CER SI PAMANT ROMANESC

Cuvant despre noi, romanii

TENSIUNI IN CRESTERE INTRE RUSIA SI OCCIDENT. Pe fondul tensiunilor sporite care creeaza perspectiva unui război mondial, Rusia le-a cerut oficialilor „să-si aducă rudele acasă”…


 

Politicians and high-ranking figures are said to have received a warning from president Vladimir Putin (pictured) to bring their loved-ones home to the 'Fatherland', according to local media

“In doua zile, am trupe rusesti nu doar la Kiev, ci si in Riga, Vilnius, Tallin, Varsovia si Bucuresti.”

(Vladimir Putin)

 

 

 

  Analistii militari si psihologii NATO sunt de parere ca este posibil ca Vladimir Putin sa fi pierdut contactul cu realitatea, din cauza abuzului de putere absoluta.

Mai pe romaneste, si-a pierdut mintile.

Dovezi (fapte si cifre):

  • Economia Rusiei e facuta zob  prin prabusirea pretului petrolului.

  • Bugetul Rusiei a fost taiat la sange – 10% in toate sectoarele economice, cu exceptia Armatei Ruse, al carei buget a crescut in 2015, cu 33%.

  • Rusia cheltuieste in 2015, 50 de miliarde de dolari pentru tancuri si rachete.

  • Noile arme vor fi gata in cateva luni.

  • Marea Britanie cere oficial adoparea unei pozitii dure fata de Rusia.

Cetatenii rusi se plang de foame, iar Putin le taie si din felia de paine neagra pe care o mai au, ca sa-si faca arme noi. De ce ? Care-i urgenta?

Care tara isi infometeaza populatia ca sa se inarmeze masiv, fara sa se gandeasca sa foloseasca  armele ?

Andrey Ilarionov, fost consilier al lui Vladimir Putin declara recentca un  atac  contra Poloniei si Statelor Baltice e inevitabil.

Romania a fost la randul ei amenintata de mai multe ori de Rusia, dupa instalarea scutului de la Deveselu.

CRESTE TENSIUNEA DINTRE RUSIA SI OCCIDENT!!! Rusia le-a cerut oficialilor „să-si aducă rudele acasă”, totul pe fondul tensiunilor sporite care creează perspectiva unui Război Mondial

  • Rusia le-a cerut oficialilor „să-si aducă rudele acasă”

  • Imposibilitatea de a acționa le va pune sub semnul intrebarii șansele lor de promovare, potrivit rapoartelor locale

  • Totul se intamplă pe fondul înrăutățirii relațiilor dintre Rusia și SUA, datoarte crizei din Siria

  • SUA a intrerupt discuțiile in legatura cu Siria și a acuzat Rusia de agresiune cibernetica

  • Rusia si-a mutat rachetele nucleare mai aproape de granița cu Polonia

Rusia a cerut tuturor funcționarilor săi sa isi cheme acasă rudele care trăiesc în străinătate, totul pe fondul tensiunilor sporite care creeaza perspectiva unui război mondial.

Potrivit presei locale, politicienii si oficialitatile importante ale statului au primit de asemnea un avertisment din partea președintelui Vladimir Putin, pentru a-i aduce acasa pe cei dragi .

Russia is ordering all of its officials to fly home any relatives living abroad amid heightened tensions over the prospect of global war, it has been claimed

 

Acest anunt vine dupa ce Putin a anulat o vizită planificată în Franța, dupa scandalul  provocat in legatura cu rolul Moscovei în conflictul sirian și la doar câteva zile după Kremlinul a mutat rachetele nucleare în apropiere de granița cu Polonia.

Fostul lider sovietic Mihail Gorbaciov a avertizat, de asemenea, că lumea este la un „punct periculos” din cauza creșterii tensiunilor dintre Rusia și SUA.

Potrivit site-ului rusesc Znak. com, personalului administrativ, administratorilor regionali, parlamentarilor de toate nivelurile și angajaților institutilor publice le-a fost ordonat să isi aduca acasa copiii din școlile străine imediat.

Imposibilitatea de a realiza acest lucru ar pune sub semnul intrebarii șansele lor de promovare, a informat presa locală.

Motivul exact pentru aceste ordine nu este încă clar, dar, analistul politic rus Stanislav Belkovski citat de Daily Star a declarat:

„Toate acestea fac parte din pachetul de măsuri luat pentru pregătirea elitelor pentru  un” mare război.”

Relațiile dintre Rusia și SUA sunt la cel mai scazut nivel de la Războiul Rece și s-au înrăutățit în ultimele zile de cand Washington-ul a intrerupt discuțiile in legatura cu Siria și a acuzat Rusia de agresiune cibernetica.

 

 

 

Mr Gorbachev's comments come as France has said they will ask the International Criminal Court's prosecutor to launch an investigation into war crimes it says have been committed by Syrian and Russian forces in eastern Aleppo, pictured

 

Foto: Orasul sirian Alep sub bombe

 

 

 

Comentariile domnului Gorbaciov vin dupa ce Franța a declarat că va solicita procurorului Curții Penale Internaționale de a lansa o investigație asupra presupuselor crime de război comise de forțele siriene și rusești în estul Alep-ului.

 

Kremlinul a suspendat, de asemenea, o serie de pacte nucleare, inclusiv o înțelegere de cooperare simbolică pentru a reduce stocurile de arme pe baza de plutoniu.
Cu doar câteva zile în urmă, a fost raportat că Rusia si-a mutat rachetele nucleare în apropiere de granița poloneză odata cu escaladarea tensiunilor între cea mai mare națiune din lume și Occident.

Rachetele Iskander trimise spre Kaliningrad, o enclava rusească la Marea Baltică, aflata între tarile membre NATO Polonia și Lituania, au acum în raza de acțiune, inclusiv marile orașe occidentale cum e Berlinul.

Oficialii polonezi – a căror capital Varșovia este potențial amenințată – au descris măsura ca fiind de „risc maxim”.

Armata rusa a efectuat miercuri o serie de teste cu rachete balistice intercontinentale, datorita escaladarii tensiunilor dintre SUA si Rusia in conflictul din Siria.
Forțele rusești au tras o rachetă cu capacitate nucleară dintr-un submarin din Pacific zona Marii Okhotsk la nord de Japonia, a raportat RIA Novosti.
O alta rachetă Topol a fost trasa intr-un submarin în Marea Barents, iar o a treia a fost lansată de la un sit intern în partea de nord-vest a țării vasta, agențiile ruse au raportat.

Decizia lui Putin de a-si anula vizita la Paris a venit la o zi după ce președintele francez Francois Hollande a declarat că forțele siriene au comis o „crimă de război”, în orașul Alep, cu sprijinul atacurilor aeriene rusești.

Putin are programata o alta vizita la Paris, pe 19 octombrie pentru a inaugura un centru spiritual, la o nouă biserică ortodoxă rusă delângă Turnul Eiffel, dar Hollande a insistat ca omologul rus sa participe si la discuții despre Siria.

Anularea fără precedent a unei vizite atât de aproape de data la care trebuia sa fie efectuata este un „pas serios … care amintește de Războiul Rece”, a declarat analistul rus de politică externă Fiodor Lukianov.

„Aceasta este doar o parte din escaladarea tensiunillor dintre Rusia și Occident ,si intre Rusia și NATO”, a declarat el pentru AFP.
Kremlinul a fost de asemenea înfuriat pentru interzicerea echipei Paralimpice din Rusia de a partcipla la Olimpiada de la Rio pe fondul acuzațiilor de dopaj asupra sportivilor săi.

 

 

 

 

The unprecedented cancellation of Putin's visit to France so close to being finalised is a 'serious step... reminiscent of the Cold War', said Russian foreign policy analyst Fyodor Lukyanov

 

 

 

Între timp, consilierul superior a candidatei la președinția SUA, Hillary Clinton, a declarat că FBI investighează posibilul rol al Rusiei în atacarea cibernetica la care a fost supus e-mail-ul personal a lui Hillary Clinton.

Dar oficialii ruși au respins cu fermitate acuzațiile de implicare în alegerile prezidențiale din SUA și au respins acuzațiile că Moscova a fost în spatele unei serii de atacuri cibernetice cu privire la instituțiile americane.

  Gen Lt. in rezerva Evgeny Buzhinsky,  a declarat pentru BBC:

„Desigur, există o reacție. Dupa cum Rusia vede lucrurile, exista  o confruntare pe scară largă si pe toate fronturile. Dacă doriți un conflict, veti primi unul.

„Dar nu va fi o confruntare care sa nu dăunează intereselor Statelor Unite ale Americii. Vreti o confruntare, o veti simti peste tot.”

La începutul acestei săptămâni secretarul britanic de externe, Boris Johnson, a facut un apel pentru organizarea unui protest anti-război, în afara ambasadei ruse din Londra.

Johnson a declarat că grupurile anti-război nu au fost suficient de active 1pentru a exprima indignarea cu privire la conflictul din Alep.
„Unde se va opri coalitia? Unde sunt ei?’ a intrebat în timpul unei dezbateri parlamentare.

dailymail.co.uk

Deci situatia se inrautateste pe zi ce trece si nu doar intre Rusia si SUA, ci intre Rusia si Occident.

 

Oare cum va muta Putin pana la capat ?

 

Surse: vremuritulburi.com;  efemeride.ro.

 

14/10/2016 - Posted by | DIVERSE | , , , , , , , , , ,

4 comentarii »

  1. Mancati c***t cu gura plina pupatori in cur ai USA(uniunea sovietica americana)
    Cand ataca ei toata tarile si le fura bogatiile nu e o stire
    Din partea mea sa ii zboare de pe fata pamantului si pe ei si pe voi si pe UE

    Apreciază

    Comentariu de Bogdan | 15/10/2016 | Răspunde

    • Nu exista bnucurie mai mare pentru mine, decat aceea de a intalni cate un prostovan imbatat de propaganda ruseasca si un admirator neconditionat al talhariilor Rusiei, asa cum este domnia ta !
      Nu pot decat sa iti transmit un voios AI SIKTIR, si sa te rog respectos sa nu mai vii pe aici…

      Apreciază

      Comentariu de cersipamantromanesc | 15/10/2016 | Răspunde

  2. Diferenta dintre rusi si americani este ca americanii nu te omoara imediat. Norii razboiului sunt inca departe. Iluminatii intunecati cauta sa atinga acel nivel critic , punct de la care sa nu mai existe cale de intors. Apele sunt agitate continuu dupa un plan prestabilit. Iezuitii fac predictii apocaliptice. In Rusia lucrurile stau sa scape de sub control, Uniunea Europeana sta sa se destrame , SUA face joc dublu de victima si agresor . Romania se afla cumva la mijloc intre ciocan si nicovala , intr-o situatie extrem de periculoasa, slabita din interior si fara perspective. Romania este in situatia vatatorului cu un arc si o sageata , aflat intre doua fiare salbatice . Intrebarea este : cum rezolva aceasta problema existentiala?

    Apreciază

    Comentariu de Catalin | 02/11/2016 | Răspunde

    • Nu prea se intelege care e ciocanul si care e nicovala …Din cate stim, Romania este acum parte a unei aliante,nu actioneaza singura si nici izolat.
      In atari conditii,ce spui d-ta e patetic, dar nu are relevanta.

      Apreciază

      Comentariu de cersipamantromanesc | 02/11/2016 | Răspunde


Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.