CER SI PAMANT ROMANESC

Cuvant despre noi, romanii

O dezvăluire-șoc a unui politician român: Autorul planului ”Protocoale secrete cu SRI”ar fi Frans Timmermans, prim vicepreședintele Comisiei Europene !


 

 

 

 

Imagini pentru frans timmermans photos

 

 

 

O dezvăluire șoc a cunoscutului avocat și președinte al PNȚCD, Aurelian Pavelescu : Prim vicepreședintele Comisiei Europene ar fi autorul planului care a dus la semnarea protocoalelor secrete cu SRI!

Aurelian Pavelescu a făcut această dezvăluire la Antena 3, pornind de la pregătirea specială pe care o are Frans Timmermans.

”Timmermans, în armată fiind, a fost instruit pentru a lua interogatorii prizonierilor de război ruși, atunci a învățat și limba rusă”,  a spus Pavelescu, care atrage atenția că ”Nimeni nu a comentat până acum acest aspect extrem de important”.

Interogatoriile acestea sunt specifice și mult mai dure, spune avocatul, subliniind că pregătirea implică multă cunoaștere în activitatea serviciilor secrete – dar și legături cu oameni din domeniu.

În plus, pregătirea lui Timmermans implică o (foarte) bună cunoaștere a serviciilor și sistemelor militare est europene, inclusiv conexiuni în zonă și în domeniu, comentează https://m.ro.sputnik.md/

”Putem să răspundem azi la întrebarea de ce în raportul MCV din 2018 (Timmermans) a spus că asta cu serviciile secrete nu ne interesează, sunt niște fabulații, sunt niște aserțiuni?”, a atras din nou atenția Pavelescu, punctând:

”Timmermans știe foarte bine și eu îl suspectez pe el că este autorul acestui plan care a dus la protocoalele secrete”.

Într-adevăr, o observație interesantă, care concordă cu multele sesizări despre interesele Olandei reprezentate de Timmermans  – și despre felul în care acesta a înțeles să facă presiuni asupra României. 

 Aurelian Pavelescu a apărat personaje cu legături puternice cu serviciile, inclusiv pe Traian Băsescu. De asemenea, a făcut în timp dezvăluiri despre legături externe scandaloase – inclusiv ale lui Cozmin Gușă. Și nu numai.

Este de așteptat ca, odată reintrat pe prima scenă politică, Pavelescu să scoată multă ”muniție”. 

 

 

09/04/2019 - Posted by | POLITICA | , , , , , , , , , ,

Niciun comentariu până acum.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: