CER SI PAMANT ROMANESC

Cuvant despre noi, romanii

TEORIA CONSPIRATIEI. O viziune interesanta despre istoria secreta a omenirii si Imperiul anunakilor


Acesta este un film documentar de 30 de minute, realizat de Eugenio Carlos Lopez, care incearca sa trateze principalele teorii ale  conspiratiei, si sa prezinte o viziune interesanta despre anunaki si istoria secreta a omenirii si despre aurul monoatomic (ORMUS), cunoscut in decursul istoriei sub mai multe nume.

A fost numit Lacrima de aur din ochiul lui Horus, Samanta Zeilor, Hrana Zeilor, Roua Alba, Porumbita Alba, Piatra Filozofala, Aurul Alb, MFKZT pronuntat „mufkuzt”, iar vesticii isi pot aminti de el ca fiind Manna referita in Cartea Exodului.

Toate aceste denumiri se refera la unul si acelasi lucru:starea monoatomica sau diatomica a metalelor nobile inclusiv cele ale grupului platinei.

Acesta stare a materiei avand acces direct la surse de energie cosmice foarte subtile, odata ce patrunde in corp tinde sa echilibreze sistemele intalnite dupa modele perfecte existente in Univers.

Efectele imediate ale consumului de ORMUS sunt calmul, energia, motivatia, intuitia iar cu timpul asistam la armonizarea corpului cu mintea si spiritul, consumatorul devenind mult mai eficient in activitatea ce o desfasoara. Daca exista preocupari spirituale ritmul progresului se accelereaza simtitor.

ORMUS (Orbital Rearanged Monoatomic Elements) este numele dat acestui elixir astazi.

David Hudson, cel ce si-a dedicat o mare parte din viata si in acelasi timp averea pentru patentarea acestei substante, este de fapt redescoperitorul acestei stari a materiei.

 

 

https://i0.wp.com/s9.postimg.org/y8ovpsmsb/ORMUS_GIF_complet_180x180.gif

 

 

El a stabilit ca aurul si alte elemente din grupul platinei exista in natura ca monoatomi. Acesti monoatomi nu sunt legati unul de altul pentru a forma metale si de aceea nu sunt detectabili prin metodele standard de analiza a metalelor.

Acele elemente foarte rare ale grupului platinei despre care fizicienii spun ca trebuie sa existe dar lipsesc, sunt de fapt aici pe pămant insa in proportie de 97-98% in forma lor monoatomica.

Ele nu lipsesc. Ele sunt pur si simplu nelegate unele de altele ca sa formeze metale pe care toata lumea le-a cautat.
Mai departe el a descoperit ca din cantitatea de materie uscata a tesutului cerebral, 5% este rodiu si iridiu monoatomic.

Aceste elemente monoatomice sunt abundente in natura.

Sunt gasite in aloe vera, morcovi, struguri, seminte de struguri sau apa de mare.

Aceste materiale exista in mod natural in corpurile noastre si in orice lucru viu. Ele sunt conductorul fortei vitale. Sunt mijlocul prin care celulele noastre comunica cu constiinta noastra.

Filmul mai vorbeste despre metodele de atac psihotronic, despre Societati Oculte, bazele subterane DUMBS si bugetele negre (niste gauri negre in bugetele tuturor guvernelor unde dispar triliarde de dolari), tehnologii neconventionale, specii de extraterestrii, Chivotul Legamantului (ARK OF THE COVENANT), liniile de sange (BLOODLINES), antigravitatie, rezonanta armonica, energia libera, 11 septembrie 2001,  HAARP, samd.

 

 

 

 

NU TE UITA LA ACEST FILM (daca nu esti pregatit) !

 

 

 

 

 

Traducerea filmului – LiberCugetatorul
surse:  gandeste.org si fymaaa.blogspot.ro

25/10/2013 - Posted by | ISTORIE | , , , , , , , , , , , ,

2 comentarii »

  1. cum pot vedea filmul?

    Apreciază

    Comentariu de Ioan Sitaru | 25/10/2013 | Răspunde


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: