CER SI PAMANT ROMANESC

Cuvant despre noi, romanii

DEZVĂLUIRI. Războiul psihotronic și Invazia Musulmană. VIDEO


Unul dintre lucrurile care sunt cu adevărat surpinzătoare astăzi, este lipsa aproape totală de reacție a germanilor și austriecilor de rând, care se uită bleg la această invazie organizată în țările lor, mascată de criza refugiaților.

Aceste popoare, cunoscute în istorie pentru naționalismul lor, pentru dorința de a-și conserva propriile gene, par lovite de letargie, par zombificate, niște martore inerte la modificarea treptată a raportului etnic din țările lor și la disoluția culturală care li se pregătește. Ba, mai mult, aplaudă această situație…

Cum e posibil așa ceva? Care pot fi cauzele acestei stări de fapt? Unii vor spune că e vorbe de umanism, de dorința de a fi altfel decât bunicii lor, naziștii… Așa să fie?

Lucrurile par mult mai complicate. Atât de complicate încât ar trebui să punem la un loc spălarea creierului printr-o mass media aservită altor interese decât cele germane sau austriece, utilizarea armelor psihotronice, otrăvirea lentă prin alimentație și paleta distrugătoare a vaccinurilor cu care este servită populația lumii astăzi încă din primii ani de viață – ca sumă a elementelor care pot duce la o asemenea letargie cronică.

Desigur, același lucru se petrece și la noi, doar că aici, realitățile noastre de țară semi-agrară, rezistența prin conservarea tradițiilor și profilul psihologic al românului fac ca procesul de robotizare să fie mai lent decât în țările amintite.

Dar cu toții ați constatat că lumea reacționează greu și la noi, chiar dacă se petrec lucruri extrem de grave…

 

 

 

 

În acest context, nu este o exagerare să privim lucrurile și din perspectiva modelării reacțiilor mulțimii cu ajutorul armelor psihotronice…

Cu toții ați auzit sau poate chiar aveți dispozitive care pot alunga câinii sau insectele nedorite prin intermediul ultrasunetelor. Ei bine, aceste dispozitive fac parte dintr-o anumită categorie de… arme psihotronice. Și dacă poate fi identificată la animale o frecvență anume prin care pot fi alungate, fiți convinși că s-a studiat mult mai mult modul cum omul poate fi influențat psiho-mental de la distanță, fără ca măcar să sesizeze că este agresat.

Și nu doar prin ultrasunete, ci și prin câmpuri electromagnetice, folosirea nanotehnologiei, introducerea în alimente a unor substanțe care generează „efecte specifice”.

Întorcându-ne la armele psihotronice, așa după cum au confirmat mulți oameni care au avut funcții în armată, acestea nu numai că există, dar sunt folosite de mult timp asupra populației pentru a o face docilă sau pentru a o isteriza, atunci când este nevoie.

În acest sens, Generalul Mircea Chelaru, fost Șef al Marelui Stat Major al Armatei Române, fost Șef al Direcției Generale de Contraspionaj la înființarea S.R.I., a făcut declarații incendiare într-una din emisiunile televizate  la care a participat.

Iată cum a răspuns la una dintre întrebările adresate:

Daniel Roxin:

”Este adevărat, din ce știți dumneavoastră, că se acționează cu arme psihotronice, chiar din interiorul României, asupra populației României?”

Gen. Mircea Chelaru: 

“Păi, dar numai așa se face! Se introduc acele centre, se activează la ordin… Sunt surse greu identificabile care pot emite prin remote control – se activează prin comandă din satelit… Dar cineva trebuie să le pună acolo.

Dacă serviciile nu cunosc treaba aceasta sau s-a făcut cu acordul lor, deja este o altă temă.

Dar, cunosc și am văzut dispozitive plasate în principalele centre de risc major ale adunării mulțimilor (în București- n.m.).

Se numesc dispozitive psihotronice împotriva răscolalelor. Au fost testate în perioada 1995-2005 în diferite teatre de operații și au dat rezultate de excepție. Mă bucură că ai noștri au înțeles să nu se mai expună în anumite piețe!…”

Și atunci, această letargie generalizată a multor popoare cu tradiții europene bine conturate, care pur și simplu nu par în stare să-și apere profilul identitar, nu ar trebui interpretată și din perspectiva agresiunilor de tipul amintit mai sus?

refugiati-in-Germania-2

Cum să accepți toate aberațiile promovate de liderii UE, dacă nu ești semnificativ spălat pe creier?

 

Dacă acum sute de ani, forța brută a armelor rezolva conflictele dintre state sau ținerea în frâu a „prostimii”, astăzi un nou tip de război, mult mai perfid, este folosit pentru îngenuncherea altor țări, sau pentru controlul populației: este vorba despre Războiul Psihotronic.

Chiar dacă pentru publicul larg subiectul pare desprins mai degrabă dintr-un film SF, cei avizați știu că existența acestui tip de război este cât se poate de reală și de înfricoșătoare…

Progresul tehnologic a ajuns atât de departe încât, prin metode diverse – câmpuri electromagnetice, emisii de ultrasunete, nanotehnologie și altele – este posibil astăzi să fie influențată psiho-mental cea mai mare parte a populației unei țări în sensul dorit de cei care sunt la butoane, sau chiar să fie eliminate persoanele indezirabile pentru sistem prin provocarea, de la distanță, a unui atac cerebral, a unui stop cardiac sau a unei boli incurabile. 

Urmăriți în cele ce urmează, o expunere documentată și extrem de utilă, privitoare la consecințele atacurilor psihotronice asupra populației.

 

 

 

 

 

Sursa: http://www.cunoastelumea.ro/razboiul-psihotronic-si-invazia-musulmana-dezvaluiri/

Publicitate

03/05/2019 - Posted by | ȘTIINȚA, POLITICA | , , , , , , , , , , , , , , ,

5 comentarii »

 1. Cum poate un site serios despre date istorice, care publică și documentează atrocitățile comise de ruși, de sculele lor comuniste, zdrențele roșii, ciuma roșie destinate a menține talpa rusească pe România, cum poate un asemenea site să publice asemenea prostii, pentru a incita românul împotriva UE?
  Cunosc bine aberațiile lui Chelaru, cunosc foarte bine latura tehnică despre care vorbește.
  Dacă ar exista un asemenea dispozitiv care să controleze masele dimprejurul lui, persoana care l-ar deține ar încerca să controleze TOT. Știu eu și știți și dvs, știu și putinii noștri cititori, o mulțime de personaje care și-ar dori asta. De la potentul Trump, la maleficul Putin, personaje mai mari sau mai mici și-ar dori controlul.
  Putem coborî și în Românica. Sunt și aici destui. Dragnea și-ar vinde și sufletul (oare are?) pentru un asemenea dispozitiv. Dar, când a simțit sula în coaste, i-au trebuit clasicele gaze și trivialele bulane.
  ROMÂNI, NU PUNEȚI BOTUL LA PROSTII, DUȘMANUL E LA RĂSĂRIT, NU E UE.

  Apreciază

  Comentariu de Florin | 03/05/2019 | Răspunde

  • Asta ai înțeles d-ta ? Poate ar trebui să analizezi dacă ce se spune e adevărat și dacă nu cumva ar trebui aleși alți lideri europeni, care să acționeze în interesul popoarelor europene?
   Ce facem, procedăm ca în antichitate, când dacă regelui nu îi convenea ce vești aduceau solii,îi decapita ?
   Te supără dacă se mai găsesc lideri care resping invazia în masă a musulmanilor în Europa?

   Apreciază

   Comentariu de cersipamantromanesc | 03/05/2019 | Răspunde

  • D-ta te consideri mai știutor decât gen.Chelaru, fostul șef al contraspionajului armatei si al Marelui Stat Major al Armatei României ? Dacă critici, vino si cu contra argumente, altfel ce spui d-ta sunt simple păreri fără fundament.
   Ce să înțelegem de la d-ta, că războiul psihologic nu există? Că nu există manipularea maselor?
   Bun, veniți cu contraargumente serioase și vă veți bucura de toată stima si aprecierea…

   Apreciază

   Comentariu de cersipamantromanesc | 03/05/2019 | Răspunde

   • În general, sursele dvs. de informare, pe subiectele pe care le tratați, în special cele istorice, sunt mult mai serioase ca ale mele, care sunt un profan în acest domeniu.
    Acum sunteti într-o zonă în care eu sunt specialist. Știu că teoriile misterioase atrag, dar am pretenția de la un om cultivat (includ și Ștefan Gheorghiu aici) de a avea ceva discernământ. Nu există nici o tehnică disponibilă doar unor „iluminați”. Nu numai Chelaru a luat-o pe cărările astea, mai e un fost militar care își dă cu părerea pe la Tv, mai e un fost colonel plin de chestiuni paranormale. Pe ultimii doi i-am cunoscut personal și bine. Ultimul nu s-a mai afișat de mai multă vreme.
    Paranormalul există, nu poate fi negat. Și războiul psihologic (mostra e chiar în pagină). Afirmațiile conform cărora paranormalul este controlat și poate controla la rândul lui, din umbră, mase de oameni sunt false. Mai multe țări au experimente făcute și mai fac. Dar a controla populații, este o mare gogoriță. Iar afirmația împletirii paranormalului cu tehnica, cu „dispozitive acționate remote”, este doar pentru A3.
    Susținerea/dovada – „a fost folosit cu succes în Afganistan”. Păi, dacă ar fi așa, n-ar mai fi probleme acolo. Oricum, e o afirmație total necontrolabilă. Presupunând prostia asta ca adevărată, cum au ajuns „informațiile” la Chelaru care a ieșit din sistem cu mult înainte? Cine-i raportează lui? O fi vorba de războiul rusesc din Afganistan? Ăla a fost mult, mult mai dezastros, au fugit cu coada între picioare. Poate nu-i ajunge pensia … Cam la fel a făcut și în Vatra Românească.
    În ce-i privește pe migranți, pentru România pericolul este deocamdată minor. Nu vor la noi. Tocmai din cauza ințelepciunii conducătorilor care ne mențin în starea asta (în ciuda faptului că dvs. spuneți că am bani, iar eu n-am aflat).

    Apreciază

    Comentariu de Florin | 03/05/2019

 2. Asa zisã „uniune europeanã” este o nouã Uniune Sovieticã de comunism cu „mutrã umanã”! Pãi fratilor nu stiti cã în Germania si Austria dacã nemti îsi deschid gurã împotriva invaziei musulmane vor fi aruncati în inchisoare ca „nazisti”! Cãci adevãratul „guvern german” este dictaturã holocau$tica zisã de Rat der Juden in Deutschland, ar fi;Consiliul Jidanilor din Germania! Iar jidancã-comunista Angela Merkel-Kastner, este o prostituta a jidanilor si Israelului!

  Apreciază

  Comentariu de nisof | 03/05/2019 | Răspunde


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: