CER SI PAMANT ROMANESC

Cuvant despre noi, romanii

Adio tabletă şi telefon mobil ! VIDEO


 

Pascal PommierGuillaume Pommier

              Pascal Pommier                             Guillaume Pommier

 

 

Recent, s-a inventat o  brăţara care va câştiga cu siguranţă teren în faţa telefoanelor sau tabletelor. Are toate funcţiile lor şi vine cu un design nou. Doi francezi lucrează la perfecţionarea acesteia, în Anglia, la Leeds. 

Brăţara Cicret este un concept gândit să înlocuiască în scurt timp telefoanele şi tabletele! 

Ea funcționează cu ajutorul unui mini proiector încorporat care poate sa proiecteze un ecran pe antebraţ și are opt senzori de proximitate, care îi permit utilizatorului să manevreze ecranul. Gadgetul detectează mişcările, transformând suprafața pielii posesorului  într-un touchscreen.

În curând va începe producţia de masă, iar întreprinzătorii angrenaţi în acest proiect sunt convinsi că produsul lor va avea succes. Brăţara le permite celor care o poarta sa citeasca şi să trimita emailuri, să navigheze pe internet, să vadă filme, să se joace sau să dea telefoane.

„Avem o tehnologie care ne permite sa folosim elemente din cartela SIM, fara sa o integrăm în brăţara”, a declarat Guillaume Pommier, inginerul care dezvolta acest concept revoluţionar impreuna cu tatăl său, Pascal. 

Cicret bracelet va avea un preţ de cca. 380 de euro pentru modelul cu memorie de 16 GB, unul mai ridicat pentru modelul cu 32 GB şi va fi disponibilă pentru început în 10 culori.

„Este un dispozitiv revoluţionar care va schimba complet modul în care accesăm informaţia. Aplicaţii pentru această brăţară sunt multe, face orice face un telefon sau o tableta, dar fără să fie nevoie unui ecran greu. E mai portabila, dar şi mai ecologică pentru că de bucăţile de ecran de la telefoane şi tablete se scapă destul de greu. 
Cel mai surprinzator lucru este că noi n-am inventat nimic pentru acest produs, am combinat doua tehnologii existente pentru a crea ceva cu adevarat special.Noi credem ca aceasta brăţară va revoluţiona lumea tehnologiei”, a declarat inventatorul Guillaume Pommier pentru Daily Mail.

 

   

Surse:

https://cicret.com/wordpress/

http://www.yoda.ro/fun/bratara-hi-tech-ce-va-rivaliza-cu-ceasurile-apple-orice-om-isi-poate-transforma-bratul-in-touchscreen.html

 

 

22/02/2018 - Posted by | stiinta | , , , , , , ,

5 comentarii »

 1. Bun articol 👏👏👍😊😊

  Apreciază

  Comentariu de valiii26 | 22/02/2018 | Răspunde

 2. Lumea evolueaza continu asta e un mare pas 👏👏👍👍👍

  Apreciază

  Comentariu de valiii26 | 22/02/2018 | Răspunde

 3. Ne îndreptăm din ce în ce mai mult spre o societate antihristică.Eu nu vreau să trăiesc într-o astfel de lume.Nu toți sunt ahtiați de tehnologie.

  Apreciază

  Comentariu de George | 23/02/2018 | Răspunde

  • Nu toți sunt ahtiați după tehnologie.

   Apreciază

   Comentariu de George | 23/02/2018 | Răspunde

  • De-a lungul timpului o mulţime de oameni mai mult sau mai puţin importanţi s-au arătat îngroziţi de impactul cuceririlor tehnologice asupra viitorului omenirii.Cu toate acestea, nimeni şi nimic nu le poate stopa.

   Apreciază

   Comentariu de cersipamantromanesc | 24/02/2018 | Răspunde


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: