CER SI PAMANT ROMANESC

Cuvant despre noi, romanii

Din ce cauză monarhul comunist Kim Jong-Un a anunţat surprinzătoarea încetare a testelor nucleare


 Motivul pentru care Kim Jong-Un a anunţat surprinzătoarea încetare a testelor nucleare

 

 

Phenianul ar fi fost nevoit să accepte discuţiile privind posibila denuclearizare a Coreei de Nord, după ce singurul poligon de teste atomice din această ţară, aflat la Punggye-ri, s-a prăbuşit parţial în urma testelor nucleareşi nu mai este utilizabil, informează presa, citând oameni de ştiinţă chinezi.

Potrivit Mediafax, dovezi strânse din surse diferite de două echipe de oameni de ştiinţă chinezi indică faptul că poligonul subteran s-a prăbuşit în urma ultimului test nuclear efectuat anul trecut de Coreea de Nord, relatează publicaţia The Wall Street Journal, potrivit site-ul de ştiri Ynet.

Un om de ştiinţă a declarat pentru cotidianul The China Morning Post că prăbuşirea poligonului de teste, aflat sub Muntele Mantap din Coreea de Nord, l-a făcut pe liderul de la Phenian, Kim Jong-Un, să anunţe surprinzătoarea încetare a testelor nucleare.

Wen Lianxing, un geolog de la Universitatea de Ştiinţă şi Tehnologie a Chinei, a declarat că poligonul s-a prăbuşit în urma testului nuclear din data de 3 septembrie, atunci când a fost detonat cel mai puternic dispozitiv termonuclear testat până atunci în Coreea de Nord.

 
http://radiochisinau.md/motivul-pentru-care-kim-jongun-a-anuntat-surprinzatoarea-incetare-a-testelor-nucleare–66818.html

Publicitate

26/04/2018 - Posted by | PRESA INTERNATIONALA | , , , ,

Un comentariu »

  1. Alt dement !!!La noi si9 in Coreea de Nord !!!Vai,de noi,am ajuns rau,de tot !!!Asa se intampla,cand alegi neuropsihopati in functii asa inalte pt,ei !!!Astia se pricep doar la furat si la distrugere !!!!Imi vine rau,cand ii vad pe penali care se lauda ca au castigat cu 18 % aleerile,ca se poarta ca si cum ar fi stapanii absoluti ai Romaniei !!!T-a pacalit pe romani cu promisiuni irealizabile si cred ca asta ajunge pt,a se purta ca stapani,absoluti !!!!Doamne,scapa aceasta tara,de neuropsihopatii acestia !!!!

    Apreciază

    Comentariu de Cercel elovira======== | 26/04/2018 | Răspunde


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: