CER SI PAMANT ROMANESC

Cuvant despre noi, romanii

Fostul președinte al Franței, Nicolas Sarkozy, este de părere că metisarea populației albe trebuie să devină obligatorie. VIDEO.


 

 

 

 

Foto: Nicolas Sarkozy, fostul presedinte al Frantei

Planul Kalergi: genocidul popoarelor europene.

 

 

Imigrarea în masă e un fenomen ale cărui cauze sunt abil create de Sistem şi pe care propaganda multietnică se chinuie să îl reprezinte ca fiind inevitabil.

Trebuie sa conştientizăm o dată pentru totdeauna, că nu este vorba de un fenomen spontan si ca ceea ce se încearcă să se afişeze ca fiind fructul ineluctabil al istoriei, este în realitate un plan conceput în amanunt şi pregătit de decenii pentru a distruge complet popoarele Vechiului Continent.

 

 

ESENŢA PLANULUI KALERGI

 

 

 

Contele Richard Nikolaus von Coudenhove-Kalergi (n. 16 noiembrie 1894, Tokio, Japonia, d. 27 iulie 1972, Schruns, Austria), a fost un publicist, politician  şi militant federalist european, un metis austriaco- japonez.

 

Puţini ştiu că unul dintre principalii ideatori ai procesului de intregrare europeană a fost cel care a planificat genocidul programat al popoarelor europene.

Este vorba de un personaj obscur a cărui existenţă este ignorată de mase, dar pe care cei puternici îl consideră ca fiind tatăl fondator al Uniunii Europene.

 Richard Coudenhove Kalergi, era fiul ambasadorului Imperiului Austro-Ungar în Japonia, Heinrich Graf von Coudenhove-Kalergi şi al soţiei japoneze a acestuia,  Mitsuko Coudenhove-Kalergi (n. Aoyama Mitsu,  1874, d. 1941).

 

 

 

 

 

a

 

 

El a  pus bazele unei mişcări de unificare a natiunilor europene, care încă există, deşi rolul său este mult diminuat si a intemeiat  prima organizaţie neguvernamentala „europeista” de pe continent in anul 1922, atunci cand a fondat  International Paneuropean Union  sau Pan-Europa Movement, al carei  scop transparent este instaurarea unei Noi Ordini Mondiale bazată pe o Federaţie a Naţiunilor, condusă de Statele Unite.

Unificarea europeană ar fi constituit primul pas spre un unic Guvern Mondial.

În cartea sa „Praktischer Idealismus”, Kalergi declară că locuitorii viitoarelor State Unite ale Europei nu vor fi popoarele  originale ale Bătrânului Continent, ci o subumanitate bestializată de amestecul rasial.

El afirmă fără jumătăţi de măsură, că e necesar ca popoarele europene să se amestece cu rase asiatice şi de culoare, pentru a crea o turmă multietnică fără o identitate si traditii clare, uşor de dominat de către elita aflata la putere.

Kalergi,scria in lucrarea s a în „Praktischer Idealismus”:

„Omul viitorului e de sânge mixt. Rasa viitorului eurasiatică-negroidă, extrem de asemănătoare cu anticii egipteni, va înlocui multiplicitatea popoarelor cu o multiplicitate de personalităţi.”

Gerd Honsik descrie astfel esenţa Planului Kalergi: „Kalergi proclamă desfiinţarea dreptului de autodeterminare al popoarelor şi, succesiv, eliminarea naţiunilor, prin intermediul mişcărilor etnice separatiste sau pein imigrarea în masă.

Pentru ca Europa să fie dominabilă de către Elite, el pretinde transformarea popoarelor omogene într-o rasă amestecată de albi, negri şi asiatici.

Acestor metişi el le atribuie cruzimea, infidelitatea şi alte caracteristici care, după părerea sa, trebuiesc create conştient deoarece sunt indispensabile pentru a genera superioritatea Elitei.”

 

Asadar, idealul acestor indivizi este METISAREA populației Europei, transformarea ei într-un hibrid euro-afro-asiatic.

Totul pentru distrugerea statelor națiune și ușurarea controlului populației continentului, în numele Noii Ordini Mondiale și a Guvernului Global, pe care păpușarii planetei vor să  le introducă pe gât europenilor de rasa alba.

 

O probă șocantă o constituie și materialele video de mai jos.

În primul clip (un minut și ceva), îl veți descoperi pe fostul președintele francez, evreul Nicolas Sarkozy, vorbindu-ne despre necesitatea metisării, educarea populației în acest sens și chiar constrângerea ei pentru obținerea metisării.


 

 

 

 

Iată traducerea :

 

– Nicolas Sakozy:

Obiectivul, și asta va face să se vorbeasca mult, obiectivul este de a face față (de a accepta) provocării metisării, provocarea metisării pe care ne-o adresează secolul XXI.

Nu este o alegere, este o obligație, un imperativ; nu putem face altfel, decât cu riscul de a ne confrunta cu probleme considerabile. Noi trebuie să ne schimbăm, deci o să ne schimbăm.

O să schimbăm peste tot în acelasi timp: în întreprinderi, în administrație, în educație, în partidele politice. Și o să ne punem obligații de realizat.

Dacă acest voluntarism republican nu functionează, va trebui atunci ca Republica să treacă la metode și mai constrângătoare.”

Gândiți-vă că Franța este una dintre țările care trasează viitorul Europei, alături de Germania, altă țară aflată sub ocupație străină.

Tocmai de aceea, țările din Est trebuie să formeze un bloc comun pentru a rezista planurilor de diluare și atomizare etnică a națiunilor europene.

Să sperăm că nu e prea târziu!

 

 

 

Sursa:

http://www.cunoastelumea.ro/socant-sarkozy-fostul-presedinte-al-frantei-metisarea-populatiei-trebuie-sa-devina-obligatorie-video/

 

 

 

 

CITITI SI :

 

https://cersipamantromanesc.wordpress.com/2015/08/29/genocidul-popoarelor-europene-paneuropa-si-sinuciderea-etnica-planul-kalergi/

 

 

 

 

14/07/2016 - Posted by | POLITICA | , , , , , , , , , ,

Niciun comentariu până acum.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: