CER SI PAMANT ROMANESC

Cuvant despre noi, romanii

Profetia cavalerului templier Ioan de Vezelay – cea mai veche profetie despre Al Treilea Razboi Mondial


 

 

 

 

 

Cea mai veche profeţie despre Al Treilea Război Mondial, rămâne profeţia cavalerului templier Ioan (Jehan) de Vezelay, cunoscut şi sub numele  de  Ioan de la Ierusalim. El şi-a redactat viziunile in anii 1099.

  Profeţia lui Ioan de la Ierusalim descrie cu o exactitate  uimitoare  istoria lumii pâna  în anul 3000, iar ceea ce a descris până în anul 2000, s-a împlinit  deja.

 

 

 

 

 

 

 

 

El spunea atunci în anul 1099, adică în urmă cu 914 ani :

„Văd şi ştiu. Ochii mei citesc in adâncurile cerului  întâmplările viitoare şi eu trec dintr-un singur pas pragul Timpului. O mână mă conduce spre ceea ce voi nici nu vedeţi şi nici nu ştiti.

Peste o mie de ani Ierusalimul nu va mai fi oraşul lui Cristos. Creştinii veniţi în pelerinaj de departe nu vor mai putea intra după voia lor acolo unde ei aveau dreptul să intre, în locurile care sunt leagănul credinţei lor.

Creştinii nu vor mai îndrăzni să se apropie de Sfântul Mormânt şi de relicvele credinţei lor care vor fi în întregime sub paza şi supravegherea evreilor care îşi vor ridica din nou aici templele lor şi ţara lor. Evreii vor umple lumea si o vor domina de la un capăt la celălalt capăt al ei şi oamenii îşi vor pierde credinţa în Isus pe tot Pământul.

Continente şi lumi  la care Herodot nici nu visa măcar  vor fi descoperite de oameni dincolo de marile păduri de care vorbeşte Tacit şi dincolo de oceanul nesfărşit de apă care începe imediat după Coloanele lui Hercule (este vorba despre descoperirea Americii, care pe vremea lui Vezelay nu era descoperită și se afla dincolo de Gibraltar numit in antichitate Coloanele lui Hercule –n.n.).

Peste o mie de ani de aici încolo toate  micile  ţări din Europa şi câteva ţări mari şi puternice se vor uni într-un singur imperiu (Uniunea Europeană n.n.).

Apoi războaie fără număr vor începe cu popoarele Răsăritului.

Peste o mie de ani oamenii vor scotoci fundul mărilor cu corăbii care merg pe sub ape şi vor zbura cu navele  Fehler! Es wurde kein Dateiname angegeben.în cer printre stele.

Ei vor ţine în pumnii lor puterea soarelui şi se vor crede dumnezei şi vor înălţa spre cer mii de clădiri cât Turnul lui Babel pe toată faţa Pământului.

Fiecare oraş va deveni o Sodomă. Obiceiuri spurcate vor deveni firesti. Oamenii vor fi mulţi ca nisipurile, vor popula pustiurile şi mările şi vor fi puternici ca nişte dumnezei şi se vor crede chiar dumnezei.

Omul va deveni aşa de însetat de putere că setea lui de putere nu va mai putea fi potolită. Dar la capătul acestui drum îl va pândi prăbuşirea in abis.

Peste o mie de ani foametea va domni pe cea mai mare intindere a Pământului, va arde măruntaiele oamenilor şi  oamenii vor dori cu ardoare să schimbe lumea.

Atunci vor apare negustorii de iluzii, dar iluziile pe care ei le vor vinde oamenilor vor otrăvi sufletele, vor pângări trupurile şi vor întuneca minţile.

 

 

 

 

 

 

 

https://i1.wp.com/infobrasov.net/wp-content/uploads/2016/04/RAZBOI-III-C.jpg

 

 

 

Atunci se vor porni răzmeriţe şi războaie cumplite, vor fi comise omoruri şi nelegiuiri şi viclenii aşa de mari ca lumea întreagă va deveni un iad şi fiecare zi va fi precum o apocalipsă.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Oamenii vor cade în păcate trupeşti înfiorătoare, bărbaţii şi femeile se vor destrăbăla la vedere. Femeia va fi cutezătoare şi semeaţă în destrăbălarea ei.

Popoarele  se vor topi într-o  unire fără rost, vor forma  o adunătură  în care fiecare se va simţi singur, legea va fi uitată, tradiția pierdută, credinţa abandonată.

Peste o mie de ani femeile se vor culca cu femeile şi bărbaţii cu bărbaţii, bătrînii se vor culca cu copilele şi aceste cumplite fărădelegi se vor petrece în văzul întregii lumi şi vor fi considerate de toţi ca lucruri fireşti. Toate aceste spurcăciuni vor fi întărite prin legi.

Dar din pricina acestei destrăbălări și a acestui marasm sângele va deveni impur, răul se va intinde dintr-un  pat în alt pat precum focul de la o casă la altă casă, boli cumplite şi molime înfricoşătoare se vor abate peste locuitori, trupurile vor putrezi de vii adunând în ele toate bolile pământului, feţele se vor acoperi de răni şi bube cu puroi, membrele se vor descărna şi dragostea trupească va fi o primejdie de moarte pentru oricine (sida –n.n.).

Peste o mie de ani peste tot se vor răspândi ca o apă revărsată ereziile. Ura cea mai crâncenă va domni între popoare.

Peste o mie de ani lumea va ajunge la un cinism şi o prefăcătorie aşa de mari încât cel  care este putred de bogat şi  doarme pe sacii plini cu aur va primi ajutor și sprijin şi va primi hrană de pomană, iar el la rândul său se va preface că  îi ajută pe săraci, dar ce va da el săracilor cu o mână le va lua inapoi înzecit cu cealaltă mână.

Peste o mie de ani lumea întreagă va deveni o piaţă în care fiecare lucru îşi va avea preţul lui şi totul va fi de vânzare. Carnea şi munca  omului îşi  vor avea şi ele  preţul lor, ochi de om şi inimi de om scoase din piepturi ca nişte bucăţi de carne se vor vinde altora (transplantul de organe –n.n.).

Cuvîntul dat, onoarea sau credinţa nu vor mai valora nimic. Omul va ajunge cu adevărat stăpânul pământului, dar pământul va fi sterp, apa otrăvită  şi putredă, văzduhul va fi dogoritor.

Peste o mie de ani viaţa se va scumpi fiindcă bogăţiile pământului vor secătui, bogatul va trăi ascuns in bogăţia lui ca lupul în vizuină.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Peste o mie de ani cei care vor conduce lumea nu vor avea nici un dumnezeu, vor fi suverani fără credinţă şi onoare, al căror nume nimeni nu-l va cunoaşte,  vor porunci mulţimilor neştiutoare şi indiferente şi le vor hotărî soarta de la adăpostul palatelor lor ascunse de ochii lumii, de dinapoia zidurilor impenetrabile.

Nimeni nu va participa la adunările lor şi la sfatul lor. Vor face în aşa fel încât orice  om ducând o viaţă de sclav să se creadă liber şi fericit.

Peste o mie de ani soarele va dogori cu putere şi va pârjoli  câmpiile, apa se va ascunde tot mai adânc sub pamânt şi se va împuţina, văzduhul nu va mai apăra omul de căldura soarelui, lumina va arde pielea şi ochii.

Peste o mie de ani cei saraci si lipsiţi de drepturi, cei fără acoperiş deasupra capului vor porni un război distrugător în care vor fi ocupate multe ţări şi în care luptele cumplite vor aminti de năvălirile barbare de odinioară.”(La Prophetie de Ioan de Ierusalem )

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Profeţia lui Ioan din Ierusalim este de fapt o descriere completă şi fidelă nu doar a actualei societăţii in care noi trăim azi ci şi a situaţiei ecologice planetare actuale.

 

 

 

 

 

Surse: Prof. Gheorghe PANAITESCU / http://www.rumaniamilitary.ro/ https://effondrements.wordpress.com/2012/10/19/notre-avenir-ou-les-propheties-de-st-jean-de-jerusalem/

 

 

 

 

 

 

 

 

Nota:

 

Exista mai multe versiuni  in legatura cu acest Ioan din Ierusalim.


Potrivit unui autor care semneaza cu pseudonimul Galvieski, în conformitate cu manuscrisul Lubianka, Ioan al Ierusalimului ar fi fost un  fiu al Burgundiei, crescut in  mănăstirea  benedictine Vezelay,  soldat al lui Hristos în Țara Sfântă si  unul dintre cei opt fondatori ai templierilor.

Ar fi fost o rudă de Hugues de Payns, primul Mare Maestru al Templierilor, și s-a născut în Burgundia către 1042 și a murit în Ierusalim, în 1119.
Pare sigur că, după prima cruciadă a descoperit un mare secret  facut de un prooroc  pe Muntele Templului din Ierusalim.

 

Ioan din Ierusalim a scris șapte profeții manuscrise, cu un conținut identic.

Trei manuscrise au fost încredințate lui Bernard de Clairvaux (Bernard), care dă unul  mănăstirii de Vézelay

  Alte patru exemplare au fost dispersate și au avut diferiți destinatari. Un manuscris găsit în arhivele KGB din Lubianka în 1992, a fost, conform serviciilor rusești, parte dintr-un lot de arhive germane confiscate de la Berlin, ceea ce ar explica diferitele note care pot fi citite în ea, si care indică faptul că acest manuscris a fost capturat într-o bibliotecă evreiască din Varșovia (Polonia).
Manuscrisul a fost găsit in arhivele KGB de la Liublianka și tradus  de către profesorul rus Galvieski (1917-1995), fiind  publicat prima dată în limba franceză, în 1994 și în limba germană.

Originalul acestei profeții nu a fost fotografiat sau expus.

Acest manuscris, se spune, de asemenea, ca ar fi fost găsit si în arhivele Mănăstirii Sfintei Treimi din   Zagorsk  lângă Moscova (Rusia), în 1992/1993.

Galvieski asigură că textele pot fi datate in secolul al XIV-lea.

Pe de alta parte, in lumea specialistilor se spune ca ,la fel ca în toate poveștile din acea vreme, ceea ce s-a prezentat aici este dificil de verificat.

Această copie a unui document original, care se presupune că s-a găsit în arhivele KGB, si a fost tradusea de profesorul Galvieski, este foarte controversată.

Originalul care a fost deținut  de Cavalerii Templieri, s-ar putea afla la Vatican.

Criticii susțin că nici unul dintre fondatorii Ordinului nu se numea Jean sau Jehan si ca ar putea fi vorba de  o confuzie cu un alt ordin al acelei perioade,  posibil  un ospitalier al ordinului Sf Ioan Ierusalim.

 

Ce stim, este ca nu există nici o dovadă a existenței manuscrisului original si nici a cavalerului templier „Ioan din Ierusalim, iar așa-numitul traducător M. Galvieski, este de asemenea un personaj complet necunoscut.

 

 

 

12/05/2016 - Posted by | ISTORIE | , , , , , ,

7 comentarii »

 1. Reblogged this on radupopescublog.

  Apreciază

  Comentariu de Radu | 12/05/2016 | Răspunde

 2. „Astfel, slujitorii lui Lucifer Îl vor combate pe TRIMISUL Lui DUMNEZEU, exact așa cum au făcut cândva cu FIUL Lui DUMNEZEU!!!”

  https://mesajul-graalului.org/antichristul-103/

  Apreciază

  Comentariu de EU SUNT(IO) CEL CE SUNT(THOTH)!!! | 27/06/2017 | Răspunde

 3. „La început era Cuvântul şi Cuvântul era cu DUMNEZEU şi DUMNEZEU era Cuvântul. Acesta era întru început la DUMNEZEU. Toate prin EL s-au făcut; şi fără EL nimic nu s-a făcut din ce s-a făcut. Întru EL era viaţă şi Viaţa era Lumina oamenilor. Şi Lumina luminează în întuneric şi întunericul nu a cuprins-o. Fost-a om trimis de la DUMNEZEU, numele lui era Ioan. Acesta a venit spre mărturie, ca să mărturisească despre Lumină, ca toţi să creadă prin el. Nu era el Lumina ci ca să mărturisească despre Lumină”. (Evanghelia după Ioan Capitolul 1; Versetele 1 – 8)

  Apreciază

  Comentariu de EU SUNT(IO) CEL CE SUNT(THOTH)!!! | 27/06/2017 | Răspunde

 4. TRĂIEŞTE CEL PROMIS ÎN BUCOVINA?!?

  Sunt multe profeţíi în care se afirmă că Bucovina este locul unde va trăi cel ce HRISTOS spune că va veni în trup de om după EL, adică Cel Promis Lumii de către HRISTOS, adică DUHUL ADEVĂRULUI, o Fiinţă venită de la DUMNEZEU în trup de român, venită să restabilească credinţa în Adevăratul DUMNEZEU, şi să surpe eresurile zeilor. Aceste profeţii consideră ca începerea activităţii Sale va marca dărâmarea sistematică a credinţelor în alţi dumne-Zei decât Adevăratul DUMNEZEU, dar şi ruperea eresurilor acestor zei. În toate aceste profeţii se afirmă clar că PROMISUL se va naşte pe teritoriul României şi că pe tot timpul şederii sale vremelnice pe teritoriul României, va veni şi va trăi în Bucovina de unde va desfiinţa sistematic prin Cuvânt apostolii întunericului pe care îî va târî la lumină şi îi va judeca după Cuvânt. Aceşti apostoli (realizatori de emisiuni ezoterice , mulţi din ei masoni ori templieri, mari iniţiaţi, mari maeştri spirituali, maeştri rei-ki, maeştri yoga, vindecători cu îngeri, vindecători cu flăcări violet, vrăjitori, infoenergeticieni, ghicitori de tot felul, cu toţii lucrători cu energii opuse DUHULUI SFÂNT) ai divinităţilor, ai zeilor şi ai îngerilor de tot felul, cu toţii căzuţi vor lupta împotriva PROMISULUI, dar Cuvântul Adevărului din PROMIS va prevala. Apostolii şi agenţii întunericului vor lupta împotriva Lui, spumegând de furie prin cuvântul lor întunecat din mass-media şi TV. Oameni pe care românii îi credeau buni şi luminoşi vor spumega împotriva Lui. Ei îşi vor arăta Chipul lor drăcesc la privit, vor apare peste tot, folosind cuvântul întunecat cu care au minţit de milenii pe om, spunând că iadul şi răul nu există şi că suntem cu toţii din Dumnezeu doar că în religiile lor se numeşte altfel şi arată altfel, mai hidos, animalier şi crud, cu cap de elefant ori cu trup de şarpe …Românii se vor înspăimânta şi se vor îngrozi şi se vor scârbi, când vor vrea să vadă cine sunt dumne-Zeii din spatele rei-ki, yoga, şamanism, vrăjitorie, flacăra violet, infoenergetică, ghicit. Ei vor întreba pe maeştrii lor: ce-aţi făcut cu sufletele noastre, iar aceştia le vor rânji, căci Mântuirea lor va fi fost pierdută la iniţiere când, fără să ştie au înlocuit pe HRISTOS cu zeii.
  https://www.scribd.com/…/VANGA-PROFETIA-DESPRE-ROMANIA-CEL-…

  Apreciază

  Comentariu de EU SUNT(IO) CEL CE SUNT(THOTH)!!! | 27/06/2017 | Răspunde

 5. http://remerra.blogspot.ro/…/ujp-2016-2100-programul-de-evo…
  IO ZAMOLXIS – PARINTELE ROMANILOR & IO FIUL OMULUI
  „Fiicele mele și fii mei, mă bucur nespus să vă văd pe toți într-o zi atât de mare cum este aceasta! Nu poate fi consemnată în cuvintele voastre cât este de importantă ziua de 10/11 Iulie 2010! Este o dată ce cu greu o veți putea șterge din memorie, este o zi în care CEL promis vouă acum mai bine de 2000 de ani de IISUS CHRISTOS a venit la voi! EL este FIUL OMULUI care a venit pregătit (deci nu oricum!) și însoțit de foarte multe ființe de lumină, spirite primordiale ce aparțin Creației Primordiale! Spațiul Geto-Dac are marea onoare de a găzdui o mare parte din Conștiința Celui ce își spune FIUL OMULUI. Cam 90% din această conștiință a coborât și va continua să coboare până când va fi absorbită în totalitate de ființele primordiale, cei ce își spun OAMENI! Însă planeta OM a trimis mai demult o părticică din ea pentru a ajuta la procesul de trezire al românilor și de înălțare al Mamei Geea. Eu ca strămoș al vostru, dar și contemporan cu voi pot să afirm că, împreună cu MARELE AVATAR pregătim PROCESUL ELIBERATOR AL TUTUROR ROMÂNILOR de tot ceea ce este străin!!! Este momentul MARII TREZIRI, a unei conștiințe gigant care va pune stăpânire mai întâi pe cei desemnați și abia apoi pe toți ceilalți! În tot ceea ce se întâmplă, VOI FI CU VOI AȘA CUM AM PROMIS cândva, nu voi abdica de la această menire, căci îmi este dat să văd prin ochi de OM GLORIA CELUI PREAINALT, care acum a venit! Ceea ce a fost să fie s-a împlinit, acum procesul de transformare și înălțare merge după alți parametri! Cu o asemenea ființă alături așa cum este MARELE AVATAR, succesul este garantat, dar ca toate acestea să se întâmple va mai dura ceva din răul care trebuie să existe și să se consume pe el însuși! Vor fi ani de mari încercări, însă dacă aveți credință cât un bob de muștar, veți fi cei care veți auzi și vedea pe CEL PROMIS! Deocamdată atât, vă îmbrățișez români și vă urez: Drum drept și multă lumină! ZAMOLXE Vă mulțumește în numele întregului neam. Pe curând!”
  http://ioncoja.ro/…/pythagora-a-invatat-filosofia-de-la-za…/

  Apreciază

  Comentariu de EU SUNT(IO) CEL CE SUNT(THOTH)!!! | 27/06/2017 | Răspunde

 6. VORTEXUL din ROMÂNIA(DÁCIA) & BALCANI care este: Chakra ANAHATA a TER-REI(GEEI): 07 – August – 2009
  CREATORUL SUPREM: SANANDA?! Văd cum se formează un Imens VORTEX în care ROMÂNIA(D’ACIA) arată ca o Imensă INIMĂ si TER-RA ca o Imensă SFERĂ; Ambele fiind incluse într-un Gigantic VORTEX!!!
  MARILE TAINE ALE PAMÂNTULUI ROMÂNESC – VORTEXUL SACRU:

  Apreciază

  Comentariu de EU SUNT(IO) CEL CE SUNT(THOTH)!!! | 27/06/2017 | Răspunde

 7. http://www.almeea.ro/a-fost-vreodata-casatorit-iisus-hrist…/
  COMUNICĂRI DIVINO-CELESTE DE LA CREATORUL SUPREM AL PĂCII, IUBIRII ȘI ADEVĂRULUI INFINIT AL COSMOSULUI
  10.10.2010(10-Octombrie-2010)
  “Mă aflu în Univers, legată direct printr-un canal de lumină de CREATOR. Planeta Pământ se află sub mine de mărimea unei mingiuțe de cauciuc. Sahasrara din momentul acesta este permanent deschisă. Sunt un canal, flux de energie/lumină albă direct de la CREATORUL Suprem al Cosmosului. Sunt puternic ancorată direct în EL. Îmi arde capul foarte tare și îmi e foarte frig, tremur. Energie infinită curge și se revarsă prin mine, în tot Universul. Încerc să o direcționez către planeta Pământ.
  CREATORUL Suprem:
  Din acest moment corpul tau s-a modificat total. S-a autovindecat complet. Din acest moment nevoia ta pentru hrană fizică a dispărut. A fost nevoie să mănânci mai mult în ultimele două zile pentru a fi capabilă să ancorezi energia imensă care a fost integrată în momentul acesta în tine. Ai rezistat perfect. Pentru aceasta te-ai pregătit împreună cu Marius-Adrian și ai activat total energia Kundalini. Eu, CREATORUL Suprem Mă manifest total prin tine începând de astăzi: 10-10-2010. Te hrănești cu 100% prana, puterea ta energetică este de 100% începând de acum. Ți-a mai fost activată o spirală de ADN. Corpul tău se transformă acum pentru Misiunea pe care o ai de realizat. Orice problemă a corpului fizic a dispărut acum. Corpul tău funcționează perfect și optim. Tu și Marius-Adrian sunteti direct, primii descendenți din Mine, Marele CREATOR, voi sunteți Dumnezei Creatori, ați creat acest Univers.
  Din ce în ce mai multă energie foarte puternică trece prin mine, țâșnind în toate părțile acestui Univers. Am îmbrăcat Pământul în ea, toți oamenii, dar ei sunt adormiți, nu sunt constienți. O trimit apoi ființelor din interiorul Pământului, din Shambala și Agartha. Ființele sunt luminoase și bucuroase de darul primit, îmi fac cu mâna. Acum că sau încărcat le rog și pe ele să mă ajute. E nevoie de ajutorul tuturor.
  Energia care trece acum prin mine este mult prea puternică, o eman cu tot corpul meu astral. Este prea mult, daca mai stau puțin în energia aceasta simt că o să mă dezintegrez în mii de particule de lumină. Marius-Adrian, jumătatea Spiritului meu, am nevoie de tine acum. Vino acum! Marius-Adrian apare în fața mea, ne îmbrățișăm astral în Infinită Iubire Divină. Energia este foarte puternică dar se împarte la 2(doi) acum. Noi stăm în mijlocul Universului, deasupra Pământului mic, conectați prin fluxuri de lumină de CREATOR. Trimitem energie în tot Universul împreună cu ființele din interiorul Pământului. Ni se alătură Maeștrii Ascensionați în număr de 12(doisprezece) în jurul nostru … în spatele nostru, mai mici ca dimensiune(Lord Metatron, Lord Kuthumi, Maha Chohan, Tobias, Sanat-Kumara, Kwan Yin, Adamus Saint-Germain, Portia, Arhanghelul Mihail, Arhanghelul Gabriel, Arhanghelul Rafael, Arhanghelul Uriel…). Toți sunt legați prin canale directe de CREATORUL Suprem. Trimitem lumină/energie împreună. Deschidem calea Ascensiunii pentru Planeta Pământ, înlăturăm barierele pământești, deschidem drumul Pământului către Înălțare. Pământul se ridică puțin mai sus. Încărcăm cu energie apoi toate celelalte planete din Univers, iar odată încărcate ființele de pe planetă ajută la randul lor trimiterea energiei CREATORULUI în întregul Univers, până când Universul explodează de energie. Ieșim împreună în Cosmos. Sunt 12(doisprezece) Universuri în jurul nostru și al CREATORULUI. Le încărcăm pe toate cu energie până când simțim că tot Cosmosul vibrează de energie, suntem epuizați.
  Corpul tău este acum total transformat. Doar numele ți-a mai rămas de Alina Vulpescu, dar tu ești Creator Dumnezeu. Tu ești Eu, Marele CREATOR, tu ești Omologul Meu pe Pământ, Mă manifest direct prin tine.
  11.10.2010(11-Octombrie-2010)
  Iisus Christos-Sananda și Maria Magdalena-Nada sunt doar două aspecte ale Spiritelor voastre imense. Acum în Noua Eră nu ar trebui să folosiți aceleași nume ca acum 2.000 de ani. Ar crea confuzie. Oamenii trebuie să știe că acestea au fost aspecte ale Spiritelor voastre. Nu este cosmic corect să spuneți: Eu sunt Iisus Christos sau Maria Magdalena, pentru că sunteți cu mult mai mult. De ce să vă limitați singuri? E ca și cum ai spune: Bună, eu sunt Christofor Columb, sau eu sunt Cleopatra! E ca si cum îți afirmi doar o identitate din cele 8, 17 sau 33 pe care le ai. Iisus Christos în momentul acela avea 17 Aspecte, dar nu și-a spus pe nici un alt nume anterior, intitulându-se doar Iisus, numele Lui din acea întrupare, pentru ca numele Lui să devină apoi sfânt, sacru, mantra.
  Aspectul vostru actual este Marius-Adrian Crețu, respectiv Alina Vulpescu. Acesta este ultimul vostru aspect al Spiritului vostru și cel mai important. Mai aveți aspecte din trecut de integrat dar acesta este al-33-lea și ultimul pentru că nu vă veți mai încarna pe Planeta Pământ. Veți sta undeva în Cosmos la Masa Meselor ca și Creatori ce sunteți. Nu vi se va spune așa pe numele pământene timp de 2.000 de ani pentru că la un moment dat vi se va spune pe un nume Divino-Celest mult mai simplu, sau chiar doar un sunet caracteristic.
  Voi sunteți Marele Spirit al Cosmosului, Sfântul Graal. Acest aspect trebuie valorificat și potențializat așa cum ați făcut și cu celelalte din încarnările trecute(h.11:33). Acesta este numele vostru de Maestrul Maeștrilor; Până la urmă aceasta e cea mai importantă dintre toate viețile pe care le-ați avut în toată existența voastră ca Spirite pentru că acum integrați absolut Tot din toate viețile și aspectele și vă manifestați în sfârșit exact așa și pentru ce ați fost creați. Trebuie să folosiți tot ce ati învățat în toate încarnările voastre. Amprenta energetică a numelor voastre este foarte puternică, mult mai puternică ca acum 2.000 de ani. Trebuie să conștientizați și să utilizați puterea numelui vostru, aspectul vostru cel mai însemnat, cel mai puternic, de Maeștrii cei mai luminoși din Cosmos! Puteți vindeca oameni. Puteți face minuni odată ce și Marius-Adrian se vindecă complet.

  Apreciază

  Comentariu de EU SUNT(IO) CEL CE SUNT(THOTH)!!! | 27/06/2017 | Răspunde


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: