CER SI PAMANT ROMANESC

Cuvant despre noi, romanii

VIDEO: PRESEDINTELE CARE A SPUS ADEVARUL


23/03/2013 - Posted by | POLITICA | , , , , ,

7 comentarii »

 1. mah…
  Nu stiu care este adevaratul disman al americi sau al umanitatii….
  Stiu insa ca cel mai mare dusman al romanilor sunt… chiar ei…

  Apreciază

  Comentariu de itadriro | 23/03/2013 | Răspunde

 2. Niku Lae Din pacate adversarii umanitatii cunosc f bine tinta lor, pe cand cei atacati nu-i cunosc, dar au informtii sumare despre ei. Daca lucrurilor li s-ar spune pe nume, calitatea vietii pe Terra ar corespunde nivellui tehnologiilor vansate. Dar situatia ete alta…

  Apreciază

  Comentariu de NSO | 25/03/2013 | Răspunde

  • „Adversarii umanitatii”(care umanitate?) cunosc lumea pentru ca sunt invatati, culti, instruiti, sunt convins ca au cunostinte de cel putin 3-4 limbi straine. Cei atacati sunt in majoritate semianalfabeti sau alfaalbabetizati. Pentru multi scopul suprem de cunoastere este sa-si obtina o patalama liceala sau universitara. Pentru ei nu exista „Invatati, Invatati Invatati !” pentru ca chipurile este slogan comunisto-bolsevic.
   Exceptiile precum Ion Z. Coja, „Cersipamantromanesc”, Blandiana, Patapievici, Manolescu, Liiceanu, Plesu, Djuvara, Stolnici, Lorin Fortuna, Ion Iliescu si altii, confirma aceasta regula ca majoritatea sunt semi-analfabeti sau cel mult alfabetizati(si eu sunt prin zona, nu mi-e rusine s-o spun cum le este altora).
   Mereu s-au spus lucrurilor pe nume, dar in loc ca cei atacati sa incerce sa se ridice intelectual la nivelul atacatorilor, ori raspund cu violente precum nazistii, fascistii si legionarii, ori se duc la petreceri(daca au bani) precum romanii in care alcoolul este amfitrionul si nu cultura si daca n-au bani tot intr-o carciumioara la sosea ajung. Chiar si slagarele noastre nationale o confirma (Cine-a pus carciuma-n drum, ala n-a fost om nebun). si eu recunosc, n-a fost om nebun, a fost un dusman al neamului romanesc.
   Poate se va naste cineva nedominat de ipocrizie si sa incerce sa ridice acest neam romanesc la un nivel superior de spiritualitate. (vezi elevi care trec doar 30-40% testele nationale sau examenele de bacalaureat si pe urma sa
   Daca vreti sa faceti un bine neamului romanesc invatati-l ca lumea este un loc in care lupta pentru existenta este o lupta pe viata si pe moarte. Cei slabi pier si cei puternici supravietuiesc. Caracterele tari se fac prin invatatura, cea laica, pentru ca cea religioasa crestina te fac sa te resemnazi cu gandul pentru ca asa a hotarat Dzeu, sa fii prostit de toti minoritarii. Nevolnicii, pentru ca nu inteleg sa se ridice spiritual la nivelul altor minoritari pot fi tentati sa-si omoare adversarul. Dumnezeu ne-a dat cele 10 porunci printre care si cea care spune „Sa nu ucizi”. Singura solutie este invatatura la scoala. Acesta este etalonul. Nu ma refer la olimpici care in majoritate sunt de alta etnie. Ma refer la cei multi care abea trec de 30-40% de testele nationale.
   PS. Scuze ca v-am plictisit cu aceasta lunga pledoarie pentru inceperea renasterii neamului romanesc. Este clar ca va pieri daca tot jelim ca evreii si tziganii si kaghebistii si Antonescu si Dej si Ceausescu si Iliescu si Constantinescu si Basescu si comunistii si legionarii sunt de vina si el, neamul romanesc n-are nicio vina. Toti cei mentionati au fost lasati pe pamant de Dzeu, pentru ca Dzeu a facut tot ceea ce este pe acest pamant. Si probabil a avut el un plan in vedere. Dupa umila mea parere ni i-a dat ca sa invatam ce NU sa facem si ceea ce ar trebui sa facem. Numai ca unii nu inteleg sau nu vor sa inteleaga ce dezastru au adus neamului romanesc de exemplu legionarii in frunte cu Corneliu Zelea Codreanu sau Horia Sima si tot o tin creanga cu legionarii.

   Apreciază

   Comentariu de Onisie Bone | 26/03/2013 | Răspunde

 3. Salutare tuturor. Am primit un linkul de la un prieten interesat de subiect si am urmarit si eu cu placere si subiectul si discutia voastra. Nu sunt genul care da sfaturi, insa vreau sa va spun ca merita sa scrieti pentru cei care va urmaresc si socotesc utile informatiile voastre. Multa bafta!

  Apreciază

  Comentariu de DVR | 01/04/2013 | Răspunde


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: