CER SI PAMANT ROMANESC

Cuvant despre noi, romanii

PREMIERUL AUSTRALIAN DA UN SUBIECT DE REFLECTIE SI PENTRU ROMANI: “IMIGRANTII SI NU AUSTRALIENII TREBUIE SA SE ADAPTEZE”


“IMIGRANTII SI NU AUSTRALIENII TREBUIE SA SE ADAPTEZE. Asta e, va convine sau nu. Sunt satul de ingrijorarea acestei natiuni in privinta ofensarii unor indivizi sau a culturii acestora. De la atacul terorist din Bali incoace, suntem martorii unui val de patriotism venit din partea majoritatii australienilor.

Aceasta cultura s-a creat in peste doua secole de zbateri, incercari si victorii a milioane de barbati si femei in cautarea libertatii.

Vorbim mai cu seama ENGLEZA, nu spaniola, libaneza, araba, chineza, japoneza, sau orice alta limba. In consecinta, daca doriti sa fiti parte a acestei societati, invatati limba!

Majoritatea australienilor cred in Dumnezeu. Asta nu e vreo aripa crestina de dreapta sau o presiune politica, ci un fapt, intrucat barbati si femei de credinta crestina, pe principii crestine, au fondat aceasta natiune, ceea ce este clar documentat.

 E cu siguranta adecvat a se afisa asta pe peretii scolilor noastre. Daca Dumnezeu este o ofensa pentru voi, va sugerez sa considerati o alta parte a lumii ca fiind casa voastra, intrucat Dumnezeu este parte a culturii noastre.

Vom accepta credintele voastre fara a va intreba de ce. Tot ce va cerem este sa o acceptati pe a noastra si sa traiti cu noi in armonie si bucurie pasnica.

Aceasta este PATRIA NOASTRA, PAMANTUL NOSTRU si STILUL NOSTRU DE VIATA si va vom permite orice oportunitate pentru a va bucura de toate acestea. Dar imediat ce incetati a va mai plange, vaita si ingrozi de Steagul nostru, de Onoarea noastra, de crezul nostru Crestin, de Stilul nostru de Viata, va recomand cu caldura sa profitati de o alta mare liberatate australiana, LIBERATATEA DE A PLECA.

Daca nu sunteti fericiti aici, atunci PLECATI. Nu v-am obligat noi sa veniti aici. Voi ati solicitat sa fiti aici. Asadar, acceptati tara pe care VOI ati dorit-o.”

Prime Minister Kevin Rudd – Australia

Sursă: Hellosm.ro  http://www.stiricrestine.ro/2009/04/02/mesajul-prim-ministrului-australiei-catre-musulmani/

Publicitate

10/08/2012 - Posted by | PRESA INTERNATIONALA | , , , , , , ,

3 comentarii »

  1. aceasta declaratie a Domnului Primministru Kevin Rudd trebuie atasata la conventia despre Drepturile Fundamentale ale Omului, aceasta va contribui constructiv la disciplinarea imigrantilor si a grupurilor etnice convetuitoare! Este o lege Dumnezeiasca si trebuie sa fie respectata de toti. Dumnezeu este unic pentru toti! Fiti buni si respectati Legea Dumnezeirii!. In Moldova sunt veniti din diferite timpuri si cu diferite ocazii si interese mai multi reprezentanti ai altor popoare. Ajunsi aici, acum cauta drepturi exagerate. Ni! domnilor voi ati venit la noi, fix asa spune Kevin Rudd, un Premier de Stat , care a vazut ce se intimpla , cind prea mult se speculeaza cu drepturile omului…

    Apreciază

    Comentariu de Deceneu Primministrul Australiei are perfecta dreptate! Anume aceasta obligatie a imigrantilor trebuie atasata la Conventia despre Drepturile Fundamentale ale Omului. Aceasta Conventie este incompleta fara aceasta obligatiune a imigrantilor din toate timp | 10/08/2012 | Răspunde


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: