CER SI PAMANT ROMANESC

Cuvant despre noi, romanii

Liderii UDMR şi ai Partidului Civic Maghiar (PCM) Covasna au refuzat public invitaţia de a participa la manifestările organizate cu prilejul Zilei Naţionale a României


 

 

 

Liderii UDMR şi ai Partidului Civic Maghiar (PCM) Covasna au refuzat public invitaţia de a participa la manifestările organizate cu prilejul Zilei Naţionale a României, venite din partea reprezentanţilor comunităţii româneşti, transmite Agerpres. Liderul UDMR Covasna, Tamas Sandor,  care este şi preşedintele Consiliului Judeţean al acestui judet, a declarat că nu va putea participa la acest eveniment fără a vorbi despre semnificaţia zilei de 1 Decembrie 1918 pentru comunitatea maghiară. 

„Noi respectăm ziua naţională (…) dar aşteptăm din partea majorităţii să înţeleagă că pentru noi nu e o zi de sărbătoare. Asta nu înseamnă că nu vă respectăm, dar încercaţi să înţelegeţi această sensibilitate”, a declarat Tamas Sandor, răspunzând invitaţiei lansate de consiliera PSD, Florentina Teacă.

 

 

 

Foto: Tamas Sandor

Profundul dispreț al Președintelui CJ Covasna față de România  este ilustrat și de aceasta poză in care, in spatele lui Tamas Sandor, se aflau arborate trei drapele: drapelul județului Covasna, drapelul Ungariei și drapelul Uniunii Europene.

Si consilierul PNL Ion Deaconu l-a invitat personal pe preşedintele PCM Covasna, Kulcsar Terza Jozsef la manifestările ce vor fi organizate pe 1 Decembrie la Sfântu Gheorghe, invocând campania „Invită-ţi un prieten de etnie maghiară să sărbătorim împreună Ziua Naţională”, iniţiată de cotidianul local „Mesagerul de Covasna”, însă a fost refuzat.

„Pentru mine Ziua Naţională este zi de doliu, nu pot accepta (…), dar oricând altădată ne putem întâlni la o cafea, la o şampanie”, a spus Kulcsar Terza Jozsef.

Sursa: http://www.dantanasa.ro/exclusiv

Reclame

27/11/2016 - Posted by | DIVERSE | , , , ,

1 comentariu »

 1. SABAT FERICIT, ONORANDU-L CU PROFUND RESPECT PE DUMNEZEU!

  Prin exercitii spirituale zilnice sa ne innoim mintea, si sa nu pierdem nicio ocazie de a-L slavi pe Dumnezeu cu tot ceea ce suntem si reprezentam pe acest pamant, printr-un comportament cat mai educativ si moral, dupa legile morale. Mintea noastra si in special a celor care conduc Romania politic, administrativ si juridic, sa fie intotdeauna deschisa binelui si roadelor bune ce rezulta de aici. Avem o mare responsabilitate, dar si o deosebita binecuvantare din partea lui Dumnezeu. Sa avem ganduri binecuvantate mereu, si sa-I multumim lui Dumnezeu pentru tot ceea ce suntem, chiar daca noi romanii, (singurii din lume), oamenii de rand suferim, pentru ca autoritatile romanesti, si acuma in 2016, ne-a afectat si continua sa ne afecteaza foarte grav demnitatea, drepturile legale la munca si la viata, prin sistemul de invatamant romanesc criminal, fals, cu emiteri de documente profesionale criminale, false.

  Intrebarea foarte mare, este: Cand cei mai mari teroristii bestii criminale din lume, care au ocupat si ocupa cele mai mari functii ca numitii: Iohannis, Tariceanu si Ciolos, isi vor respecta responsabilitatile constitutionale si vor cere sa se respecte si in Romania, legile (in loc de reguli criminale), cum scrie la Art. 20 din Constitutia Romaniei? Scoala Romaneasca sa nu mai fie o organizatie criminala unica in lume, cum sunt organizatiile criminale, institutiile de invatamant maritim romanesc si Autoritatea Navala Romana CT si ANT-CZ GL. Pentru ca mergem la scoala sa invatam sa fim utili si fericiti in viata, si la falsa si criminala scoala romaneasca suntem fortati sa facem studii de 10 ori mai mult fata de cat este prevazut de conventiile internationale, pentru locurile de munca la profesori. Profesorii romani care ne constrang la examene sa dam spagi si in final, suntem pagubiti cu documente profesionale false, prin care ne sunt afectate demnitatea, dreptul legal la munca si la viata. Zona geografiaca terorista si criminala, Romania, unde si acuma se munceste ilegal cu documente profesionale false, este dovada uriasa ca in Romania, in loc de autoritati politice, administrative, juridice si profesori, gasim teroristi criminali, ca numai criminalii pot face acte criminale cu emiterii de documente profesionale false. Iar cand mergem la politie si justitie sa reclamam abuzurile criminale, gasim teroristi infractori vasali penali, mai mari decat pe cei pe care ii reclamam.
  In afara Romaniei, pentru ca doar noi romanii, avem documente profesionale criminale false, noi cetatenii romani, pierdem salarii cuprinse intre £ 2000, £4500 si £30.000 Lire sterline, sau Euro/luna, si murim prin suferinta din cauza autoritatilor teroriste criminale romanesti.

  In acest moment foarte grav, noi cetatenii romani oamenii de rand, in modul cel mai bestial abuzati si persecutati, de autoritatile politice romanesti, fauritoare de minciuni si falsuri, autoritati cu caractere irationale ale raului, model: Apocalipsa 16: 13, 14: Apoi am vazut iesind din gura balaurului si din gura fiarei si din gura prorocului mincinos, trei duhuri necurate, care semanau cu niste broaste. Acestea sunt duhuri de draci, care fac semne nemaipomenite si care se duc la imparatii pamantului intreg, (In/la autoritatile politice, administrative si juridice romanesti, ca sa ne omoare, pe noi pe romani prin suferinta), ca sa-i stranga pentru razboiul zilei celei mari a Dumnezeului celui Atotputernic.

  Deci, cu adevarat, noi romanii, oamenii de rand, criminal abuzati, si in special noi romanii din diaspora, care suntem mereu torturati si omorati prin suferinta, din cauza documentelor profesionale romanesti false, suntem in situatia lui David, cand statea ascuns in munti si cand lui David i-au venit ajutoare, a ieşit in intampinarea celor care au venit sa-l ajute si le-a zis: De ati venit cu pace, ca sa-mi ajutati, atunci sa fie in mine si in voi o singura inima, iar de ati venit ca prin viclesug sa ma dati vrajmasilor mei, atunci, cum nu este prihana in mainile mele, va vedea si va judeca Dumnezeul parintilor nostri. Repet: Este foarte grav ce se intampla in Romania 2016, cu sistemul de anvatamant criminal, acelasi stabilit de Stalin si Groza Petru, (Stalin si Groza, care traiesc prin Iohannis si Ciolos), unde in loc de dascali, profesori, gasim teroristi care asteapta multe spagi si ca rasplata in final ne emit in modul cel mai bestial si criminal, documente profesionale false, prin care ne-a spanzurat drepturile la viata si ne-a condamnat la moarte prin suferinta.

  Si atunci, in legatura cu campania electorala, pentru locuri de munca la teroristi, bestii criminale, pentru facut dezastre, abuzuri criminale in PARLAMENTUL din Bucuresti si cu intrebarea: Neicusorule, eu cu cine votez?
  Noi toti romanii, oamenii de rand, care cred-em in Dumnezeu, trebuie sa votam pe Dumnezeu, dorintele Divine Ale Lui Dumnezeu. Adica pe oamenii care respecta legile morale, pe Dumnezeu si spun: Tata Iehova Elohim Dumnezeu, cu umilinta te rog, proslaveste Numele Tau in comportamentul meu. Toti care ocupa functii politice, juridice si administrative, trebuiesc sa fie dupa modelele pamantene ca Avram, Moise, David, Daniel, supusi Lui Dumnezeu. Din nefericire, in Romania, falsele autoritati romanesti teroriste bestiale, modele ca: Groza Petru, Stalin, Mao Zedong, Hitler, Iliescu, Basescu, A. Nastase, Dragnea, Iohannis, Ciolos, Ponta, Calin Popescu Tariceanu, Ana Pauker, Livia Stanciu, Codruta Kovesi, Ioan Dragos Tudorache si Raluca Pruna-tescovina, din 23 August 1944, si mai ales din decembrie 1989, continuu au facut si fac doar abuzuri criminale unice in lume, dezastre impotriva noastra a romanilor, oamenilor de rand, care impotriva demnitatii, a dreptului la munca si la viata, in modul cel mai criminal, suntem tinuti sclavi cu documente profesionale criminale false. Si acuma in 2016, cea mai criminala zona geografica din lume, Romania, mentine acelas sistem de invatamant criminal cu emiteri de documente criminale profesionale false, sisteme criminale de invatamant stabilite de criminalii teroristi Stalin si Groza Petru, care acuma traiesc prin teroristii criminali: Iohannis si Ciolos. Desi se stie, despre aceasta mafie criminala cu documente criminale profesionale false, nici un candidat la parlamentare, nu a dorit si nu doreste sa discute despre, si impotriva mafiei criminala care este in sistemul criminal de invatamant romanesc.
  Deci, noi toti romanii oamenii de rand, obligatoriu trebuie sa mergem la vot si pe vot sa scriem: Nu mai votam Teroristi bestii criminale, si sa anulam voturile. Dumnezeu, sa aduca din nou Monarhia, prin Regele Mihai I de Romanai si Regele Mihai I de Romanai sa aranjeze democratic si legal guvernarea Romaniai. Amin!

  IL rog cu umilinta pe Bunul Elohim, Dumnezeu, sa ingaduie si sa inunde cu intelepciune, dragoste si prosperitate spirituala, in special, persoanele care ocupa functii de autoritati in Romania, dupa cum scrie la Matei 5:48: Fiti deci desavarsiti, asa cum si Tatal vostru cel ceresc este desavarsit! Bunul Elohim, Dumnezeu, sa ingaduie si sa faca autoritatile romanesti sa intaleaga ca prosperitatea spirituala, este cea mai importanta PROSPERITATE, respectand Legile Morale, Decalogul.

  Elohim, Dumnezeu sa ingaduie si sa faca autoritatile romanesti sa intaleaga ca: Casa Domnului nu este o cladire. Casa Domnului suntem noi oamenii, pentru ca Domnul prin Spiritul Lui locuieste in creierele si inimile noastre, daca il primim, si autoritatile romanesti, SA-L primesaca cu profund respect, Onorandu-L pe Dumnezeu! Amin!

  Cu profunda plecaciuna, in Domnul Iisus,
  Robul Lui Dumnezeu,
  Mihai Dulgheru!

  Toata viata mea, doar Lui Dumnezeu, voi fi supus si voi lupta sa se respecte legile si in Romania, pentru ca LEGEA, inseamna Dumnezeu si Lui Dumnezeu, trebuie sa-i aratam mereu respect profund!

  Apreciază

  Comentariu de Mihai Dulgheru | 27/11/2016 | Răspunde


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: