CER SI PAMANT ROMANESC

Cuvant despre noi, romanii

UN REFERENDUM PENTRU VIITORUL POPORULUI NOSTRU


Referendum

PRO-REFERENDUM SAU PRO-SOVIETICI!

PE 6 ȘI 7 OCTOMBRIE, VOTEAZĂ PENTRU VIITORUL COPIILOR TĂI!

 

Iubirea dintre un bărbat și o femeie, prin căsătorie, întemeiază o lume. Noi suntem chemați să o apărăm, acum, la un secol de la „momentul astral” al României.

 

Distrugerea căsniciei şi familiei este unul din scopurile vechi şi permanente ale extremei stângi. În Revoluţia Franceză s-a urmărit acest lucru, anarhiştii urmăreau acest lucru, Marx şi Engels au postulat acest scop al Comunismului.

Revoluţia Bolşevică din Rusia a practicat şi promovat distrugerea căsniciei şi familiei, a practicat şi promovat homosexualitatea şi pedofilia, incestul, violul, orgiile sexuale. Iar morala, mai ales morala creştină, a fost urâtă şi atacată în fel şi chip.

Pentru Sovietici tot ceea ce ţinea de morala creştină era rău, era anti-progresist, era înapoiat, era „pudibonderie” etc., etc. Exact discursul anti-familie, anti-căsnicie şi anti-referendum de astăzi.

 

 

Imagine similară

 

 

Constituţia României prevede ocrotirea familiei şi a căsătoriei. Iar practica judiciară arată foarte clar că prin căsătorie totdeauna legiuitorul a înţeles „soţ+soţie”.

Doar că exprimarea actuală este ambiguă şi trebuie corectată în conformitate cu această intenţie a legiuitorului.

Nu există niciodată în Ţările Române, nu există niciodată în Principatele Unite, nu există niciodată în Regat(ul mic), nu există niciodată în România Mare un singur caz de altfel de căsătorie decât între un bărbat şi o femeie.

Nu s-au admis niciodată căsătoriile de alt tip. Şi atunci, de ce Referendumul pentru Familie?

Pentru că după ce s-au acoperit de ruşine prin guvernările dezastruoase din Blocul Sovietic, grupările comuniste revin la putere sub acoperirea LGBT, sub acoperirea „luptei pentru drepturile homosexualilor” şi alte activităţi similare.
Doar proştii pot să creadă că i-a apucat dintr-o dată pe politicieni dragostea de cetăţenii cu înclinaţii sexuale neobişnuite.

(Pentru că, să recunoaştem un fapt de bun-simţ, ceea ce fac 99% dintre oameni este obişnuit, ce fac doar 1% dintre oameni este neobişnuit – indiferent dacă este ceva neobişnuit în bine sau în rău.)

Orice om care gândeşte ştie foarte bine că pe politicieni îi interesează doar puterea.

Nu punem aici excepţiile excepţionale (sic!) de felul unui Ştefan cel Mare sau Mihai Viteazul.

Vorbim aici despre clasa politică actuală, concretă, despre activiştii politici plătiţi din fonduri tainice – până la urmă tot de la cetăţenii „de rând” scoase.

Toţi aceşti „oameni politici” (vorbă să fie!) nu sunt plini de dragoste faţă de altcineva în afară de ei înşişi. Faptul că foarte mulţi dintre ei nici măcar copii nu vor să aibă (uitaţi-vă bine la conducătorii „de sus” din foarte multe ţări ale lumii!) spune totul.
Dar, pretind ei, au mare dragoste faţă de minoritatea cu înclinaţii sexuale neobişnuite!

Pentru că, nu-i aşa, s-au terminat toate problemele planetei şi a rămas doar asta! (Ca să folosim o lozincă a extremei stângi!)

În realitate agitaţia politicianistă cu LGTB-ul are în spate Comunismul de tip sovietic. Foloseşte exact aceleaşi metode, are exact aceleaşi principii, urmăreşte exact aceleaşi scopuri şi are exact aceleaşi lozinci! Adică este acelaşi lucru: Comunism Bolşevic.
Nu de problemele sexuale le pasă lor, de fapt, ci de PUTERE!
Şi cu cât căsniciile şi familiile sunt mai slăbite, mai răvăşite, mai distruse, cu atât oamenii sunt mai dezbinaţi, mai singuri, mai îndureraţi, mai vulnerabili la droguri (de la internet sau iarbă la pornografie sau jocuri de noroc); deci, cu atât mai mult creşte puterea politicienilor!
Logica este simplă, eficientă, perversă, sovietică.

Oricine a crescut într-o familie fără mamă sau fără tată, oricine este dintr-o familie fără unul dintre părinţi ştie foarte bine durerea acestei lipse, acestei mutilări.

Cei care fac ori au făcut parte din asemenea familii sunt cei care ştiu cel mai bine câtă nevoie are căsnicia de o ocrotire reală, concretă, practică, din partea Statului.

Care Stat, deocamdată, NU sprijină căsnicia – dimpotrivă, o sabotează -, NU sprijină familia – dimpotrivă, o sabotează.

Uitaţi-vă în jur şi vedeţi:

Statul este vinovat pentru destrămarea căsniciilor prin plecarea peste hotare a unuia sau altuia dintre părinţi;

Statul este cel care în loc să lupte pentru reîntregirea familiilor militează pentru aducerea de imigranţi;

Statul este cel care în loc să ajute căsniciile aflate în impas încurajează divorţul şi distrugerea, luându-le copiii dacă poate, spre a-i vinde… scuze, „a-i plasa” preferabil peste hotare. Şi cine controlează Statul? Comuniştii!

Comuniştii din eşaloanele doi şi trei şi urmaşii lor au preluat şi controlează puterea în România de după 1989.
Şi vor să reinstaureze dictatura după model sovietic.
De aceea au amânat Referendumul pentru Familie vreme de trei ani, de aceea l-au aprobat peste noapte – ca să nu poată exista vreme de pregătire pentru el. De aceea se lasă spaţii uriaşe propagandei pro-sovietice, anti-referendum, folosindu-se adeseori cel mai mizerabil limbaj, cele mai discriminatorii lozinci.
Un discurs plin de ură se varsă neîncetat împotriva Românilor care sprijină căsătoria, care sprijină familia întreagă, care sprijină referendumul.
Şi nici CNCD-ul, nici alte organe abilitate nu mişcă un deget împotriva celor care vomită acest discurs patologic, ajungând inclusiv la incitare la violenţă, crimă, genocid.
PENTRU CĂ ACEASTA ESTE MORALA SOVIETICĂ, ACEASTA ESTE PURTAREA SOVIETICĂ, ACESTA ESTE REGIMUL PE CARE VOR SĂ-L INSTAUREZE!

În această clipă există doar două posibilităţi: ori mergem la Referendum şi votăm DA, începând eliberarea de sub dictatura politicianismului, ori înseamnă că am votat pentru reinstaurarea făţişă, directă, totală a Comunismului Sovietic în România.
În această clipă putem doar să fim PRO-SOVIETICI SAU PRO-REFERENDUM!
Alegerea este a noastră; consecinţele vor fi suportate şi de noi, şi de toţi urmaşii noştri.

de Mihai-Andrei Aldea România Străveche

 

 

Publicitate

22/09/2018 - Posted by | LUMEA ROMANEASCA | , , , , , , , , , , , ,

3 comentarii »

 1. A republicat asta pe Octavpelin's Weblog.

  Apreciază

  Comentariu de octavpelin | 23/09/2018 | Răspunde

 2. Ai auzit de ghiveci? Acolo sunt multe ingrediente, legume diferite, arome. ceea ce contează până la urmă este formarea unui gust. Cu ghiveciul este în regulă. Cu articolul, nu.
  Eu sunt pro familie și prin educație religioasă, dar și prin fascinația pe care mi-o oferă sexul opus, adică femeia. În acest sondaj care se intitulează referendum, formularea este cel puțin dubioasă. Este ca un cec în alb în care i se conferă Parlamentului posibilitatea de a modifica Constituția după cum doresc cu girul populației. Dacă s-ar reformula eu aș fi de acord să merg la vot. Pe buletin ar trebui să existe doar această întrebare, fără alte interpretări.
  Și ca să nu te încurci cumva în propagandă nefondată, Constituția are deja o formulare acceptabilă a definiției familiei. Suma aceea uriașă nu mai trebuie consumată. Mai mult, din 1989 nimeni nu a făcut nimic pentru ocrotirea familiei. ce ar fi să ne gândim împreună ce să facem pentru dezvoltarea și protejarea familiei? De la vorbe la fapte. Succes.

  Apreciază

  Comentariu de FIDELIU | 30/09/2018 | Răspunde

  • Confuzia este doar în concepţiile d-tale, stimate domn.
   Dacă sunteţi pro familie, nu se explică ce poate să deranjeze dacă trei milioane de români solicită clarificarea prin referendum a prevederii constituţionale care orice s-ar spune este ambiguă, atâta vreme cât nu precizează faptul că prin familie se înţelege uniunea dintre un bărbat şi o femeie, lasând loc la interpretări.
   Faptul că în Constituţie se vorbeşte despre familie că e formată din „soţi”, fără a se preciza sexul acestora, a dat naştere unor speculaţii şi interpretări din partea celor care aparţin minorităţilor LGBT.
   Dacă d-ta eşti creştin, ar trebui să ştii deja de ce Dumnezeu i-a creat pe primii oameni Adam şi Eva şi nu pe Georgică şi Petrică,sau pe Lenuţa şi Tanţa, pentru a se împerechea şi a avea urmaşi.
   Aşadar, din câte putem citi în postarea d-tale, chiar nu se înţelege de ce nu-ţi convine acest referendum. Pentru-contra nu poate fi nimeni, nici măcar domnia ta.

   Apreciază

   Comentariu de cersipamantromanesc | 30/09/2018 | Răspunde


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: