CER SI PAMANT ROMANESC

Cuvant despre noi, romanii

Gândul zilei : Substratul invaziei de proporţii nemaiîntâlnite a migranţilor afro-asiatici in Europa


 

 

 

 

 

„Omul viitorului e de sânge mixt. Rasa viitorului eurasiatică-negroidă, extrem de asemănătoare cu anticii egipteni, va înlocui multiplicitatea popoarelor cu o multiplicitate de personalităţi. Ne-am propus sa transformam europenii intr-o rasa metisa.”

 

 

 

– contele Richard Couenhove Kalergi –

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Contele Richard Nikolaus von Coudenhove-Kalergi (n. 16 noiembrie 1894, Tokio, Japonia, d. 27 iulie 1972, Schruns, Austria), a fost un publicist, ganditor politic şi militant federalist european, cu origine mixta austriacă si japoneză.

A fost fiul ambasadorului Imperiului Austro-Ungar în Japonia, Heinrich Graf von Coudenhove-Kalergi şi al soţiei japoneze a acestuia, Mitsuko Coudenhove-Kalergi (n. Aoyama Mitsu,  1874, d. 1941).

A studiat filosofie şi istorie la prestigiosul colegiu vienez “Theresanium”, susţinînd în 1916 teza de doctor infilosofie la Universitatea din Viena. 

În cartea sa Praktischer Idealismus („Idealism practic”), Kalergi afirmă că locuitorii viitoarelor State Unite ale Europei nu vor fi popoarele originale ale bătrânului continent, ci o subumanitate bestializată de amestecul rasial.

 El afirmă ocolisuri, că e necesar ca popoarele europene să se amestece cu rase asiatice şi de culoare, pentru a se crea o turmă multietnică uşor de dominat de către elitele aflate la putere.

In anul 1922 Kalergi fondeaza International Paneuropean Union sau   sau Pan-Europa Movement, iar in 1923 publica manifestul Paneuropa.

Miscarea Pan Europa are ca scop declarat instaurarea unei Noi Ordini Mondiale, bazate pe o Federaţie a Naţiunilor , iar unificarea europeană ar  constitui  primul pas spre un unic Guvern Mondial.

În perioada interbelică mesajul său a fost ascultat şi însuşit de numeroase personalităţi politice şi academice de pe continentul european, printre ei numărandu-se  Robert Schuman, Alcide de Gasperi, Winston Churchill, Aristide Briand, Gustav Stresemann, Carlo Sforza, Benedetto Croce, Denis de Rougemont, Salvador de Madariaga, Carl Burckhardt ş.a.

Ei au găsit în ideile paneuropeiste ale lui Coudenhove-Kalergi, sursele angajamentului lor european.

 Coudenhove-Kalergi a fost cel ce a lansat în 1923 ideea unei uniuni economice franco-germane.

Această idee a ajuns să fie tradusă în viaţă un sfert de secol mai tîrziu, în 1950, atunci cînd se crea prima Comunitate  europeană – cea a cărbunelui şi oţelului.

Tot el a fost cel ce a propus (încă în 1929) Oda Bucuriei din Simfonia IX a lui Beethoven, ca imn al Europei unit.

Deşi nicio carte de istorie nu vorbeşte despre Kalergi, ideile sale au fost si rămas principalele surse de inspiraţie ale actualei Uniuni Europene.

Convingerea că popoarele Europei trebuiesc amestecate cu negri şi asiatici, pentru a le distruge identitatea şi pentru a crea o singură rasă metisă, se află la baza tuturor politicilor comunitare adresate integrării şi apărării minorităţilor si se aplica din ce in ce mai mult pe faţă, la vedere.

Nu este vorba aici de principii umanitare, ci de directive emise cu o determinare nemiloasă, pentru realizarea celui mai mare genocid din istorie.

În onoarea lui Kalergi a fost constituit Premiul european Coudenhove-Kalergi, care la fiecare doi ani ii premiază pe europeiştii care au ieşit în evidenţă in opera de punere în practică acestui plan criminal.

Printre aceşti politicieni  „europeişti” găsim şi nume de calibrul Angelei Merkel, sau al lui Herman Van Rompuy.

 

 

 

 

 

 

Planul Kalergi: genocidul popoarelor europene

Foto: Cancelarul Germaniei, Angela Merkel, primind premiul Kalergi

 

 

 

Incitarea la genocid, se găseşte şi la baza invitaţiilor constante ale ONU de a se acorda azil  milioanelor  de imigranţi, pentru a compensa chipurile  scăzuta natalitate europeană.

Un raport al Naţiunilor Unite difuzat la începutul noului mileniu,  la New York, in ianuarie 2000, cu titlul „Population division”, era intitulat: „Emigrări de schimb : o soluţie pentru populaţiile în declin şi îmbătrânite, Europa ar avea nevoie până în 2025 de 159 de milioane de imigraţi.”

Rămâne un enorm dubiu: cum e posibilă o estimare atât de precisă, dacă imigrarea nu este un plan stabilit concret de forte supranationale puternice.

Ceea ce stim sigur, este faptul că natalitatea scăzuta din Europa ar putea fi uşor inversată, prin măsuri potrivite care să susţină familiile.

La fel de sigur este că patrimoniul genetic european nu se poate proteja prin introducerea programată a unui aport  genetic diferit al unor populatii straine de continentul nostru, ci doar se accelerează dispariţia sa.

Singurul scop al acestor măsuri este  acela de a denatura complet individualitatea popoarelor, transformându-le într-o masă de indivizi fără nicio coeziune etnică, istorică şi culturală.

Pe scurt, tezele din Planul Kalergi au constituit şi constituie şi astăzi fundamentul  politicilor oficiale ale guvernelor, menite să promoveze prin incurajarea migratiei în masă afro-asiatice, genocidul popoarelor europene.

Nu mai mira acum pe nimeni  faptul ca, pâna si Papa Francisc declara fara ocolisuri într-un mesaj recent :

„Migranţii sunt un dar, nu o problemă”.

”Fiecare dintre voi”, sublinia papa adresându-se direct refugiaţilor, ”poate fi o punte care uneşte popoare îndepărtate, care face posibilă întâlnirea dintre culturi şi religii diverse, o cale de a redescoperi umanitatea noastră comună”.

La rândul sau, G.Brock Chisholm, fostul director al Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii (OMS), demonstrează că a învăţat bine lecţia lui Kalergi, atunci când afirmă că :

 

 

„Ceea ce oriunde in lume trebuie să se aplice e să se practice limitarea naşterilor şi căsătoriile mixte, şi asta cu scopul de a crea o singură rasă într-o lume unică ce depinde de o autoritate centrală.”

 

 

 

Asadar, trebuie sa conştientizăm o dată pentru totdeauna, ca recenta invazie de proportii nemaintalnite a migrantilor afro-asiatici in Europa, nu este un fenomen spontan.

Imigrarea în masă, este in prezent un fenomen ale cărui cauze sunt abil create de Sistem şi pe care propaganda multietnică se chinuie să îl reprezinte ca fiind inevitabil.

Ceea ce se încearcă să se afişeze ca fiind fructul ineluctabil al istoriei, în realitate este un plan studiat şi pregătit de decenii pentru a distruge complet chipul Vechiului Continent.

 

 

 

CITITI SI:

https://cersipamantromanesc.wordpress.com/2015/08/29/genocidul-popoarelor-europene-paneuropa-si-sinuciderea-etnica-planul-kalergi/

Anunțuri

25/04/2016 - Posted by | POLITICA | , , , , , , , , , ,

Niciun comentariu până acum.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: