CER SI PAMANT ROMANESC

Cuvant despre noi, romanii

Serghei Gubarev,reprezentantul special al Federaţiei Ruse în procesul de reglementare a conflictului transnistrean spune ca Rusia nu intenționează deocamdată să-și retragă trupele din zona conflictului transnistreanRusia nu intenționează deocamdată să-și retragă trupele militare din zona conflictului transnistrean, informează interfax.ru.

Cel puțin așa a declarat reprezentantul special al Federaţiei Ruse în procesul de reglementare a conflictului transnistrean, Serghei Gubarev, într-un interviu acordat pentru interfax.ru.

„Dacă este vorba despre munițiile armatei a 14-a, atunci acolo în prezent este asigurată păstrarea corespunzătoare a acestora. Atunci când vor fi create condițiile necesare, munițiile vor fi transportate și utilizate pe teritoriul Rusiei”, a declarat Serghei Gubarev.

Jurnal.md

26 iunie

Publicitate

26/06/2011 - Posted by | PRESA INTERNATIONALA | , , , , , , , ,

2 comentarii »

 1. Inainte de a fi primita in Adunarea Parlamentara a Consiliului Europei ,adica acum aproape doua decenii,Rusia a anuntat un progam de trei ani de retragere a armatei a 14-a din Transnistria.Ceea ce au uitat sa precizeze a fost …data inceperii acestei perioade !

  Apreciază

  Comentariu de Pop Horia | 26/06/2011 | Răspunde

  • Presedintele rus Boris eltin a promis la o intrunire internationala la Istanbul ca va retrage trupele din Transnistria pana in anul 1999.Rusia a cerut si cateva zeci de milioane de dolari de la Occident pentru transportul uriaselor cantitati de arme si munitii depozitate in Transnistria.Au carat cateva vagoane si s-au oprit.Acum cateva luni ambasadorul rus la Chisinau a declarat ca armata rusa nu pleaca din R.Moldova pentru ca situatia de acum e diferita de aceea din urma cu 11 ani…Dupa cum se vedee ,cuvantul unui presedinte rus nu face doi bani…

   Apreciază

   Comentariu de cersipamantromanesc | 27/06/2011 | Răspunde


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: