CER SI PAMANT ROMANESC

Cuvant despre noi, romanii

SERVICIILE SPECIALE DE LA CHISINAU AU RELUAT ACTIVITĂŢILE DE ANIHILARE ŞI DESTABILIZARE A ORGANIZAŢIILOR CIVICE ŞI PARTIDELOR POLITICE CARE SUSŢIN REUNIREA BASARABIEI CU ROMÂNIA


 

EXCLUSIV: SERVICIUL DE INFORMAŢII ŞI SECURITATE DE LA CHIŞINĂU A RELUAT ACTIVITĂŢILE DE ANIHILARE ŞI DESTABILIZARE A ORGANIZAŢIILOR CIVICE ŞI PARTIDELOR POLITICE CARE SUSŢIN REUNIREA BASARABIEI CU ROMÂNIA.

Conform surselor Romanian Global News din mediul guvernamental de la Chsinau, Serviciul de Informatii si Securitate de la Chisinau a reluat activitatile de anihilare si destabilizare a organizatiilor civice si partidelor politice care sustin reunirea Basarabiei cu Romania.
Pe langa urmarirea si compromiterea liderilor organizatiilor de pe teritoriul R. Moldova, care sustin reunirea celor doua state romanesti, SIS-ul desfasoara puternice actiuni operativ –informative pe teritoriul Romaniei, in cadrul organizatiilor studentilor basarabeni, dar si creind actiuni de lobby in cadrul formatiunilor politice din Romania, in defavoarea ideii de reunire a celor doua state romanesti.
In acest scop SIS-ul a racolat si va racola absolventi ai universitatilor romanesti si studenti bursieri ai statului roman, pe care ii va coordona in preluarea a cat mai multe din organizatiile studentilor basarabeni din Romania, urmand ca acestia sa blocheze aderarea respectivelor organizatii la miscarile pro-unire.

 Presa online a mediului studentesc basarabean este deasemenea vizata.

Sursele Romanian Global News precizeaza ca sectiunea din SIS care se ocupa de aceasta problema este incadrata cu ofiteri ce au legaturi stranse cu agenti FSB si SVR din Ambasada Rusiei la Chisinau.

Chsinau/Romanian Global News

 

22/12/2011 - Posted by | POLITICA | , , , , , , ,

2 comentarii »

 1. Multumesc pentru link, Stefanita; erau de asteptat aceste masuri, numai ca ele sunt defensive pentru Republica Moldova. Problema adevarata e cu cele ofensive, indreptate impotriva Romaniei. In timpul lui Voronin, cred ca SIS s-a ocupat de asa-zisa „Comunitate a Moldovenilor din Romania”. Ma astept sa urmeze si altele, mai ales daca se modifica actuala configuratie politica de la Chisinau. Deocamdata, ii banuiesc ca se ocupa, in parte, de campania de denigrare a Romaniei si de promovarea moldovenismului.

  Eu am avut colegi basarabeni de treaba la liceu si facultate, dar se pare ca exista si studenti nedemni de bursa pe care le-o ofera Romania. Uite, este un tip care se ocupa de demascarea celor veniti la studii la Suceava. Cred ca ar trebui sa existe o retea de astfel de bloguri, fiecare trebuind sa se ocupe de un centru urban din Romania in care vin sa studieze tinerii din Republica Moldova; sa-i supraveghem si sa anuntam autoritatile sa-i expulzeze daca e cazul.
  http://omperfid.blogspot.com/

  Sarbatori Fericite si La Multi Ani!

  Apreciază

  Comentariu de tiparituriromanesti | 25/12/2011 | Răspunde


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: