot fi stocate în siguranță pe calculator imagini cu abuzurile sexuale.

Manualul oferă și instrucțiuni cu privire la fapta de abuz în sine.

Fundația a amenințat că va duce problema în instanță dacă guvernul refuză să intervină.

Conform sursei citate, Ministrul Justiției și Securității a analizat dacă manualul pedofililor poate fi interzis. Iar concluzia a fost că avocații din departamentul pe care îl conduce au stabilit că orice interdicție este imposibilă, întrucât manualul „nu conține materiale penale”.

Fundația, care anterior, după ani de bătălii legale, a reușit să obțină interzicerea asociației de pedofili din Olanda nici nu vrea să audă de acest răspuns, arătând că există multe asemănări între manualul pentru pedofili și asociația pe care a reușit să o interzică.

Prin urmare, fundația a trimis o scrisoare către Parlamentului olandez, prin care a cerut legiuitorilor să interzică manualul.

Manualul pedofililor este disponibil pe internet, pe o serie de site-uri obscure și pe forumuri de mai mulți ani, fiind distribuit pe scară largă pe așa numitul Dark web, axat în special pe copiii olandezi care sunt abuzați sexual.

Jurnaliștii oalndezi preocupați de acest caz au reușit să găsească cu ușurință fragmente din manual prin intermediul motoarelor de căutare obișnuite, precum Google.

Expertul juridic Yme Drost, care sprijină fundația în demersul său, consideră drept scandalos faptul că apelul de a interzice manualul pentru pedofili se izbește de rezistența politicienilor.

„Dacă părinții din Olanda ar cunoaște conținutul acestei cărți – pe care, cu siguranță, nu l-au citit – țara ar fi zguduită din temelii”, a spus acesta.

Amintind că politicienii din țara sa nu au simțit nici nevoia intezicerii asociației pedofililor, Drost a subliniat că nu a renunțat nici atunci și nu o va face nici acum.

Fundația olandeză „Strijd tegen Misbruik” se luptă pentru ca Olanda să interzică un manualul- ghid de peste o mie de pagini care le explică detaliat perverșilor cum pot ademeni copiii, cum trebuie să îi pregătească pe micuți pentru relații sexuale și cum îi pot abuza, fără ca monstruozitatea să fie descoperită, informează cotidianul Algemeen Dagblad.

Cartea este deja interzisă în Regatul Unit, deci există precedent.

Drost consideră că poate apela la Convenția de la Lanzarote, prin care țările au convenit să protejeze pe copii împotriva exploatării sexuale și a abuzurilor.

„Convenția de la Lanzarote, la art. 8, alin. (2), stabilește obligația statelor semnatare de a preveni sau interzice publicarea oricărui material despre infracțiunile reglementate de Convenție.

Prin acestea, regăsim și informațiile accesibile public cu caracter pornografic, informațiile care încurajează violența și exploatarea sexuală, materialele care promovează abuzurile sexuale săvârșite asupra copiilor sau relațiile sexuale între copii.

Deși nu este stabilit expres, această clasificare a informațiilor ilegale și dăunătoare dezvoltării normale a copiilor vizează și mediul online.”

Emisiunea de știri a canalului RTL a dezvăluit că „The Pedophile Handbook” există de zece ani pe „Dark Web” (partea de internet cu domenii criptate), dar poate fi procurat relativ simplu și de utilizatorii internetului obișnuit.

Cartea este distribuită frecvent pe forumurile de pedofili, fiind completată regulat cu noi „ponturi”, experiențe și sfaturi.

Poliția a confirmat pentru televiziunea RTL că manualul este foarte popular printre pedofilii orlandezi.

„Cum cucerești un copil” este o carte periculoasă, însă deținerea sau distribuirea acesteia nu este ilegală în Olanda, recunosc autoritățile acestei ţări.

„Este un caz asemănător manualelor despre cum poți să construiești bombe sau să comiți o crimă perfectă”, a declarat pentru RTL Nieuws purtătorul de cuvânt al Parchetului olandez.

Manualul descrie în amănunt tehnicile prin care poate fi cucerită încrederea unui copil.

În acest sens, conține fraze și expresii-cheie, dar și metode de recompensă prin care copiii pot fi determinați să păstreze secretul a ceea ce s-a petrecut, relatează Evz.ro.

Publicitate

29/09/2019 - Posted by | POLITICA | , , , ,

2 comentarii »

 1. Incredibil și ei , olandezii , ne interzic accesul in spațiul Schengen ,asta pentru că nu acceptăm lgbt și pedofilia … Bravos ,halal națiune !!!!

  Apreciază

  Comentariu de mopsu | 30/09/2019 | Răspunde

  • Refuzul Olandei e legat înprincipal de faptul că România refuză cu obstinaţie să cedeze acestei ţări administrarea portului Constanţa. Dacă şi-ar vedea visul cu ochii, olandezii ar fi stăpâni pe principala arteră strategică de navigaţie care leagă cel mai important port la Marea Neagră (Constanţa) de marele port olandez Rotterdam, principala poartă nordică de intrare pe uriaşa piaţă a UE, prin canalul Dunăre – Marea Neagră, Dunăre şi Rin.
   Chestia cu pedofilii e secundară în comparaţie cu pofta lor de Constanţa…

   Citiţi şi :
   https://cersipamantromanesc.wordpress.com/2018/10/12/olandezii-vor-cu-orice-pret-sa-puna-mana-pe-portul-constanta/

   Apreciază

   Comentariu de cersipamantromanesc | 30/09/2019 | Răspunde


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: