CER SI PAMANT ROMANESC

Cuvant despre noi, romanii

Pe fragmentele avionului preşedintelui polonez Lech Kaczynski au fost găsite urme de explozibil


polonia-tu-154

 

Putin e terminat: Pe fragmentele avionului Preşedintelui polonez Lech Kaczynski au fost găsite urme de explozibil

Serviciul de  informații polonez și Ministerul de Externe au ştiut  de la început despre prezența unor urme de trotil pe fragmentele avionului președintelui polonez Lech Kaczynski care s-a prăbușit lângă Smolensk. Un anunț scurt  privitor la aceste informații este publicat în Gazeta Polska, – relatează shipilov.com.

Ziarul informează că unii membri ai Ministerului de Externe polonez știau de la început că pe fragmenrele avionului Tu-154 se conțin urme de explozibil, precum și faptul că trupurile victimelor au fost înlocuite de partea rusă. Cu toate acestea, informațiile date nu a fost difuzate, deoarece guvernul polonez a făcut totul pentru a menține relații bune cu Rusia.

La inceputul acestui an, guvernul polonez a anunțat că va relua investigarea cauzei prăbușirii Tu-154 lângă Smolensk, pentru că partidul”Lege și Justiție” care a venit la putere, este de părere că tragedia s-a produs în urma unei  diversiuni şi nu a unor circumstanţe întîmplătoare.

„Motorul” noii anchete este  Ministrul polonez al Apărării Antoni Maherevici care în ultimul comunicat de presă a declarat ca despre un fapt împlinit că Comisia anterioară ar fi  distrus în mod intenționat aproximativ 400 de documente care ar putea pune in lumină adevărul despre catasrrofa ce a avut loc

În conformitate cu scurgerile de informații care ar fi putut fi organizate în mod deliberat de Ministerul polonez al Apărării, aeronava a început să se distrugă în aer, la 900 de metri de la locul accidentului,iar  înregistrările  cutiilor negre au fost denaturate de partea rusă. Cu toate acestea, încă la 15 septembrie , Comisia a declarat că ea a izbutit să obțină versiunea completă a înregistrărilor, care arată că, chiar înainte de cădere, Tu-154 s-a deenergizat, și nu i-a funcționat  motorul și senzorii de înălțime.

Autor: Viktor Oblomov

http://www.technosotnya.com/2016/12/Putinu-hana-Na-oblomkah-samoleta-Kachinskogo-najdeny-sledy-vzryvchatki.html

Reclame

30/12/2016 - Posted by | DIVERSE | , , , ,

Niciun comentariu până acum.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: