CER SI PAMANT ROMANESC

Cuvant despre noi, romanii

Serviciul de Informații și Securitate (SIS)din R.Moldova ar deține probe care atestă implicarea serviciilor secrete ale Rusiei în măsluirea votului


Image result for sis moldova photos

Răsturnare de situație în R. Moldova! SIS: IMPLICAREA SERVICIILOR SECRETE ale Rusiei în căștigarea alegerilor de către Igor Dodon!

 

Serviciul de Informații și Securitate (SIS) ar deține probe care atestă implicarea serviciilor secrete ale Rusiei în măsluirea votului din zona găgăuză și aducerea organizată la urne a mii de transnistreni. O declarație în acest sens a fost făcută de analistul politic Petru Bogatu, informează independent.md citat de romaniabreakingnews.ro

„Prin târg circulă niște vorbe că SIS a prezentat deja probe care atestă implicarea serviciilor secrete ale Rusiei în măsluirea votului din zona găgăuză și aducerea organizată la urne a mii de transnistreni. Moscova avea nevoie de câștigul lui Dodon pentru a bifa o victorie politică simbolică pe plan extern: Un președinte prorus la Sofia, altul la Chișinău. Rămâne de văzut dacă aceste informații vor fi luate în considerație”, a menționat acesta.

Și directorul executiv al Asociației pentru Politică Externă, Victor Chirilă, a solicitat SIS să își facă meseria și să investigheze cazul alegătorilor din regiunea transnistreană, care ar fi fost aduși forțat și plătiți să voteze pentru un anumit candidat, ceea ce înseamnă atentat la democrația R. Moldova.

„Cred că SIS trebuie să tragă anumite concluzii. Aici cineva din exterior manipulează oamenii și a influențat decizii importante, inclusiv rezultatul votului. Maia Sandu nu va putea demonstra acest lucru, doar SIS. Fac un apel către SIS să își facă meseria și să investigheze acest caz, pentru a evita situații mult mai grave la alegerile parlamentare din 2018”, a subliniat Chirilă în cadrul unei emisiuni de la Unimedia.

În același context, directorul APE crede că informațiile venite de la SIS ar fi suficiente pentru ca judecătorii Curții Constituționale să nu valideze alegerile câștigate de socialistul Igor Dodon.

 

romaniabreakingnews.ro

Reclame

24/11/2016 - Posted by | POLITICA

2 comentarii »

 1. Presa internationala l-a desemnat pe Igor Dodon pro-moldovean si pro-american, mai ales ca a lucrat la FMI. Chestia cu Europa este discutabila, deoarece Rusia nu face inca parte din Uniunea Europeana.Despre implicarea unor servicii, eu nu cred ca a exista in fiecare cabina de vot un agent cu un makarov, care obliga pe cineva sa voteze. Chiar si la americani se contesta Presedintele Ales Trump.Eu spu asa, sa-l lasam pe Presddintele Igor Dodon sa se instaleze si sa vedem ce face pentru bunastarea oamenilor si economie, lupta cu coruptia si refinanrarea tarii si apoi sa fie criticat daca greseste. In fond este primul presedinte ales prin vot universal, direct si secret nu de parlament.

  Apreciază

  Comentariu de mirceanicolaevasiliu2015 | 24/11/2016 | Răspunde

  • Credeti ca Dodone proamerican si promoldovean ? Care presa internationala spuneti dv.ca l-a desemnat asa pe Dodon ?
   Noi vorbim aici in primul rand de fraudarea alegerilor si nu in ultimul rand despre un tradator care pretinde ca ar fi patriot moldovean,dar care declara fara nici un fel de sfiala ca doreste federalizarea tarisoarei lui si ca va lua masuri pentru acordarea de drepturi nemaivazute de amestec in treburile R.Moldova imperialismului rus si armatei ruse.Adica exact pohta ce a pohtit in ultimii 20 de ani Rusia.

   Sluga Dodon nu se dezminte nici atunci cand se gudura pe langa Putin si ne spune ca va indrepta tara spre Uniunea Eurasiatica dominata de Rusia, o forma mascata de noua URSS si ca va intoarce spatele Uniunii Europene. Dodon își însumă fățiș orientarea politică pro-rusă, în opoziție cu orientările pro-europene de pana acum ale tarii sale.
   In concluzie, e cel putin ciudat sa va aud ca vedeti in Dodon ,nici mai mult,nici mai putin,un prooccidental.
   „Vreau să fiu înțeles corect: eu sunt etnic rus, dar țara mea natală este Republica Moldova, de aceea nu vreau ca țara mea să fie atrasă în jocuri atât de periculoase, cum o face Igor Dodon.”
   Asta nu am spus-o eu, ci socialistul Valentin Crîlov, un politician cu aceeasi orientare politica socialista ca si Dodon. E adevarat ca ipochimenul asta numit Dodon a fost multa vreme comunist membru al partidului lui Voronin,pe care l-a tradat cand s-a revopsit in „socialist”.

   Apreciat de 1 persoană

   Comentariu de cersipamantromanesc | 24/11/2016 | Răspunde


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: