CER SI PAMANT ROMANESC

Cuvant despre noi, romanii

„Bătălia pentru România” şi pericolul pierderii Transilvaniei. VIDEO


 

Pericolul pierderii Transilvaniei se conturează din ce în ce mai evident. Lipsa de reacție a clasei politice românești, crează toate condițiile pentru ruperea Transilvaniei de România.

 Postul de televiziune Antena 3, a difuzat recent un documentar intitulat „Bătălia pentru România”, care ne vorbeşte despre  situația alarmantă din Ardeal, aratând cu argumente solide cât de mare este pericolul pierderii acestui ţinut istoric românesc.

„Nu mai există niciun dubiu că Ungaria are un plan foarte bine pus la punct de alipire a Transilvaniei, în timp ce clasa politică de la București este formată în mare parte din trădători de neam”, comentează pe blogul său Dan Tănasă, un bun cunoscător al fenomenului iredentismului unguresc.

Publicitate

09/05/2018 - Posted by | LUMEA ROMANEASCA | , , , , , , , , , ,

3 comentarii »

 1. Rugăm ca cei cu propuneri de separare și împărțire a României să se astâmpere și să nu mai facă valuri. Dacă această etnie a reușit să se infiltreze în organismele statului roman inclusive în parlament este un act de bună-voință și de respectare a drepturilor omului însă nu-I cu putință ca din această cxalitate să vii cu propuneri de dezmembrare a Statului Român? Astfel de acțiuni trebuiesc condamnate și, dacă nu o fac politicienii noștrii o vom face noi partea civilă component a statului roman stăpân la el acasă. Sper ca politicienii noștrii să se trezească și să nu se lase manipulate de etnia maghiară sau de organizațiile UDMR.​

  Cu stima si respect, Ioan Dănilă*

  Apreciază

  Comentariu de Ioan Danila | 09/05/2018 | Răspunde

 2. Cred ca se exagerează pe seama Ardealului. Exista aceasta tendința iredentista din partea Grupului UDMR ce si-a băgat coada in politica românească si minieră politicienilor romani cu ,, cu sprijin” tendentios in diferite Campanii Electorale insa problema aceasta nu poate fi lăsată pe mana unor trădători ce-si lăsa natia la îndemâna ori cui. Avem destule Posibilitățile sa contracaram aceste Tendințe si, mai ales ca rezervisti militari încă stau de veghe la hotarele Daciei istorice. Academia Româna, Acaddmia DacoRomana si celelalte instituții culturale sunt omniprezente in viața si cultura românească. Felicit acțiunile noului președinte al Academiei Romane si cele ale Dr. Geo Stroe din fruntea Academiei DacoRomane pentru grija ce o poarta acestor tinuturi DacoRomanesti si revenirea Moldovei de peste Prut in vechile hotare. Iredentismul maghiar poate fi si periculos daca nu vom stopa pregătirile grupurilor de gherila maghiare ce-si consuma energia prin diferite tabere organizate. Transilvania a fost si va rămâne de-a puțuri Ținut ROMANESC. Cand este vorba de hotarele Daciei Mari romanul spune răspicat si hotărât PE AICI NU SE TRECE.

  Apreciază

  Comentariu de Ioan Danila - Bucuresti. | 15/10/2018 | Răspunde

  • Poate UDMR nu e atât de hotărât în acţiunile iredentiste, dar Ungaria şi multe alte forţe politice ale maghiarimii de la noi, inclusiv partidul lui Tokes (PMP)acţionează în direcţia destabilizării şi destrămării statului român.
   Românul a zis „pe aici nu se trece” şi în 1940 dar nu a putut să opună rezistenţă Ungariei, Germaniei, Italiei, URSS şi Bulgariei.Iugoslavia, Grecia şi Polonia s-au opus armat şi nu au reuşit decât să-şi vadă ţările distruse complet şi temporar şterse de pe harta lumii.

   Apreciază

   Comentariu de cersipamantromanesc | 15/10/2018 | Răspunde


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: