CER SI PAMANT ROMANESC

Cuvant despre noi, romanii

O noua istorie a Rusiei, in care Muntii Carpaţi ar fi vatra poporului rus !


 

 

 

 

 

 

 

 

Noi manuale de istorie la Moscova: “ARIENII din Carpati au fondat RUSIA”


 

Ascensiunea sentimentului naţionalist în Rusia este aproape de a face din doctrina tradiţionalistă-conservatoare, o politică de stat.

 Rusia prinsă acum în corzile conflictelor geopolitice dar și militare  in care este angajata în aceste zile, a țesut o nouă haină a expansiunii, nu religioasa (ortodoxă) și nici ideologică (marxist- leninista),ci o diversiune geopolitică la nivel planetar – „anume că …triburile de arieni din Carpați ar fi fondat Rusia și poporul rus de azi”.

Prin această diversiune, Rusia vrea să atingă mai multe obiective geopolitice menite a veni în întâmpinarea și susținerea proiectelor sale  geopolitice pe termen lung și anume:

 

1. Sa demonstreze că rusii sunt la origine un popor european și nu un popor cu rădăcini in stepele ASIEI.

2. Ca rușii de azi sunt chipurile descendenții arienilor din Carpați, care sunt descendenții Atlanților și practic  ar fi un fel de popor ales,descendent din  rasa superioară RASA ARIANĂ! (mai importantă decât alte popoare care și-au asumat o descendență similară)

3. Poporul RUS de azi și Poporul ROMÂN, ar fi rude prin strămoșii lor COMUNI.

4. De asemeanea, Rusia se autopropune a fi rudă cu 75 % din popoarele Europei, propaganda sa incercand si pe aceasta cale să apropie Europa de Rusia, în detrimentul Americii.

 

  In decursul timpului, timp de zeci de ani, Rusia a încercat să propage ideea că  poporul rus și cel român s-ar înrudi pe linie slavă si că mai degrabă am putea avea  strămoși slavi decat geto-daci, o aberatie  sustinuta si de o serie de istorici mercenari.

Nereușind sa convingă prin curentul PANSLAVIST, RUSIA vine azi cu o noua teorie, conform careia  STRĂMOȘII ROMÂNILOR, STRĂMOȘII TRACILOR-DACILOR și anume ARIENII, sunt si STRAMOSII POPORULUI RUS !

Prin urmare, dupa mintea propagandistilor care vehiculeaza aceste nerozii, Poporul ROMÂN este nici mai mult, nici mai putin, o  rudă apropiata a POPORULUI RUS !!!

Pe cale de consecință, ROMÂNII ar trebui să fie prieteni ai  RUSIEI și să nu vadă în acest imperiu rapace un potențial INAMIC, in pofida tuturor nenorocirilor pe care le-au  cauzat poporului nostru invaziile,     jafurile si talhariile acestor asa zise „neamuri”.

Avand in vedere noua directie a propagandei Rusiei,parlamentarii ruşi au initiat, nu cu mult timp in urma, o discuţie publică privind elaborarea de noi manuale de istorie, “care să arate trecutul glorios al ţării” şi care ar urma să educe copii în spirit patriotic.

Deputatul Veaceslav Nikonov, preşedintele Comitetului pentru educaţiei din cadrul Dumei de stat, a declarat că aceste manuale ar trebui să arate că “Patria noastră are un trecut măret”.“Astfel o ramură din tribul arienilor a coborât din Munţii Carpaţi şi a populat pe cale paşnică Marea Câmpie Rusă, Siberia, cea mai rece parte a planetei, a ajuns la Oceanul Pacific, a fondat Fortul Ross (o fortăreaţă rusă la 80 kilometri de San Francisco), a absorbit seva celor mai importante civilizaţii din Bizanţ, Europa şi Asia, a învins cel mai rău duşman al omenirii – nazismul, a deschis drumul în spaţiu“, a declarat Nikonov.

 

 

 

 

Вячеслав Никонов

 

 

 

 

Viaceslav Nikonov este un politician, membru al Dumei de Stat în legislatura a VI- a din partea Partidului  ” Rusia Unită ” a lui Vladimir Putin și este fiul fostului NKVD-ist, profesor  și editor comunist, Alexei Nikonov.

În acelaşi timp, Irina Iarovaia, şefa Comitetului pentru securitate a declarat la rândul ei că nu doar manualele de istorie trebuie refăcute.

Ea consideră că este nevoie de un nou sistem integrat în şcolile din Rusia, care să afirme patriotismul. 

“Toţi copiii, de la Kaliningrad şi până la Kamciatka, trebuie să înveţe din  aceleaşi manuale, scrise de pe poziţii politice corecte“, a susţinut deputata.

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Noua politică este susţinută şi de Biserica Ortodoxă. Arhimandritul Tihon a ţinut să accentueze necesitatea “eroizării istoriei“, pentru că tinerii de azi pun pe prim-plan valori precum banii, casa, sănătatea, şi doar pe ultimul loc este dragostea pentru patrie.

“Glorificarea istoriei ar fi tratamentul pentru aceasta“, a afirmat arhimandritul citat de Adevărul, care a propus crearea unui “Panteon al eroilor”.

Pe de altă parte, istoricul Serghei Mironenko a îndemnat să nu se uite sa vorbeasca şi despre adevăr.

“Atunci când părintele Tihon vorbeşte despre eroi, el ar trebui să nu uite  de  antieroi.Istoria Rusiei nu este doar o istorie a victoriilor, ci şi a înfrângerilor, iar patriotismul se educă prin studierea istoriei familiei, a satului sau oraşului natal“, a afirmat acesta.

 

 

Surse: Adevarul.ro ; FrontPress.ro

12/09/2016 - Posted by | ISTORIE | , , , , , , , , ,

3 comentarii »

  1. Reblogged this on liberlandraceblog and commented:
    Fine.

    Apreciază

    Comentariu de liberlandraceblog | 12/09/2016 | Răspunde

  2. Very interesting.

    Apreciază

    Comentariu de liberlandraceblog | 12/09/2016 | Răspunde

  3. […] « Precedentă | Următoarea » […]

    Apreciază

    Pingback de Ziua de 14 septembrie în Istoria Românilor « CER SI PAMANT ROMANESC | 14/09/2016 | Răspunde


Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.