CER SI PAMANT ROMANESC

Cuvant despre noi, romanii

O fotografie cu proşti, sau prostirea proştilor care se vor prostiţi de nişte proşti la fel ca ei


 

 

 

 Imagini pentru basescu photos

 

 

Fotografie cu proşti sau Ineptocraţia română

 

 

În 2012, când Traian Băsescu a fost demis nu numai de Parlamentul României (adică de politicieni pretins corupţi şi incompetenţi în masă), ci şi de toţi românii prin vot liber exprimat şi a fost repus în funcţie de un anume Philip Gordon, emisarul lui Hillary Clinton, şefa Departamentul de Stat al SUA în acel moment, şi de Angela Merkel, cancelarul Germaniei, România a pierdut enorm.

A pierdut cel puţin trei instituţii esenţiale pentru suveranitatea şi independenţa ei.

Nici partenerii americani, nici partenerii germani (în numele UE) nu l-au salvat pe nevolnicul preşedinte român din filantropie, ci numai din interes. Interesul lor contra interesului nostru.

Se poate estima astăzi că în acel moment preşedinţia României a fost cedată Germaniei (şi UE), iar SRI, principalul serviciu de informaţii, şi DNA, parchetul care se ocupă de politicieni corupţi şi de oameni de afaceri români (nu şi străini) corupători, au fost cedate SUA, mai exact, CIA şi ambasadei americane de la Bucureşti, precum şi lui George Soros, care nu este niciodată departe de asemenea oportunităţi.

Cine este şi ce reprezintă Soros e o altă poveste, care merită dezvoltată separat.

Acesta a fost preţul menţinerii la Cotroceni a mizerabilei marionete Băsescu.

Traian Băsescu, Klaus Iohannis, Florian Coldea, Laura Codruţa Kövesi au devenit corpuri străine foarte toxice în chiar inima statului român.

Poate chiar atunci s-a născut mult evocatul azi Stat Paralel.

Cu susţinerea unei armate media impresionante, compusă în principal din „acoperiţi”, în numele unui fals stat de drept şi a luptei împotriva corupţiei, prin DNA, o unitate cu o jurisdicţie de excepţie specifică dictaturilor despre care mai multe voci (vezi şi Sebastian Ghiţă) susţin că e complet controlată de SRI.
Dar Statul Paralel nu e o invenţie locală.

Prin Barack Obama şi Hillary Clinton, oameni altfel cu aparenţe onorabile, Deep State-ul a preluat puterea în SUA.

Apariţia spectaculoasă a lui Donald Trump, cu o puternică susţinere a complexului militaro-industrial, cu un an de campanie electorală atipică şi cu un an de guvernare nemaivăzută, în condiţii de adversitate extremă, a schimbat multe în America (şi, culmea, în bine, economic şi în sensul democraţiei), iar aceste schimbări americane încep să-şi facă simţite efectul (pozitiv, deocamdată în plan moral) şi în protectoratul România.

Deşi ambasadorul Hans Klemm a rămas acelaşi, cu aceleaşi maniere coloniale el şi-a trăit ora lui de glorie: s-a imaginat satrapul României.

O ţară cu 20 de milioane de locuitori şi cu peste 2000 de ani de istorie.
Primele semne vizibile ale schimbării se pot înregistra în dispariţia abruptă a unor echipe de presă care au slujit din 2012 încoace, dar unele deja dinainte, cu acoperiţi dar cunoscuţi de toată lumea: România liberă şi Hotnews.

Se anunţă închiderea unor oficine asemănătoare, iar căţeii de pază ai democraţiei, ca revista 22 a mult controversatului Grup pentru Dialog Social, prin eterna şi fascinanta Andreea Pora, de exemplu, au devenit isterici, au turbat.

De fapt, strigă ca din gură de şarpe, căci isterici au fost întotdeauna.
În acelaşi timp, după ce Florian Coldea a fost înlăturat de la conducerea operativă a SRI de către partea română a „combinei” puterii din serviciile secrete, nici Laura Codruţa Kövesi şi nici chiar preşedintele Klaus Iohannis nu se simt prea bine.

Klaus Iohannis a dat un comunicat halucinant în legătură cu neamestecul CSAT în protocoalele ilegale de colaborare ale binomului SRI-DNA, cu care speră naiv să se spele pe mâini.

Se încearcă astfel scoaterea instituţiei prezidenţiale din ochiul ciclonului.
Războiul româno-român de azi, o telenovelă teribilă, urmărită seară de seară cu sufletul la gură de milioane de români, îşi are originea în cele două mandate, foarte probabil amândouă ilegitime, ale lui Traian Băsescu şi în trădările acestui personaj profund nefast pentru România.

Noile majorităţi din 2012 încoace, USL şi apoi PSD-ALDE, sunt diabolizate de falanga trădătoare, care se străduieşte, disperat şi zgomotos, să mute responsabilitatea dezastrului, inclusiv prin fuziunea ratată PNL-PDL, asupra adversarilor săi, care, de altfel, nu reprezintă nici ei vreo soluţie pentru România.
Dar ce este azi România?

E o dictatură sub acoperire (adică nu militară, ci securistoidă), o satrapie, o colonie jalnică sau chiar o democraţie europeană, aşa cum se pretinde oficial?

Orice democraţie – înainte de a fi înlocuită de oligarhie, aşa cum am învăţat de la Xenofon şi Aristotel – poate cădea în demagogie.

Majoritatea democraţiilor de azi sunt atacate din interior tocmai de boala gravă a demagogiei.

Democraţii sunt, de fapt, demagogi şi astfel obţin voturile chiar şi în cele mai vechi şi stimate democraţii.

După Charles Gave, un remarcabil filosof politic amator dar venerabil finanţist şi investitor profesionist (poate fi citit pe site-ul său, http://www.institutdeslibertes.org, în afară de cărţile reeditate de curând), democraţiile de azi s-au transformat aproape toate în „ineptocraţii”.

Charles Gave îşi explică teoria exemplificând cu „ineptul” François Hollande în Franţa.

Adică e vorba de prostirea proştilor care se vor prostiţi de nişte proşti la fel ca ei. Prostocraţie sau tembelocraţie, cum ar veni.

Să fie România de azi mai brează decât Franţa?

 

Preluare: amosnews.ro / Autor: Petru Romoșan

Publicitate

29/05/2018 - Posted by | LUMEA ROMANEASCA | , , , , , , , , , , , ,

4 comentarii »

 1. Interese si panica si cam asa ceva s-ar explica reactia intregii medii si a politicului in fata unui scuipat in momentul in care fiul unui sef din Securitatea anilor 50 scuipa un presedinte. Soc si groaza pe falsificatori, denigratori si pe tortionari de dreapta de frica deconspirarii politiei politice pe origine pe copiiii fostilor sefi in Securitate in care pana si un partid de stanga ca PSD-ul aplica politia politica pe origine ca de cele de dreapta…s-a ajuns la dementa. Au aplicat toate tipurile de protocoale ca sa acopere politia politica pe origine si falsificatorii de istorie incepand de la papitoi cu icoane in brate si de la tortionari pe origini ca prezentati ca ,,ingerasi”! S-a intrecut orice limita a dementei in tara asta: cladiri prabusite peste casa, tentative de omor la firmele lor, tentative de inebunire la firmele – firma Charmar senator Mihei, teroare in biserici cu popi tortionari, vanat de directorul colegiului UMC de fata cu zeci de studenti pentru origine, la ANR , cu masina in genunchi, cu bande de tigani trimisi la devastare si cu politia care venea dupa o ora de la apel, cu campanii de dreapta iudeo-legioar-mosadist-sarbofile de denigrare pentru acoperirea unui genocid pe etnici romani din anii 50 in Yugoslavia lui Tito etc Acum de ce nu ma intrebati de ce am scuipat? Aaaa, protocoalele, ca pe protocoale toti va faceti imaginea de la stanga la dreapta in cultul tradariii si al asa zisului ,,anticomunism” care ascunde activismul sarbesc in Romania pentru acoperirea exterminarii comunitatilor de romani si a incercarilor de dezintegrare pe anii 50 , a furturilor de dosare si a politiei politice. ….pe origine. Nu era de indeajuns ca ma trezeam pe cap cu evreii, cu evreimea, cu teroristi kurzi vecin in mafia PSD -ului, ca m-am trezit pe cap si cu toti talibanii , idiotii utili sarbofili mai antiromani decat un horthyst ca la asta a ajuns sarbofilia! Au acoperit totul, au acoperit in protocoalele lor dintre SRI, Parchet si UNBR totul! Ca asta e Romania: un stat securist in care crima a ajuns o arta, in care popiii sunt niste calai alaturi de evreimea mosadista care le face campaniile, in care spionii sarbi umbla din poarta in poarta cu amenintari la fostii sefi de Securitate in combinatii cu sefii serviciilor secrete romanesti ca sa acopere un genocid cu executii de etnici romani din anii 50!

  Apreciază

  Comentariu de Adrian Zglobiu | 30/05/2018 | Răspunde

 2. Traian Basescu a declarat holocaustul doar dupa ce au fost furate dosarele arhivate de tatal meu in anii 50 pe Ogareanu si pe legionarii parasutati pe lipsa probelor pe crime de razboi pana la arestare atat el cat si echipa lui de ofiteri urmata de executiile de ofiteri nationalisti din Deva de unde a scapat la limita. Ca drept urmare dupa ce m-am trezit la poarta cu fosti ofiteri israelieni ca David Suli , m-am trezit pe cap si cu idiotii utili pe sistem ,,nationalisti” ca Bordea Nicolae in UMC fan al teoriei ,,evreilor ascunsi” ! Razboiul roman -roman e inventat de BOR si de legionari in vanatorile de vrajitoare pe copiii fostilor ofiteri in Securitate care au deutat cu campania ,,sfintii inchisorilor”, in batai, haituiri in universitati, cu administratia locala, in firmele lor , in cariere distruse etc

  Apreciază

  Comentariu de Adrian Zglobiu | 30/05/2018 | Răspunde

  • Am putea în analizele pe care le facem să încetăm să facem jocul unor forţe antiromâneşti care încearcă să diabolizeze BOR,Învăţământul românesc, Armata ,Intelectualitatea şi alte instituţii şi şimboluri reprezentative pe care se reazămă neamul românesc… Vă vine greu?

   Apreciază

   Comentariu de cersipamantromanesc | 30/05/2018 | Răspunde

 3. A republicat asta pe Octavpelin's Weblog.

  Apreciază

  Comentariu de octavpelin | 30/05/2018 | Răspunde


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: