CER SI PAMANT ROMANESC

Cuvant despre noi, romanii

Românca Laura Bretan,desi părea câştigătoare a concursului America’s Got Talent,a fost învinsă de Grace Vander Waal,o fetiță de 12 ani


 

 

 

 

Imagini pentru laura bretan finale america s got talent 2016 photos

 

 

Laura Bretan, la doar 14 ani, a reușit să îi uluiască din nou pe jurații care au convenit că românca merită din plin premiul cel mare de un milion de dolari, la finala concursului America’s Got Talent.

Rezultatele urmează să fie date publicităţii miercuri (joi dimineață, pe fusul orar al României).

Imbrăcată într-o rochie în care arată precum Cenuşăreasa, românca a făcut furori, scria gossipcop.com, imediat după reprezentaţia ei din finală.

Potrivit unui site de specialitate din SUA, Laura Bretan este creditată cu 43,63%, Grace VanderWall, a doua clasată, are 12,74%, iar Joe Dorenbos, concurentul care se află pe locul trei în sondaj, a fost creditat cu 9,27%. Finala s-a încheiat, iar rezultatele urmează să fie date publicităţii miercuri.

Laura a cântat ireproşabil la concursul ”America’s Got Talent”, unde a spus cu mândrie că este româncă !

 

 

 

 

 

 

Imagini pentru laura bretan la america s got talent photos

 

 

 

 

Performanţa ei in interpretarea ariei „O Mio Babbino Caro” de Giacomo Puccini din marea finală, i-a dus la o mulţime de aplauze din partea celor aflaţi în sală.

Simon Cowell, cel mai aprig  jurat al concursului, a exclamat după ce a ascultat interpretarea Laurei Bretan, că el nu ştie prea multe despre muzica clasica, dar „ceea ce ştiu este că vedem pe cineva care are un talent extraordinar.

Howie Mandel a mai remarcat: „Ai fost genială. Tu ai fost perfectă. Aceasta a fost o performanţă de milioane de dolari”.

 

 

 

 

 

 

Tânăra soprană, în vârstă de 14 ani a fost cotată de unii specialiști cu mari șanse de a câștiga concursul din America. În ultimul act al competiției ea a impresionat deopotrivă juriul și publicul cu melodia „O Mio Babbino Caro”.

În timpul derulării votului Laura este încurajată de fani pe pagina sa de Facebook, primind sute de felicitări pentru modul în care a interpretat melodia.

 

ACTUALIZARE 01:40 – S-a anunțat STOP VOT la „American’s Got Talent”. În scurt timp se va anunța câștigătorul. Vă ținem la curent

În timpul derulării votului Laura este încurajată de fani pe pagina sa de Facebook, primind sute de felicitări pentru modul în care a interpretat melodia.

ACTUALIZARE 4:50 – Deși, conform organizatorilor, câtigătorul trebuia anunțat la ora 3:00, ora României, decizia întârzie. 

ACTUALIZARE 4:55 Laura Bretan nu s-a aflat printre cei cinci (din opt) anunțați ca fiind în cărți pentru câștigarea premiului, în urma votului telefonic al telespectatorilor.

ACTUALIZARE 5:00. Grace Vanderwaal, o fetiță de 12 ani, cântăreață și compozitoare, cu o voce cu un timbru aparte, este cea care a fost preferată de telespectatorii americani. Ea a câștigat premiul de un milion de dolari de la „America s Got Talent”, sezonul 11.

„Ești o stea în devenire”, i-a spus unul dintre membrii juriului, Howie Mandel, cel care apăsase pe „butonul de aur” care a propulsat-o – la fel cum s-a întâmplat și cu Laura Bretan- direct în semifinale. „Ești atât de specială”, i-a mai spus Mandel tinerei Grace Vanderwaal, care a izbucnit în lacrimi la auzul numelui ei.

 

 

 

grace vanderwaal - fb

 

Sunt păreri că acest sezon a fost cel mai bun din istoria acestui show în America.
 


 

 

 

 

Surse: Digi 24.ro; Libertatea.ro

Reclame

14/09/2016 - Posted by | LUMEA ROMANEASCA | , , , , ,

Niciun comentariu până acum.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: