CER SI PAMANT ROMANESC

Cuvant despre noi, romanii

POVESTEA IUBIRII MISTUITOARE DINTRE ”JUCĂUȘUL” LENIN ȘI ”MICUL GHERȘELE” ZINOVIEV, DEZVĂLUITĂ DE ARHIVELE K.G.B.


 

Din arhiva KGB – Zinoviev către Lenin: “Te pup pe tine şi fun­dul tău marxist”

Cotidianul bulgar “Trud” a publicat  un articol senzațional , în care  doctorul in istorie N. V. Sokolov face dezvăluiri despre  Vladimir Ilici Lenin ,pe baza unor documente din arhivele K.G.B.  .

Acesta  a  dedicat  mai mult timp cercetării  arhivelor rusești, iar ceea ce a descoperit a fost pur și simplu senzațional: marele  Lenin, iubitul conducător al revoluției proletare, a fost… homosexual!

 Aceste dezvăluiri au fost făcute publice de istoricul rus după descoperirea unor scrisori  in arhivele K.G.B , din care reieșea că  amantul lui Vladimir Ilici a fost un alt  lider legendar  al comunistilor- Grigori Zinoviev.

Iată ce se spune în articolul publicat de ziarul „Trud”, preluat de Altermedia.ro

 

 

Foto:”Tovarășul”Lenin, iubitul conducător al revoluției bolșevice din Rusia

 

Inainte de a se ocupa de materialele de arhivă,istoricul a cercetat cronica oficială, publicata in editia din 1981 a scrierilor lui V. I. Lenin. Acolo se putea citi: “Pe data de 8 iulie 1917, G. Aliluev si Stalin ii insoțeau pe Lenin până la Gara Razliv, unde Lenin s-a adăpostit în șura muncitorului N. A. Emilianov. (Autorităţile îl cautau pe Lenin, care era considerat un criminal.)

 Emilianov a arendat câteva hectare de pământ la 5 km de lacul Razliv și mai tarziu i-a dus pe Lenin si Zinoviev la coliba pe care a construit-o singur acolo…”

 Întrebarea este, de unde apare Zinoviev?

 

 

Zinoviev – partea masculină a acestei istorii

 

 

In biografie se spune: “Lenin a avut mult de lucru. A scris articole”. Da, intr-adevar, Lenin a scris cateva articole pentru care i-au fost necesare 5—7 zile. Dar el a stat în acea  coliba până la 5 august.

Citim mai departe: “Lenin se plimba, facea plaja, inota in lac, pescuia”. Cu alte cuvinte, Lenin s-a odihnit o luna, dupa care a plecat in Finlanda.

In aceste condiții, ce a facut acolo Zinoviev? De ce au locuit singuri? De ce in biografia lui Lenin putem gasi o sumedenie de amanunte, dar nu citim nici un rand despre coabitarea timp de o luna cu Zinoviev?

 La Razliv, relatiile dintre cei doi lideri comunisti a căpătat o dezvoltare interesanta… Ei au locuit singuri timp indelungat si aceasta a adus schimbari. In septembrie, Zinoviev i-a scris lui Lenin, care se afla in Finlanda:

“Draga Vova! Nu-ți poti inchipui cat imi este de trist fara tine, cât imi lipsesc mângâierile noastre… Poți sa fii sigur, de cand ai plecat nu m-am atins de nimeni. Poîi sa fii absolut sigur de sentimentele mele fața de tine si de loialitatea mea. Crede-mă, nu m-am atins de un barbat sau femeie si nu o voi face. Numai tu imi esti apropiat. Vino, nu te teme. Voi pregati totul in modul cel mai bun”.

Lenin nu raspunde la aceasta scrisoare si Zinoviev ii scrie din nou dupa o saptămână:

“Draga Vova! Tu nu mi-ai raspuns. L-ai uitat pe micul Ghersele… Eu am pregatit pentru noi un lacaș frumos. Putem trai acolo cât dorim… Este o locuință minunata, acolo ne va fi bine si nimeni nu va putea impiedica dragostea noastra. Va fi ca inainte. Imi amintesc ce mare bucurie a fost intalnirea noastra, iți amintesti cum la Geneva ne-am ascuns de această femeie ?… Nimeni nu va putea intelege sentimentele noastre. Vino, cat mai repede. Te astept, floarea mea. Al tau, Ghersele”.

 

“Tu eşti mare jucăuş”

 

 

După complotul din octombrie, Lenin revine la Petrograd. Zinoviev însă pleca la Moscova de unde îi scrie, din nou, lui Lenin:

“Ilici! Am executat toate ordinele tale. Aici este foarte greu şi complicat, dar ma incălzeşte gândul ca dupa cateva zile ne vom revedea si ne vom imbrăţişa. Numai speranța ca-mi esti fidel mă încalzește. Te sărut pe tine şi fundul tau marxist. Al tau, Gherşele”.

Aceste scrisori pun in prim-plan doua intrebari: de care femeie se ascundeau cei doi lideri comunisti si care din cei doi era pasiv si care activ ?

In 1918, Zinoviev este mai concret: “Vova! De fiecare data cand sunt departe de tine devin trist. Tu esti mare jucăuş. Te cunosc. Eu însă mă țin tare si nu-mi permit nimic. Ințeleg cât de greu este sa te prefaci. Acum insa este mai bine. Nu trebuie sa ne ascundem de Nadejda, spre deosebire de ce s-a intamplat la Geneva, unde ea ne-a prins pentru prima data”.

Trebuie deci sa intelegem ca la Geneva, unde Lenin si Zinoviev s-au culcat impreuna pentru prima data, au fost prinși de Krupskaia — sotia lui Lenin. Lenin recunoaște totul si ea nu-i mai face probleme.

Scrisoarea urmatoare este scrisa la Narva, in primavara lui 1918, cand Armata Rosie invinge forțele generalului Iudenici. Zinoviev triumfă. El scrie: “Vova! Voi sosi in curand si nu te voi lăsa orice ar spune aceasta nesimțită. Așteaptă-mă!”

In 1922, cand Lenin era grav bolnav, Krupskaia ii scrie lui Zinoviev: “Te rog sa nu-l mai deranjezi pe soțul meu cu cererile tale pentru intâlniri. A sosit timpul sa va liniștiți. Nerușinarea voastră nu se mai poate răbda. Ilici este bolnav”.

Spre finele anilor ’30, cand Zinoviev a fost executat, aceste scrisori au intrat in arhiva KGB. Fără indoială, Stalin știa de ele.

Rămâne intrebarea: “De ce nu a ordonat distrugerea lor?”

 

Petio PETKOV

 

 

Autopsia a dovedit ca moartea lui Lenin a fost provocată de “o afectiune incurabila a vaselor sangvine”, consecința a unui sifilis netratat in tinerețea sa “revoluționara”.

Marele Sifilitic, cum i se zicea la Zurich, era – cum au scris intre primii revolutionarii bulgari, cu marturii care au fost reproduse acum citiva ani in presa de pe mapamond, inclusiv in “Literatura si arta” – homosexual și in exilurile sale de la Razliv sau Siberia, n-o lua pe Nadejda Konstantinovna Krupskaia, ci pe “frumușelul” Grișka Zinoviev.

Scriitorul rus Ilia Ehrenburg menționa cu ironie: “E de ajuns sa te uiți la Krupskaia, ca sa-ți dai seama că pe Lenin nu l-au interesat femeile”. Dar poate s-a și casatorit cu Krupskaia, tocmai pentru ca semana leit cu un barbat matahalos?!

Cu creierul ciuruit de sifilis

Savantii sovietici au creat dupa moartea lui Lenin un Institut special care sa-i studieze creierul. (Institutul Creierului lui V.I.Lenin, condus de Vogt), deși creierul la moartea lui in urma bolii era “cit o nuca”. Si nu prea era ce studia.

V.I.Lenin se tragea dintr-o familie cu grave boli de creier, tatal sau isi pierduse facultațile mintale in jurul virstei de 40 de ani. Se stie ca V.I.Lenin a murit nebun: in ultimii ani de viata latra ca un ciine, in loc sa vorbeasca – scheuna jalnic, uitase sa citeasca si sa scrie, medicul Kojevnikov la 11 martie 1923 nota in jurnalul sau ca marețul orator “spunea “nu” unde trebuia sa spuna “da” si invers.

 Krupskaia e cea care il invața de la o vreme sa vorbească. In 1923 deprinsese doar citeva cuvinte. Iata cuvintele cele mai importante pe care reusise sa le insuseasca dupa luni de truda: “celula” (de inchisoare), “congres”, “țăran”, “muncitor”, “popor” si “revoluție”.

22/04/2013 - Posted by | DIVERTSMENT | , , , , , , , ,

8 comentarii »

 1. Cate minciuni s-au scris de cand este lumea vom ajunge s-o credem si pe asta.
  Sau poate nu este minciuna ci adevar. Poate ca de homosexuali a fost nascocit comunismul. Sau poate ca s-au folosit prin santaj de homosexuali ca sa implementeze comunismul. Poate asa s-ar explica si aversiunea (afisata ?) a lui Hitler catre homosexuali.
  O fi vreo legatura intre homosexuali si comunisti pentru ca vazui ca in Franta guvernul socialist a implementat „casatoriile” homosexuale.
  Probabil comunismul a fost ateu pentru ca Biblia in VT incrimina Sodoma si Gomora. Daca oamenii ar fi citit Biblia(VT) ar fi fost contra comunismului. Noul Testament, pe care se bazeaza crestinismul, nu incrimineaza homosexualitatea ca in VT.
  Oricum, este un haos total, nu mai stii ce sa crezi si ce sa nu crezi, ce este adevar si ce este minciuna. Si minciuni in istorie au fost si mai exista, slava Domnului. Una din cele mai mari minciuni dovedite, dar nu negate de cei in drept, este aceea cu sapun facut din grasime de evrei si obiecte de marochinarie facute din piele evreiasca tabacita de nazisti.
  Cine stie daca acele scrisori chiar exista si nu sunt decat rodul unei imaginatii ca si in cazul sapunului evreiesc.
  Raman circumspect fata de „adevarurile” istorice. Nu va suparati ca va spun.

  Apreciază

  Comentariu de Mucanu Aurel | 25/04/2013 | Răspunde

 2. N-ati amintit ca fratele lui Lenin a fost condamnat la moarte si executat de regimul tarist pentru complot. Sau nu conteaza ?

  Apreciază

  Comentariu de Mucanu Aurel | 25/04/2013 | Răspunde

  • Are importanta pentru ca explica ura personala pe care o avea Lenin fata de tar si ordinul pe care l-a dat pentru executarea familiei imperiale.In cazul acesta nu este relevant, pentru ca articolul vorbeste despre sexualitatea impricinatului…

   Apreciază

   Comentariu de cersipamantromanesc | 26/04/2013 | Răspunde

 3. Am mai citit despre acest lucru _ nu stiu ce sa cred !? Dar, poate ca asa a fost ! De altfel, Lenin a murit nebun (sifilis)
  !

  Apreciază

  Comentariu de ildoro19 | 27/11/2015 | Răspunde

 4. Toti am inghitit minciunile netremnnicilor COMUNISTI,precum,ca , MARELE LENIN a murit datorita unui atentat. In 1985 cu ocazia unei excursii colective in RUSIA (la pomana lui Andropov),ghida (o rusoaica tanara si f. frumoasa dar si extrem de inteligenta) ne-a relatat despre Lenin exact ceace de acum stie toata lumea. Lenin a murit din cauza unor tumori cerebrare ereditare si ca a fost HOMOXEXUAL. Nu cred ca va puteti imagina STUPEFACTIA noastra la aflarea unor astfel de amanunte. Si va rog permitetico o concluzie-personala- Secolul 20 a fost EXPERIMENTUL NOCIV SI DISTRUGATOR al unor NEBUNI-HANDICAPATI-AVENTURIERI si REVANSARZI,incepand cu imparatul Austo-Ungariei,,Tarul Rusie LENIN,STALIN,,HITLER,CIURCIL,MUSOLINI,,ROSWELTsi generalii JAPONEZI. Astazi ,alti sunt pe esicher ZMEII= COREII de nord,-TURCIEI-RUSIEI- si ai gruparilor MUSULMANO-TERORISTE. Poate ne ajuta cul DE SUS sa scapam de ei.

  Apreciază

  Comentariu de Deceneus | 01/12/2015 | Răspunde

  • – Foarte curios cum le dadea voie KGB-ul ghizilor rusi pentru straini sa zeflemeasca pe fostul lor conducator iubit.
   – Curios cum permitea si Securitatea „ceausista” sa se propage nepedpsite bancurile pe seama cuplului prezidential ceausist.
   – Draga Ildoro19, inca mai gandesti mistic, in secolul XXI, ca Dumnezeu s-ar ocupa de jocurile politice de pe aceasta planeta ? Pe ce lume traiti ? Dumnezeu nu exista. Daca ar fi existat nu ar fi permis holocaustul asupra poporului ales. Sau daca l-a permis inseamna ca poporul ales nu este cel ales ci poporul ales ar putea fi poporul anglofon din Perfidul Albion care face jocurile pe aceasta planeta. Zic si eu, ca o varianta, nu luati de bun ca adevar indubitabil aceasta varianta. De 2000 de ani de cand avem crestinatatea s-au intamplat nenumarate orgii umane, majoritatea hoardelor umane migratoare avand tendinta de deplasare catre Vest, catre Europa(adica in sens invers rotatiei Pamantului in jurul axei sale) : persii, hunii, tatarii, maghiarii, slavii, turcii, mongolii, kazarii, etc. Chiar si evreii si tziganii tot spre Europa au tras, dansii venind din Est catre Vest. Si cu toiate acestea, desi Europa s-a tot aparat ca o victima ce a fost, tot ea a fost si este acuzata si incriminata. Victima este de vina, cum gandesc si ferocii violatori romani din Valeni Vaslui, cum ca violata ar fi de vina.
   Si de 2000 de ani Dumnezeu nu si-a aratat fata. Horia, Closca si Crisan trasi pe roata, Gheorghe Doja pus pe scaun de fier inrosit in foc si cu coroana regala din fier tot inrosit in foc, pus pe capul lui, acesta murind in chinuri groaznice. In taranii rasculati in 1907 la comanda generalului Averescu, ofiteri precum viitorul maresal Ion Antonescu au tras cu tunurile in rasculati. Niste bestii hitleristo-gestapovise au facut sapun din grasime umana evreiasca, i-au jupuit de vii ca sa obtina caliate superioara din pielea lor tabacita pentru a face obiecte de marochinarie de lux pentru protipendada hitlerista. Etc, etc. Cum sa existe Dumnezeu ? Jocurile politice le fac oamenii, anumiti oameni. Daca sunteti atat de inteligent si cult aratati-ne cum sa ne ferim de acesti oameni rai, cum sa nu le facem jocul/jocurile pentru a nu cadea in plasa lor.
   Dumneavoastra si unii ca dvs. fac aceste jocuri, constient sau inconstient. In societatea capitalista ne-ati asmutit asupra imperialistilor si capitalistilor ca sa se creeze o societate mai buna, cea comunista. Tot cei ca dv. ne asmutiti acum si bascaliti in zeflemea si batjocura pe cei pe care ne-ati pus sa-i urmam cu multe decenii in urma.
   Incetati cu manipularea si inveninarea relatiilor dintre oameni pe criterii religioasae, politice, etnice, etc.
   Nu-l puneti pe Lenin alaturi de bestia hitlerista.

   Apreciază

   Comentariu de Mucanu Aurel | 02/12/2015 | Răspunde

   • Poporul ales pt a fi dat exemplu negativ și pt a i se da educatie se face educație dar, e needucabil.. Răzbunător, afacerist, cămătar, murdar…

    Apreciază

    Comentariu de Viola | 05/11/2019

   • Ce ne facem că, oricât am urâ-o evreimea a dat omenirii mari gânditori, oameni de cultură, politicieni, artiști , savanți etc, al căror număr e interminabil și care au influențat istoria omenirii?
    Știi d-ta ce soluție să găsim să-i scoatem din istorie ?
    Ce să facem ?

    Apreciază

    Comentariu de cersipamantromanesc | 05/11/2019


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: