CER SI PAMANT ROMANESC

Cuvant despre noi, romanii

Singura tara de pe glob care si-a platit toata datoria externa. VIDEO


 

 

 

 

 

 

 

 

Intr-o secventa din  filmul „The Forecaster”, economistul vizionar  Martin Armstrong, afirma ca Romania a fost singura tara care si-a platit toata datoria externa,  in ultimii 6000 de ani !!!

Martin Armstrong, fostul presedinte al Princeton Economics International Ltd., este personajul  principal al documentarului The Forecaster, o coproductie SUA – Germania, in care  acesta declara ca „Singura tara care si-a platit datoria a fost Romania, in anii 80. Atat. Este singura exceptie pe care am gasit-o incepand cu anul 6000 inainte de Hristos!”.

Intr-adevar, in primavara lui 1989, Romania  reusise sa achite in urma unor sacrificii extraordinare din partea populatiei, toate cele 14 miliarde de dolari datorii externe care faceau in anii  ’83 cam o treime din PIB.

Nascut in 1949 în New Jersey, maestrului finantelor  Martin Armstrong este fostul presedinte al Princeton Economics International Ltd., un personaj  bine cunoscut pentru previziunile sale economice bazate pe modelul economic de încredere, pe care l-a dezvoltat.

Armstrong este dezvoltatorul  modelului economic bazat pe ciclurile economice.

El este cunoscut pentru teoria   potrivit căreia  ciclurile boom-bust au loc o dată la fiecare 3.141 zile, sau 8,6 ani (numarul „pi”  înmulțit cu 1000). Armstrong a prezis colapsul financiar al Rusiei în 1998.

Conform modelului său data de 1 octombrie 2015 este un alt vârf.

 

 Tema este dezbatuta in cadrul unui documentar ce are ca subiect politica imprumuturilor, intitulat „The Forecaster”, un film care spune povestea  creatorului  unui model  financiar revolutionar, care poate prevedea viitorul, un om care calculeaza evolutia economiei globale cu o corectitudine impresionanta si prevede chiar si razboaiele.

Acesta calculeaza evolutia economiei globale cu o corectitudine impresionanta si prevede chiar si razboaiele.

Asta pana cand FBI-ul ii bate la usa si este trimis la inchisoare. Eliberat, isi impartaseste viziunea cu privire la criza economica si ofera solutii guvernelor”, scrie cinemagia.ro.

 

 

 

 

 

Publicitate

03/04/2016 - Posted by | POLITICA | , , , , , ,

Niciun comentariu până acum.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: