CER SI PAMANT ROMANESC

Cuvant despre noi, romanii

Cehii oferă migranţilor africani 4.000 de dolari pentru a pleca și a nu se mai întoarce în ţara lor


 

 

 

 

Republica Cehă a decis să plătească nigerienilor și altor migranți non-europeni, pentru a-i încuraja să părăsească țara central-europeană și să nu se mai întoarcă niciodată:

Oferta face parte dintr-un program care se concentrează în special pe migranții din Afganistan, Irak, Nigeria, Mongolia și Vietnam.

Potrivit unui raport publicat pe RemixNews, un ziar din Republica Cehă, guvernul ceh va plăti migranților care vor părăsi voluntar țara,   4.000 EUR.

 

 

 

 

 

Programul de „Reîntoarceri”pus în aplicare de Ministerul Ceh  de Interne, ar ajuta imigranții să acopere costurile de transport și de reintegrare în țara de origine, inclusiv cazarea, echipamentul pentru gospodărie sau cheltuielile pentru procurarea de animale domestice.

Oricine va părăsi voluntar țara și promite să nu se întoarcă nu numai în Republica Cehă, ci și în Uniunea Europeană, este eligibil pentru a beneficia de această sumă .

Astfel de scheme nu sunt de loc noi. În cursul anilor 1950, Oswald Mosley, fostul lider al Uniunii Fasciștilor Britanici, a făcut o ofertă similară pentru populația imigrantă din Marea Britanie.

Ideea a fost torpilată de MI5 în colaborare cu conducerea de dreapta a vremii.  .

Schema cehă se bazează pe idei similare. Bugetul alocat pentru acest program se ridică la 60 de milioane  de coroane , 75% din această sumă urmând să fie acoperită din fondul european pentru azil, migrare și integrare.

Fiecare persoană ar putea obține fonduri cuprinse între 40.000 și 100.000 CZK. Primele sume finanțate ar trebui să fie disponibile în al treilea trimestru al anului 2019. 

Desigur, un nigerian ar putea trăi ca un rege în Nigeria, cu 4.000 de dolari în buzunar, dar există temerea că  nu va trece mult timp  până când acelaşi nigerian va reveni în Europa, în ciuda „promisiunii” sale de a nu se mai întoarce.

Există şi opinia că mulți dintre acești migranți nedoriti nu  vor opta pentru această ofertă primordială.

Poate dacă li s-ar oferi 10 milioane de dolari, un număr semnificativ de migranți ar fi de acord să revină în ţările lor de origine… 

Sursa: Christians for Truth

28/09/2019 - Posted by | POLITICA | , , , , ,

Un comentariu »

  1. Pe când europeni fricosi si lasi fac adevãratã tîmpenie si dau 4.000 EURO pentru acesti paraziti si analfabeti, în acelasi timp jidani din Israel trimit înapoi de unde au venit acesti învazori-paraziti-analfabeti si fãrã sã le dea un ban!

    Apreciază

    Comentariu de nisof | 28/09/2019 | Răspunde


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: