CER SI PAMANT ROMANESC

Cuvant despre noi, romanii

Cine sunt falsificatorii istoriei noastre ?


 

 

 

CINE FALSIFICA ISTORIA ?

 

 

 

În jurul decretului emis de preşedintelui interimar Mihai Ghimpu, conform căruia ziua de 28 iunie se declara  Ziua ocupaţiei Basarabiei de către armata sovietică, se duc până în prezent lupte aprinse.

 S-a ajuns până acolo că una din cele mai influente ţări din lume ,Rusia,  a condamnat acest decret la tribuna cea mai înaltă a ţării, menţionând că Ghimpu falsifică istoria.

De fapt, imediat după decret, mă aşteptam la o reacţie dură din partea Moscovei, care nu a întârziat să apară. Coincidenţă sau nu, dar imediat s-au scumpit gazele naturale, vinul moldovenesc din nou este oprit la vamele ruseşti, iar primarul Moscovei i-a îndemnat pe ruşi să nu mai cumpere produse de provenienţă moldovenească.

Toate aceste acţiuni încă o dată ne arată că ruşilor nu le convine adevărul, şi nu doresc nici în ruptul capului să accepte istoria aşa cum a fost ea.

Dacă nu am fost ocupaţi de armata sovietică, de ce atunci a mai fost nevoie de declararea de independenţă?

De ce atunci a mai trebuit să ieşim din componenţa UNIUNII SOVIETICE ?

Oficialii ruşi nu s-au aşteptat că un preşedinte interimar al unei ţări care timp de 8 ani a făcut tot ce a spus Rusia, să ia o astfel de decizie. Acţiunile ruşilor încă o dată ne demonstrează “bunătatea lor”.

 Haideţi să ne amintim cum au procedat cu georgienii, ucrainenii sau chiar cu Ţările Baltice când acestea au întreprins acţiuni similare cu cele ale lui Mihai Ghimpu.

Din istorie cunoaştem foarte bine, că sovieticii au fost primii la manipularea opiniei publice şi la falsificarea istoriei. De altfel cum au putut ei să-i aducă la rang de eroi pe astfel de criminali ca Grigorie Kotovski, Iosif Stalin, sau Lenin.

De numele lor se leagă genociduri adevărate, de care acum ruşilor nu le place să vorbească.

Acţiunile Rusiei încă o dată ne demonstrează setea lor expansionistă şi nedorinţa lor de a accepta istoria aşa cum a fost. Adevărul istoric este unul, armatele sovietice au ocupat Basarabia, şi au anexat acest teritoriu la Imperiu Sovietic.

 Din păcate unii oameni de la noi nu doresc să recunoască acest adevăr de frica ruşilor, argumentând cu represiuni economice din partea Moscovei.

Însă când materialismul este prioritar adevărului atunci ceva nu e bine. Dumnezeu binecuvintează oamenii şi ţările care stau tare pentru adevăr.

Fie ca să avem parte de oameni pentru care adevărul şi dreptatea să fie un crez politic. Chiar dacă vom avea de suferit.

Sursa: blendarencu.wordpress.com

20/01/2013 - Posted by | POLITICA | , , , , , ,

Un comentariu »

  1. noii romanii ar trebui sa ne unim pentru totdeauna . ca doar asa am pute fii mai tari pe plan economic si ind. chiar si militar. e bine ca sint si oameni din astia care spun si adevarul. RP MOLDOVA SI ROMANIA AR TREBUI SA SE INPLICE MAI MULT. TRAIASCA ROMINIA MARE SI ROMANII DE PRETUTINDENI.

    Apreciază

    Comentariu de costi | 21/01/2013 | Răspunde


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: