CER SI PAMANT ROMANESC

Cuvant despre noi, romanii

AUTORUL SANGEROSULUI MASACRU DE LA OSLO ERA MASON. CINE L-A MANIPULAT ? VIDEO SI FOTO.


Atentatorul „fundamentalist crestin” din Oslo era MASON. Este Anders Behring Breivik CANDIDATUL MANCIURIAN?

Dupa cum deja stiti, in Norvegia, la Oslo,  a avut loc un  atentat cu bomba  urmat de un atac armat  in urma caruia  au murit  93 de oameni  si peste 100 au fost raniti. Atacatorul spuneau  primele informatii  din presa „FUNDAMENTALIST CRESTIN”…

 Video :  AICI

Iata-l insa  pe atentator cu … sortulet de zidar ( mason):

Foto: http://www.solidprinciples.com/blog/wp-content/uploads/2011/07/Anders-Behring-Breivik-freemason1.jpg

Fotografia o gasim postata si in articolul Norwegian massacre gunman was a right-wing extremist who hated Muslims.

Iar in ziarul :

http://www.dagbladet.no/2011/07/23/nyheter/terror/drap/17421854/

Iata ce putem citi in articolul Suspectul arestat în legătură cu atentatele din Norvegia fotografiat în ţinută MASONICĂ!:

Suspectul atentatului din Norvegia se numeşte Anders Behring Breivik şi este prezentat  si de ziarul britanic Daily Mail într-o ţinută masonică!

Bilanţul atentatului cu bombă comis vineri în centrul capitalei norvegiene şi al atacului armat din apropiere de Oslo, care a vizat o tabără de tineret, a crescut la  93 de morţi.

Bloggerii norvegieni şi scandinavi sapă adânc  în viaţa criminalului care a creat haos în Oslo şi teroare în întreaga Norvegie,  stupefacţie şi oripilare dincolo de graniţele acestei ţări.

Astfel, blogul Balder a dezvăluit că atentatorul era un violent activist antirasist, pro-homosexual şi pro-Israel, acelaşi lucru este dezvăluit şi de Nationell.nu, iar presa de sistem din Norvegia este nevoită să recunoască la rândul său că asasinul diabolic este animat de convingeri pro-israeliene duse la extrem.

Se pare că acesta a fost extrem de deranjat de mesajul afişat, cu o zi înainte de atac, de tinerii din tabără. Pe el era scris: “BOICOTT ISRAEL“.

Anders Behring Breivik nu a avut legături cu organizaţiile naţionaliste din Norvegia sau Europa, ci cu EDL (English Defence League), organizaţie anti-musulmană, anti-rasistă, anti-naţionalistă si mai ales pro-Israel. Steagul Israelului find nelipsit de la manifestările sale publice sau private.

Modelele lor sunt evrei ca de exemplu: din Germania evreul Henryk Broder, evreul sionist Bernard Henry Levy din Franţa, din Britania Melanie Philips, Bernard Lewis, ca să menţionăm doar câţiva.

Asasinul posta frecvent pe saitul document.no, condus de  Hans Rustad, activist evreu de extremă stânga, anti-musulman, susţinător fanatic al Israelului. Făptuitorul era un admirator al său.

Tinerii din partidul aflat la guvernământ, nu au  fost alesi  la întâmplare drept tinta. Guvernul norvegian s-a pronunţat că nu va mai achiziţiona arme din Israel şi ca poate fi  favorabil  recunoaşterii unui stat Palestinian….

Iata si ce putem citi in articolul Anders Behring Breivik – tentativă de discreditare a luptei naţionaliste:

Norvegia este în doliu. 91 de oameni şi-au pierdut viaţa în cele două atacuri care au avut loc vineri la Oslo. Bărbatul arestat vineri pentru dublul atac a fost pus sub acuzare, a anunţat poliţia de la Oslo.

Un cotidian norvegian, citat de CNN dezvaluie identitatea criminalului din Insula Utoya. Este vorba despre Anders Behring Breivik .

Oficialii au spus că este un extremist de dreapta. El însuşi se descria ca “naţionalist”, “creştin“, “conservator”. Pare să figureze şi într-o lojă masonică, iar pe pagina sa de Facebook şi-a exprimat simpatia pentru Winston Churchill şi pentru eroul norvegian al rezistenţei antinaziste din al Doilea Război Mondial Max Manus.

 

Anders Behring Breivik – “candidatul manciurian”, nu-i decât o biată  marionetă dirijată cu abilitate de cei ce doresc discreditarea curentului naţionalist din ce în ce mai puternic în ţările europene.
Faptele pistolarului comunal servesc drept pretext globaliştilor U.E să limiteze libertatea de expresie, pe de altă parte au menire de a relativiza grupările de dreapta.
E cunoscut faptul ca în cercurile naţionaliste, masoneria e percepută ca fiind o grupare antinaţională şi anticreştină.

Cum se face că imediat după incidental din Oslo, au început să apară poze cu “naţionalistul” Anders Behring Breivik îmbrăcat în haine masonice?
Ce interes au oficialii norvegiani să declare despre pateticul pistolar cu şorţ masonic ca e “naţionalist, creştin şi consevator”?

De ce se joacă cu astfel de declaraţii când se ştie clar că naţionaliştii reali resping masoneria?
Faptele lui Anders Behring Breivik ( considerat ca fiind antimusulman) nu au nici o legatură cu naţionalismul.

În principiu, nu suntem pentru folosirea armelor, totuşi ne întrebăm de ce năbădăiosul viking nu s-a dus peste bezmeticii “antifa”, notoriu fiind faptul că aceştia sunt susţinători ai musulmanilor? De ce nu a luat în colimator pe  Mullahul Krekar sau pe imigranţii musulmani?

Pe de alta parte, conform articolului de pe site-ul Pro TV MOTIVUL atacului din Norvegia. Ce crede un expert in terorism ca l-a determinat pe autor sa omoare:

Agresorul posta pe internet un citat celebru din Stuart Mill, un filozof britanic: “Un om care are o convingere face cat 100.000 de oameni manati doar de interes“. El este descris de politie drept un “crestin fundamentalist“.

Un expert in terorism, citat de BBC, declara ca atacatorul ar fi putut fi inspirat de o idee asemanatoare Armageddonului de a “ingenunchea sistemul”.

Comentariu saccsiv:

   Asadar, pe de o parte autoritatile si mass-media promoveaza inca ideea ca acest criminal era un fundamentalist crestin si un nationalist.

Pe de alta parte am aflat ca el era de fapt mason si activist pro homosexual si pro Israel.

Cum o fi? E clar ca un crestin adevarat nu poate fi fundamentalist, in acceptiunea politic corecta a termenului, adica un individ ce trage intr-o multime de conationali. Deci sigur nu era crestin, indiferent ca asa s-ar fi declarata el. Termenul de „crestin fundamentalist” este insa oferit publicului de catre SISTEM,  cu scopul  precis de a induce ideea ca  si crestinismul este un pericol pentru societate.

 De asemenea se pregateste terenul: viitorii teroristi vor fi albi si crestini. Va mai amintiti articolul din 22 iulie?

VIDEO: De ce sunt de rasa alba „teroristii” din noua campanie “See Something, Say Something”?

E cineva in spatele lui Anders Behring Breivik? A executat constient un ordin? A fost manipulat? Este el candidatul manciurian?

 Nu stim inca.

Va profita SISTEMUL la maxim de acest atentat? Asta e foarte sigur.

Sursa: Saccsiv’s weblog

Publicitate

24/07/2011 - Posted by | PRESA INTERNATIONALA | , , , , , ,

Niciun comentariu până acum.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: