CER SI PAMANT ROMANESC

Cuvant despre noi, romanii

Stânga a generat mereu genocidul, sau i-a fost complice…


 

Stânga de orice fel a generat mereu genocidul – sau i-a fost complice

Un tanar politolog roman mi-a inspirat urmatoarea precizare: demisionara tovarasa Merkel si intregul establishmentul Noii Stangi europene, care au pus in opera deconstructia identitara, culturala, institutionala, cutumiara, legala si, vai, democratica a batranului continent fac parte ideologic si real-politik din Stanga Extrema. Fara doar si poate. 

Conștient sau nu, avem o politică clasică, inca, majoritară la nivel european, care se comportă prin politicile publice pe care le aplică, cum ar fi extrema stângă, camuflată în spatele progresului inspirat de inspirație, printre altele neomarxista. 

De fapt, am mai sugerat acest lucru cu aproape două ani în urmă, într-o analiză publicată de portalul www.inliniedreapta.net

Problema este însă aceea că pornind de la marxism și trecând prin bolsevism, trotism, leninism, stalinism, neomarxismul Scolii de la Frankfurt, maoismul, național-comunismul și național-socialismul (nazismul) sau prin futurista lui Ernst Bloch sau prin marxismul hedonist al lui Paul Lafargue sau prin marxismul janseist al lui Georges Sorel sau prin revizionismul comunist al lui Gramsci, sau, sau, sau …

Stanga, fie s-a imbaiat copios in extremisme genocidare, sa se complaca in complicitati tacite sau fatise cu logica genocidului .

 Toate aceste concubinaje au produs pana acum peste 100.000.000 de morti!

De aceea, în final, devine cel puțin abuziv să ne permitem să trasez o linie de demarcație moral-istorică și ideologică între Stanga și Extrema Stanga.

Pur și simplu.

CITITI SI : 

 

https://cersipamantromanesc.wordpress.com/2015/11/11/o-istorie-a-zilei-de-11-noiembrie-video-4/

 

 

11/11/2018 - Posted by | POLITICA | , , , , , ,

3 comentarii »

  1. A republicat asta pe Octavpelin's Weblog.

    Apreciază

    Comentariu de octavpelin | 11/11/2018 | Răspunde

  2. Păi ce să-i ceri merkelului , că doar provine din est , se vede îdoctrinarea sovietica…..

    Apreciază

    Comentariu de mopsu | 12/11/2018 | Răspunde

    • Tatal angele merkel a fost pastor protestant si, foarte ciudat, a migrat din Germania de vest impreuna cu intreaga familie in Germania de est comunista.
      Asta in vreme ce toata lumea fugea cu orice risc in occident…

      Apreciază

      Comentariu de cersipamantromanesc | 13/11/2018 | Răspunde


Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.