CER SI PAMANT ROMANESC

Cuvant despre noi, romanii

Italia și Ungaria cer scoaterea MIGRAŢIEI de pe agenda Consiliului UE


SALVINI şi VIKTOR ORBAN cer scoaterea MIGRAŢIEI de pe agenda Consiliului UE

Doi dintre cei mai insistenţi critici ai acceptării MIGRAŢIEI de către ţările Uniunii Europene, Victor Orban şi Matteo Salvini, au cerut executivului UE ieri, 2 mai, scoaterea problemei migraţiei de pe agendă.

Liderii conservatori au vizitat joi, frontierele din sudul Ungariei, la graniţa cu Serbia, acolo unde ungurii au ridicat un gard de 1 miliard de euro, fără a primi vreun sprijin financiar din partea UE. 

 Prim-ministrul Viktor Orbán şi vicepremierul italian Matteo Salvini, ministru de interne, au convenit asupra importanţei statelor naţionale puternice, a priorităţii culturii europene bazată pe valorile creştine şi asupra protecţiei frontierelor, în cadrul întâlnirii lor de joi, de la Budapesta.

Viktor Orbán a declarat la conferinţa de presă comună susţinută alături de liderul partidului de guvernământ, Liga din Italia, că ambii cred că fără ţări naţionale puternice şi de succes nu va
exista o Europă puternică; cultura europeană bazată pe valorile creştine ar trebui să aibă prioritate pe continent; frontierelEuropei trebuie protejate împotriva invaziei imigranţilor.

Europenii n-ar trebui să-l mai asculte pe MACRON.

„Cetăţenii Europei vor fi avantajaţi dacă nu ascultă de preşedintele francez Emmanuel Macron, ci de Italia şi Ungaria în privinţa problemei securităţii frontierelor, a declarat premierul ungar.

Propunere de PACT între populari şi suveranişti pentru îndepărtarea STÂNGII de la putere.

La conferinţa de presă de la Budapesta, şeful Ligii Nordului, care întruneşte peste 90% din simpatiile electoratului din nordul Italiei, a cerut formarea unei alianţe post-electorale a grupului suveranist, care grupează formațiuni naționaliste din din Italia, Franța, Germania, Polonia și Ungaria cu PPE pentru a îndepărta socialiştii de la marile decizii ale Parlamentului European.

“Este nevoie de o Uniunea Europeană anti-migrație,” a mai spus premierul maghiar.

Partidul lui Orban FIDESZ este suspendat din PPE datorită opiniile diferite privind viitorul UE.

La rândul său Matteo Salvini a declarat: nu de redistribuirea imigranţilor ilegali este nevoie în Europa, ci de o Europă care îşi protejează graniţele terestre şi maritime. Politicianul italian a
subliniat că în Ungaria se verifică regulamentar cine trece graniţa, iar ţara a creat rapid şi eficient un sistem de securitate a frontierelor.

Matteo Salvini a subliniat că, începând cu data de 27 mai, situaţia Europei şi a popoarelor europene “va fi diferită faţă de cum a fost până acum”. “Scopul nostru este să devenim decisivi în Europa, să dirijăm transformarea Europei, să oferim o alternativă la guvernarea europeană de până acum” .

 

În opinia sa, în Europa se va forma o mare alianţă între cei care consideră că este important viitorul Europei. Dacă vor guverna forţele de stânga, în Europa se va crea un califat islamic, dar el
nu ar dori să lase o astfel de moştenire generaţiilor următoare, aşa că va face tot posibilul pentru a evita “sfârşitul trist” al continentului.

El a menţionat că, în privinţa imigraţiei, actuala politică a UE pune în pericol pacea.

Matteo Salvini a considerat că integrarea este posibilă dacă imigraţia este ţinută sub control. ”Politica ungară şi cea italiană recunoaşte drepturile adevăraţilor refugiaţi, dar  îi împiedică însă  să intre în Europa pe cei care nu de război fug, ci doresc să aducă războiul aici”, a declarat vicepremierul italian.

 

 

Surse:

https://www.hirado.hu/2019/05/02/orban-suntem-de-acord-cu-salvini-ca-frontierele-europei-trebuieprotejate-impotriva-invaziei-imigrantilor/

https://newstandard.news/salvini-si-viktor-orban-cer-scoaterea-migratiei-de-pe-agenda-consiliului-ue/

03/05/2019 - Posted by | POLITICA | , , , , , , ,

2 comentarii »

 1. Dece numai Israelul are dreptul sã trimitã înapoi pe toti emigranti din Africa??? Iar dacã europeni fac la fel, sunt blestemati de „rasisti, anisemiti, fascisti, nazisti! Ca si cum Europa este obligata, sau poate primi toti analfabeti, mizerabili si paraziti din lumea toata!

  Apreciază

  Comentariu de nisof | 03/05/2019 | Răspunde

  • Să nu uităm că Israelul se luptă direct cu musulmanii încă de la ănființare.
   Întrebarea e alta și anume:
   – De ce milioanele astea de musulmani nu emigrează în țările arabe musulmane fantastic de bogate și nu prea îndepărtate de ei, Arabia Saudită,Kuweit,Bahrein, Oman, Qatar, Abu Dhabi,Iordania, Maroc și sînt dirijați spre Europa creștină ?

   Apreciat de 1 persoană

   Comentariu de cersipamantromanesc | 03/05/2019 | Răspunde


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: