CER SI PAMANT ROMANESC

Cuvant despre noi, romanii

DEZINFORMARE: La Budapesta se spune că protestele de la București sunt pentru autonomia ținutului secuiesc


 

Protestele de la București văzute altfel! La Budapesta se transmite că sunt proteste pentru autonomia ținutului secuiesc

Foto: (2015) Vicepremierul Ungariei, Semjen Zsolt alături de Zsolt Tamás (dreapta) defilând manifestările de Ziua Maghiarilor de Pretutindeni in Covasna

 

 

 

Protestele de la București văzute altfel! La Budapesta se transmite că sunt proteste pentru autonomia ținutului secuiesc

 

 

Dezvăluire incendiară: „La Budapesta se transmite că sunt proteste pentru autonomia ținutului secuiesc”

Fostul şef al Marelui Stat Major al Armatei şi expert în domeniul informaţiilor secrete, generalul Mircea Chelaru, a făcut o serie de dezvăluiri incredibile, într-un interviu acordat ziarului Ring, despre propaganda care se duce în Ungaria, privind autonomia ținutului secuiesc.

Generalul Chelaru a afirmat că la Budapesta există panouri publicitare, pe care s-au transmis imagini de la protestele din București îndreptate împotriva Guvernului Grindeanu. Potrivit fostului șef al Marelui Stat Major, pe acele panouri se subtitrează că manifestațiile sunt organizate pentru autonomia ținutului secuiesc.

„Întreaga economie şi finanţele româneşti sunt ciuruite de pompele sugative de vlagă românească ale transnaţionalelor. Dacă  o luăm de la controlul bogăţiilor subsolului şi până  la exploatarea criminală a pădurilor, până la controlul tuturor resurselor de apă, până la, dacă vreţi, controlul şi subminarea întregii teritoriatăţii agricole a României. Şi pot continua cu enumerările.

Mă miră faptul că  oamenii aceşti nu ies cu sutele de mii în stradă să întrebe de ce  ni se taie pădurile, de ce ni se scoate aurul din subsol, de ce nu mai avem flotă,  de ce nu mai avem nicio bancă românească, de ce copii noştri sunt captaţi,  ca inteligenţă, şi se duc înafară. Şi aşa mai departe.  Aşadar, sunt multe interese deasupra naţiunii române (…) Iar noi sunem la  o vânătoare interinstituţională, a unor instituţii faţă de alte instituţii, lustruindu-ne care suntem cei mai prolifici în a arăta naţiunii cât de grozavi suntem”, a declarat generalul Mircea Chelaru, conform sursei citate.

„La ora actuală, echilibrul între puteri este grav zădărnicit. Este competiţia între puteri care duce la distrugerea şi vlăguirea de energie a naţiunii. Se distruge  ultimul reazem de coeziune naţională. Pentru că, dacă aţi văzut acum, românii sunt cei mai dezbinaţi chiar în momente în care la frontierele noastre, deasupra noastră, în aerul pe care îl respirăm, sunt  bacilii ticăloşi ai războiului şi ai răzbunării. Putin se întâlneşte la Budapesta, urmează să vină Trump acolo, aţi văzut iniţiativa societăţii secuieşti de a produce Republica Interioară Secuiască.

Am primit  şi eu telefon din Budapesta, de la prietenii noştri, că şi în Budapesta sunt  foarte mulţi români, aşa cum în Bucureşti sunt foarte mulţi unguri. Iar acolo, pe panourile publicitare, s-au transmis continuu imagini de la protestele din Capitală şi din alte oraşe ale  României, iar în limba maghiară se subtitrează că sunt proteste pentru autonomia ţinutului secuiesc. Asta este realitatea. Deci, pe panourile publicitare din Budapesta se întâmplă asta.

Nu pe toate, doar pe unele dintre ele. Dar e suficient. Aşa începe nenorocirea. Să ştiţi că niciun război nu a început dintr-odată. Toate au fost pregătite, iar  indicii de identificare ai acestor consecinţe sunt cât se poate de nefavorabili nouă”, a precizat expertul în domeniul informațiilor secrete.

 

Sursa: 

https://romaniabreakingnews.ro/la-budapesta-se-transmite-ca-sunt-proteste-pentru-autonomia-tinutului-secuiesc/

Anunțuri

13/02/2017 - Posted by | POLITICA | , , , , ,

4 comentarii »

 1. Ok, dar dați-ne măcar un foto, din care să rezultă că spuneți adevărul. Altfel îl putem cataloga drept minciună.

  Apreciază

  Comentariu de Zsolt | 14/02/2017 | Răspunde

  • Artricolul redă o afirmaţie care aparţine d-lui general Chelaru, fost şef al Marelui Stat Major al Armatei. D-ta crezi că la acest nivel pot fi vehiculate astfel de minciuni, care pot fi dezminţite oficial, dar nu au fost?

   Apreciază

   Comentariu de cersipamantromanesc | 15/02/2017 | Răspunde

   • Titlul articolului este „Dezinformare”. Nu cumva este dezinformare un anunț fără dovadă?

    Apreciază

    Comentariu de Zsolt | 15/02/2017

   • D-ta esti de parere că atunci când cineva spune că în Corsica sau în alte parţi se face propagandă separatistă dar nu dă poze, informatia e falsa?

    Apreciază

    Comentariu de cersipamantromanesc | 15/02/2017


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: