CER SI PAMANT ROMANESC

Cuvant despre noi, romanii

2 comentarii »

 1. Chiar nu mai înțeleg nimic. Cred că asta se și dorește. Pe de o parte incompetența guvernului și violențele jandarmilor, iar de altă parte cei care așteaptă să găsească portița uitată deschisă ca să se ”strecoare la putere” E o mare măgărie la mijloc. Întrebare: Populația ce are de câștigat din asta? Când se va face ceva în folosul acestui popor și când vom avea un trai decent într-o așa tțară bogată? Iată enigma ce se cere deslegată.

  Apreciază

  Comentariu de FIDELIU | 24/08/2018 | Răspunde

  • Chestia cu „incompetenţa guvernului” e discutabilă. Dcă dorim să evaluăm competenţa unui guvern sau a unui ministru, primul lucru pe care trebuie să-l facem este acela de a-i cântări realizările şi nerealizările lor.
   Or, noi vorbim despre un guvern care conduce ţara (România) cu cele mai mari creşteri economice din UE.
   Mai notăm şi faptul că acelaşi guvern a reuşit să crească semnificativ pensiile şi salariile, fapt care a dovedit că este posibil să se asigure populaţiei un nivel de trai care să o apropie de media europeană. Dacă citim statisticile Eurostat, vedem că mai pot fi remarcate şi alte realizări.
   Pare cel puţin bizar să vedem în plină campanie de mărire masivă a pensiilor şi salariilor, cum propaganda aşa numitului „stat paralel” care îşi vede pereclitate poziţiile, clamează cu aplomb că salariile şi pensiile pur şi simplu nu s-au mărit, chemând la proteste.
   Nu mai vorbim de tot scandalul făcut în jurul modificării legilor neconstituţionale şi alinierii lor la legile europene sau în privinţa tragerii la răspundere a magistraţilor care dau dovadă de rea credinţă şi incompetenţă, sau a celor care răspund unor comenzi politice privind înlaturarea pe calea justiţiei măsluite a adversarilor politici.
   Aşa cum răspund medicii în caz de malpraxis, tot aşa ar trebui să răspundă magistraţii dovediţi că aplică legea cu rea credinţă.

   Apreciază

   Comentariu de cersipamantromanesc | 24/08/2018 | Răspunde


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: