CER SI PAMANT ROMANESC

Cuvant despre noi, romanii

CONDUCATORI DE TARA CARE VORBESC DESPRE DEMNITATEA NATIONALA, PATRIOTISM SI RAPORTURILE CU MINORITATILE


„România va fi un stat întemeiat pe primatul românesc, în toate domeniile. În România trebuie să fie puşi în valoare mai întâi românii, ceilalţi, dacă rămân locuri libere, vin după ei.

Singura politică ce trebuie să o facem este aceea a iubirii de Neam şi a apărării drepturilor lui sfinte, prin muncă, prin cinste, prin blândeţe, prin conştiinţă şi, mai ales prin exemplul vostru în toate şi faţă de toţi. […] Faptelor şi cuvintelor voastre nu li se pot opune nici un vicleşug şi nici o şoaptă.

Aţi fost tari şi viteji în faţa duşmanului, fiţi calmi şi senini în faţa greutăţilor mărunte. Ori învingem, ori dispărem ca stat de pe harta lumii!” (Mareşal Ion Antonescu, 1941-1943).

 

 

 

 

PRIM MINISTRU AUSTRALIA

Primul  Ministru al Australiei, Kevin Rudd, 2011

 

 

„Imigranţii, nu australienii trebuie să se adapteze! Asta e, vă convine sau nu. Sunt sătul de îngrijorarea acestei naţiuni în privinţa ofensării unor indivizi sau a culturii acestora. […] suntem martorii unui val de patriotism venit din partea majorităţii australienilor. Această cultură s-a creat în peste două secole de zbateri, încercari şi victorii a milioane de bărbaţi şi femei în cautarea libertăţii. Vorbim mai cu seama engleză, nu spaniola, libaneza, araba, chineza, japoneza, sau orice alta limba. In consecinţă, dacă doriţi să fiţi parte a acestei societăţi, învăţaţi limba noastră!

Majoritatea australienilor cred în Dumnezeu.

Asta nu e vreo aripă creştină de dreapta sau o presiune politică, ci un fapt, întrucât barbaţii şi femeile de credinţă creştină, pe principii creştine, au fondat această naţiune, ceea ce este clar documentat. Aceasta trebuie a se afişa asta pe pereţii şcolilor noastre. Dacă Dumnezeu este o ofensă pentru voi, vă sugerez să consideraţi o altă parte a lumii ca fiind casa voastră, întrucât Dumnezeu este parte a culturii noastre.

Vom accepta credinţele voastre fără a va întreba de ce. Tot ce vă cerem este să o acceptaţi pe a noastră şi să trăiţi cu noi în armonie şi bucurie paşnică. Aceasta este Patria noastră, pământul nostru şi stilul nostru de viaţă şi vă vom permite orice oportunitate pentru a vă bucura de toate acestea. Încetaţi a vă mai plânge, văita şi ingrozi de Steagul nostru, de Onoarea noastră, de crezul nostru Creştin, de Stilul nostru de Viaţă!

În caz contrar vă recomand cu caldură să profitaţi de o altă mare liberatate australiană, Libertatea de a pleca.

Dacă nu sunteti fericiţi aici, atunci plecaţi! Nu v-am obligat noi să veniţi aici. Voi aţi solicitat să fiţi aici. Aşadar, acceptaţi ţara pe care voi aţi dorit-o.”

 

 

 

 

Preşedintele Federaţiei Ruse, Vladimir Vladimirovici Putin, 2013

 

 

Poporul rus nu admite niciun afront al unei minorităţi

„In Rusia trăieşte poporul rus, iar poporul rus nu admite nici un afront al unei minorităţi; acestea trebuie să respecte Rusia, pe ruşi şi legile fără să ceară favoruri speciale sub pretextul că sunt discriminaţi; cine face astfel este invitat să părăsească imediat Rusia!

Nu Rusia are nevoie de minorităţi ,ci ele au nevoie ca Rusia să-i primească, să le ofere adăpost, locuri de muncă şi hrană; în Rusia traiesc doar ruşi !”.

 

Publicitate

07/03/2013 - Posted by | PRESA INTERNATIONALA | , , , , , ,

2 comentarii »

 1. BINE ZICE RUSUL NUMAI L-A NOI NU SE INTIMPLA ASA.

  Apreciază

  Comentariu de costi | 09/03/2013 | Răspunde

  • noi am trimis la moarte singurul conducator adevarat,Maresal Antonescu.poate,ne-a veni mintea la cap si,vom regreta .prea multi isi fac nevoile in capul nostru.AJUNGE!

   Apreciază

   Comentariu de ion cel dur | 10/03/2013 | Răspunde


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: