CER SI PAMANT ROMANESC

Cuvant despre noi, romanii

Wikileaks a publicat schita generatorului conceput de genialul istro-roman Nikola Tesla , care produce energie gratuit si i-a dat drumul pe Internet. In prezent sute de mii de oameni experimenteaza beneficiile electricitatatii gratuite.VIDEO


 

 

ISTRO-ROMANUL NIKOLA TESLA

Motto:

„Pamantul este de fapt viu, avand vibratii electrice”

 

 

 

 

 

 

 

 Nikola Tesla (n.10 iulie 1856 in Croatia – d. 7 ianuarie 1943, New York)

 

MARELE SAVANT Nicolae Tesla (Nikola Tesla, 1856-1943), considerat de canalul Discovery ca fiind unul dintre „cei mai mari 100 de americani”, este geniul sub care stă dezvoltarea actuală a omenirii.

El a fost un mare vizionar, multe din ideile sale nefiind înţelese nici astăzi şi constituind o permanentă sursă de dispută între marile puteri.

Ciudatele schimbări de climă şi cutremure care s-au constatat în ultima vreme sunt considerate rezultatul unor aparate care au la bază descoperirile acestui mare inventator.

Tesla a ajuns la concluzia că vremea ar putea fi controlată cu ajutorul energiei electrice.

In primavara lui 1898, Tesla demonstreaza public dirijarea prin radio, la mare distanta, a unui vas fara echipaj.

De numele său se leagă celebrul experiment Philadelphya şi primul contact cu alte civilizaţii, savantul recepţionând din spaţiu un semnal radio repetat. Pentru această descoperire a fost ridiculizat de contemporani.

 

Tot lui îi datorăm şi primul sistem de comunicaţie wireless, primii roboţi, prima telecomandă, idea de vehicul cu decolare verticală ş.a.

Tesla a propus o schemă care arăta ca un science-fiction: un sistem global de comunicaţii fără fir pentru a transmite mesaje telefonice dincolo de ocean; pentru a transmite ştiri, muzică, rapoarte privind piaţa bursieră, mesaje private, a securiza comunicaţiile militare, şi care tranmitere de imagin în orice colţ al lumii.

„Când comunicaţia fără fir va fi aplicată pe scară largă, pământul va fi transformat într-un creier uriaş, capabil să răspundă în oricare colţ al său”.

Această viziune a sa nu a fost realizată nici astăzi, la peste 60 de ani de la moartea sa. Nici marile sale realizări privind transmiterea energiei electrice fără fire nu au fost puse în practică.

Mileniul acesta este fără îndoială mileniul Tesla.

 

 

nikola tesla 300x181 Construiti va un generator Tesla si aveti electricitate pe gratis!

 

Construiti-va un generator Tesla si veti avea  electricitate pe gratis!

Schita generatorului de curent electric captat din aer este una dintre cele mai surprinzatoare inventii ale lui Nicolae Tesla, insusita de agenti FBI imediat dupa moartea sa.

 

 

 

 

 

Iata insa ca celebra organizatie de hackeri  Wikileaks, a pus mana pe schita acestui generator si i-a dat drumul pe Internet, iar in prezent peste 230.000 de oameni din 160 de tari experimenteaza beneficiile electricitatatii gratuite.

 

 

Soarele, combustibil inepuizabil

 

 

Nicolae Tesla spunea ca soarele este o imensa minge de electricitate, incarcata pozitiv cu un potential de peste 200 de miliarde de volti.

Pamantul este incarcat negativ, iar intre cele doua corpri ceresti se creeaza o energie cosmica, variabila de la zi la noapte, de la anotimp la anotimp, dar care este tot timpul prezenta si poate fi folosita gratuit.

 

 

 

tesla wireless 180x300 Construiti va un generator Tesla si aveti electricitate pe gratis!

 

 

 

Tesla gandea in termeni globali, el voia sa capteze pentru folosul omenirii uriasa cantitate de energie aflata intre ionosfera – unde se afla particulele pozitive – si pamantul incarcat negativ, un potential de 360.000 de volti.

 

tesla generator plans 300x140 Construiti va un generator Tesla si aveti electricitate pe gratis!

 

Conform schitei lui, se pot construi sisteme electrice de la cativa volti, pentru incarcat telefoanele mobile sau mai puternice, care sa faca sa functioneze becuri, frigidere, chiar televizoare cu plasma, indiferent la ce altitudine ai fi, in zonele in care nu este tras curent electric. Sau un generator care sa alimenteze intreaga casa!

 

 

Subminat de elita financiara

 

“Puterea electrica se afla pretutindeni in cantitati nelimitate. As putea pune in functiune toata masinaria lumii cu aceasta energie, fara sa fie nevoie de carbune, petrol, gaz sau alt combustibil”, spunea Tesla.

 

 

bobina tesla 300x253 Construiti va un generator Tesla si aveti electricitate pe gratis!

 

 

A si  inventat masina electrica in 1931, dar fara baterii. Functiona cu o antena care capta energie electrica din eter! J.P. Morgan, J.D. Rockefeller si Henry Ford  au fost de-a dreptul inspaimantati.

 

 

 

gen energie radiantajpg 300x244 Construiti va un generator Tesla si aveti electricitate pe gratis!

 

 

Tocmai din acest motiv companiile de multe miliarde de dolari obtinuti tocmai din exploatarea nocivilor combustibili pusi de Tesla pe linie moarta si-au retras sprijinul pe care initial i l-au acordat. J.P. Morgan, de exemplu, investise 150.000 de dolari intr-un sistem mondial de radiodifuziune pe care Tesla a promis ca-l va construi.

Insa, cand acesta a inceput construirea Turnului Wardenclyfe, in cadrul proiectului de transmisie de electricitate wireless, Morgan a facut tot posibilul sa-l impiedice. Ce e mai grav, elita bancara i-a pus si eticheta de „savant nebun”.

 

 

Cum se construieste un generator

 

La 7 ianuarie 1943, Tesla a murit falit, la varsta de 86 de ani, intr-o camera a hotelului New Yorker.

Primii care i-au rascolit camera au fost agentii FBI, care au sustras, cu imputernicire de la Biroul Proprietati Straine (desi Tesla era cetatean american), toate proiectele la care lucra, inclusiv „agenda neagra” in care se afla si schita generatorului de electricitate captata din eter.

Toate inventiile la care lucra au ajuns la Departamentul de Razboi, care le-a trecut la „top secret”.

Multe dintre „secretele disparute ale lui Tesla” si-au gasit aplicabilitate in armata americana. Asa cum se arata intr-un documentar BBC, „Maestrii ionosferei”, Nicolae Tesla a fost primul care a folosit ionosfera in scop stiintific.

Lui ii datoreaza omenirea primul sistem de comunicatie wireless, primii roboti, prima telecomanda, aparate de zbor cu decolare verticala si multe altele. Macar acum, prin dezvaluirile Wikileaks, sa-i datoreze omenirea si scutirea de la plata curentului electric.

 

 

 

 

S-au gasit cativa intreprinzatori care au experimentat, plecand de la schita lui Tesla, generatoare de mare putere, cat sa alimenteze o locuinta cu toata aparatura electrica si acum vand „secretul” pentru 100 de dolari.  Iar componentele unui generator care sa alimenteze gratuit o casa intreaga costa tot 100 de dolari.

Gasiti sfaturi importante privind construirea unui generator Tesla la http://environmentalfriendly.org/tesla, telefon: (202) 684-9400 ext. 12., la www.teslagenerator.tv,  www.teslasgenerators.com si vedeti pe http://www.enational.ro cum se construieste acest tip de generator.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Surse :

 

 

http://www.unmuseum.org/tesla2.htm si

http://www.enational.ro/dosarele-enationa

Publicitate

12/08/2014 - Posted by | ROMÂNII DESPRE ROMÂNI | , , , , , ,

21 comentarii »

 1. Reblogged this on Cristian The Impaler.

  Apreciază

  Comentariu de cristytepes | 13/01/2015 | Răspunde

  • Cauta pe net macar, daca sa citesti o carte despre Tesla iti este greu, si vei gasi informatiile de care habar nu ai dar vorbesti, mult si prost.

   Apreciază

   Comentariu de Mihai | 20/12/2016 | Răspunde

 2. Ba de unde dracu l-ati scos si pe Tesla istro-roman? Peste tot scrie ca este sarb..

  Apreciază

  Comentariu de lolek | 04/03/2015 | Răspunde

 3. Ok..chiar nu am stiut de asta…sper sa fie adevarat…Pe toate wikipediile scrie ca e sarb…Daca e cum zici..cer scuze

  Apreciază

  Comentariu de lolek :) | 05/03/2015 | Răspunde

 4. sunt gogomanii…daca va intereseaza progresul omenirii uitati de bani…in rest caca maca..mai concvret eu cred ca generatorul are rotorul ca o pompa multi etajata sau compartimentata …ca un soare cu multi paleti dar din material special si prin frecarecu aerul intocmai ca testatika genereaza curent electric…

  Apreciază

  Comentariu de dumitru | 10/03/2015 | Răspunde

  • Puteti fi mai explicit ? Cine vorbeste aici de bani ?

   Apreciază

   Comentariu de cersipamantromanesc | 11/03/2015 | Răspunde

  • Mitica, esti tare-n colt dar slab in meserie.Daca esti paralel cu subiectul mergi si te culca fara sa faci valuri inutil.Acum cativa ani un georgian pe nume Kapanadze, a reusit sa faca ce se spune in acest articol.Desigur tot dupa schita lui tesla.cauta pe Youtube si te vei lumina.A realizat un generator cu care a obtinut o putere de 5 KW.A facut demonstratie in curtea casei sale.Cand nu te pricepi la ceva este cel mai bine sa taci si sa-ti vezi de drum.

   Apreciază

   Comentariu de Mihai | 20/12/2016 | Răspunde

 5. vreau si eu s-fac da nu reusesc

  Apreciază

  Comentariu de cretu tofanel | 03/07/2015 | Răspunde

 6. Am construit generatorul de inalta da cred ca trebui pusa o dioda tv 18 in serie ca am impresia ca bobina tesla rezoneza in dc nu in ac iar condensatorul trebuie legat in serie cu eclatorul

  Apreciază

  Comentariu de cretu tofanel | 03/07/2015 | Răspunde

 7. Lasati inventiile in seama celor competenti ,restul : bla bla bla….

  Apreciază

  Comentariu de mvc energy group | 10/03/2016 | Răspunde

 8. […] Wikileaks a publicat schita generatorului conceput de genialul istro-roman Nikola Tesla , care produ… […]

  Apreciază

  Pingback de Nikola Tesla (1856 – 1943) | About life | 16/09/2021 | Răspunde

 9. Buna Ziua. are cineva aceasta schema? Eu am cautat, dar la acele adrese nu exista nici o schema,

  Apreciază

  Comentariu de Mihai Nazare | 24/12/2021 | Răspunde

  • Buna ziua, In materialul prezentat spuneti ca Wikileaks a publicat schema generatorului conceput de Nikola Tesla. Dar innteztul din acest articol nu exista acesta schema. De unde se poate vedea aceasta Schema?
   Va multumesc anticipat.
   Va doresc sanatate si Craciun Fericit.

   Wikileaks a publicat schita generatorului conceput de genialul istro-roman Nikola Tesla , care produce energie gratuit si i-a dat drumul pe Internet. In prezent sute de mii de oameni experimenteaza beneficiile electricitatatii gratuite.VIDEO

   Apreciază

   Comentariu de Mihai Nazare | 24/12/2021 | Răspunde


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: