CER SI PAMANT ROMANESC

Cuvant despre noi, romanii

Investigaţii care au creat mari probleme miliardarului George Soros şi rețelei create de acesta in Statele Unite şi în Europa de Est


 

 

 

 

Breitbart News Network este o companie media și site american de știri, opinii și comentarii de dreapta  Site-ul fondat în 2007 de către comentatorul și antreprenorul conservator american Andrew Breitbart.
Breitbart își are sediul central în Los Angeles, California, cu birouri în Texas, Londra și Ierusalim.  Publicația are, de asemenea, un program de radio zilnic pe canalul Sirius XM Patriot numit Breitbart Daily News.

Breitbart News a comentat ultimele acţiuni ale guvernului ungar menite să stopeze  influența Fundațiilor Soros pentru o Societate Deschisă și a altor organizații non-guvernamentale sau ONG-uri finanțate de miliardarul evreu american de origine maghiară George SOROS.

La rândul său, ziarul pro-Sorosist, „Politico”, scrie că aceste acţiuni ale  Ungariei sunt „aparent încurajate de victoria în alegeri a președintelui american Donald Trump și de ascendența mișcării „alt-right” („alternativa de dreapta”) la Washington. „

Politico a scris cu privire la rolul avut de Breitbart News în devoalarea  acțiunilor și a organizațiilor lui Soros.

Breitbart News, este clasat ca trafic in SUA pe locul al 29, de către sistemul de clasificare „Alexa.com” acesta fiind  considerat cel mai mare site de știri conservatoare din America. 

Publicaţia pro sosrosistă Politico scrie în legătură cu poziţia adoptată de Breitbart News:

„Site-ul american de dreapta Breitbart, care a fost condus în trecut de Stephen Bannon, actualul strateg șef (al lui Donald Trump) la Casa Albă, și-a fixat de mult timp să-l critice pe Soros, acuzându-l (pe Soros) încearcă să distrugă granițele Europei, că (Soros) continuă să alimenteze criza migranților, și că (Soros) îi finanțează pe adversarii lui Trump.

Simpatia percepută în cadrul administrației Trump pentru sentimentele anti-Soros, pare să-i fi încurajat pe politicienii din întreaga Europa Centrală și de Est să își intensifice atacul asupra grupurilor finanțate și garantate de Soros …”

Aceste eforturi au dat deja rezultate: două scrisori, una semnată de senatorul republican Mike Lee, iar cealaltă semnată de șase congresmeni republicani din Camera Reprezentanților, au fost trimise la misiunea SUA în Macedonia, la mijlocul lunii ianuarie punând întrebări deschise despre finanțarea SUA făcută pentru proiectele Fundației SOROS pentru o Societate Deschisă din Macedonia și declanșând o anchetă în Congresul American.

Breitbart News a continuat să-și informeze cititorii cu privire la planurile parlamentului ungar de a prezenta un proiect de lege cu privire la modul în care ONG-urile funcționează în țară.

Deși textul legii propuse nu a fost încă făcut public, se crede că proiectul de lege va obliga astfel de organizații să facă publice sumele de bani primite din surse externe.

Sentimente împotriva lui Soros au crescut în numeroase țări europene, inclusiv în România, Polonia, Serbia, Bulgaria și Slovacia, mai scrie Politico.

Breitbart News a prezentat un număr mare de materiale documentare despre finanțare grupurilor ce militează pentru granițele deschise în Europa și la nivel mondial, cu accent special pe utilizarea crizei migranților pentru atingerea obiectivelelor politice ale lui Soros.

În S.U.A., Soros a fost legat de finanțarea grupurilor de lobby care militau  pentru legalizarea şederii străinilor intrați ilegal, a fost legat de finanțarea grupurilor care făceau opoziție față de punerea în aplicare a decretelor de oprire a imigrației ilegale, decrete date de Donald Trump și a fost legat de finanțarea grupurilor de activiști care încearcă să stopeze prin mitinguri repetate agenda reformelor interne ale președintelui Trump, reforme cu care Donald Trump a câștigat alegerile prezidențiale din SUA.

Breitbart News a studiat mai mult de 2.500 de documente interceptate de pe serverele Open Society Foundations Soros,  scurse pe DC Leaks și a evidențiat influența nejustificată pe care finanțatorul miliardar George Soros o exercită pe plan intern în SUA, de la încercarea de a schimba opiniile electoratului american prin lobby-ul pe care-l face cu succes pentru schimbări în politica de imigrare și prin finanțările pe care le face în favoarea inițiativelor care vizează critica și timorarea forţelor de poliție.

Aducerea în lumina reflectoarelor a documentelor Rețelei Globale Soros, dezvăluie nenumăratele tentaculele prin care donatorul, George Soros, operează pentru a controla Partidul Democrat din SUA, precum și impactul profund al acestui control, asupra obiectivelor politice ale fostei administrații a lui Barack Obama.

De asemenea, prin folosirea și finanțarea unui număr impresionant de grupări și organizații de activişti cu sediul în SUA și în întreaga lume, SOROS îşi propagă agenda și ideologia internaționalistă îndreptată împotriva statelor naționale, în încercarea de a impune o politică globalistă.

Prim-ministrul maghiar, Victor Orban declara recent că  „Organizațiile internaționale care sunt în primul rând legate de George Soros au depășit o linie (roșie). Ungaria nu își poate permite să lase organizațiilor care rămân în umbră – să nu declare de la cine primesc banii și în ce scopuri, pentru a încuraja în mod continuu migranții să încalce legea maghiară, pentru a ajunge într-un fel sau altul în țară”

„Făcând acest lucru, organizațiile internaționale, care sunt legate în primul rând de George Soros au depășit o linie (roșie)”, a adăugat primul-ministru Viktor Orbán.”

Purtătorul de cuvânt oficial al primului-ministru, Zoltán Kovács, a declarat la rândul său că:

„Soros conduce o agendă politică clară prin care vrea să construiască o așa-zisă „societate deschisă”, iar unul dintre pilonii acestui program este de a promova imigrația, de a sprijini imigrația în masă, de a sprijini migrația ilegală în Europa din Orientul Mijlociu și Africa de Nord.

„(Soros) acționează împotriva guvernelor precum cel al Ungariei, care preferă o abordare pro-securitate. Nu e nici o teorie a conspirației; miliardarul vorbește în mod deschis despre toate aceste planuri” – a spus el.

 

Goran Buldioski, cel care conduce SOROS Open Society Foundation din Europa, a răspuns Guvernului Maghiar prin intermediul ziarului Politico:

„Legislația anunțată (de Viktor Orban) este un atac fără precedent asupra vocilor care sunt în dezacord cu guvernul, atac făcut de către un membru al UE” (n.red. Nu vedem ce legătură are transparența finanțărilor cu libera exprimare?)

Legislația care va impune o transparență totală în ceea ce privește activitatea ONG-urilor, și care se anunță a fi votată de către Parlamentul Maghiar în viitorul apropiat, va impune reguli ONG-urilor prin care acestea să devină transparente cu privire la finanțarea externă, iar reprezentanții ONG-urilor din Ungaria finanțate de George Soros, se plâng că legile care obliga grupurile străine la transparență financiară, constituie un „atac fără precedent” asupra „valorilor europene”.(http://www.fluierul.ro).

Reclame

10/03/2017 - Posted by | POLITICA | , , , , , , , , ,

Niciun comentariu până acum.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: