CER SI PAMANT ROMANESC

Cuvant despre noi, romanii

CANIBALISM IN COREEA DE NORD. 배고픔 참지 못해 인육먹는 북한주민 문서 발견


 

 

 

 

Situaţia din  Coreea de Nord,cea mai izolată ţară a lumii devine din ce în ce mai gravă. Un document oficial al poliţiei nord-coreene a detaliat cel puţin un caz de canibalism.

Potrivit The Korea Herald :

„Raportul, obţinut prin intermediul organizaţiei Misiunea lui Caleb din Coreea de Sud, a oferit o privire rară asupra canibalismului  şi a altor crime, dar nu a precizat dacă practicarea canibalismului a devenit foarte răspândită.

Un gardian , care nu a putut să îşi stăpânească foamea, şi-a ucis colegul cu ajutorul unui topor, a mâncat o parte din trupul lui şi a vândut restul într-o piaţă, spunând că este carne de viţel. Raportul nu a adus detalii suplimentare despre momentul în care a avut loc crima”, relatează Korea Herald.

Documentul confidenţial de 791 pagini, numit „Manual pentru lucrători în acţiunile  de pedepsire”, menţionează 721 de infracţiuni. Majoritatea dintre aceste cazuri  sunt legate de mancare.

Cinci dintre cazuri implică practicarea canibalismului, relateaza International Business Times.

În timp ce există dubii cu privire la veridicitatea a tot ceea ce este descris în raport, caracterul său oficial îi conduce pe experţi către ideea că cea mai mare parte a  acestuia trebuie luata ca atare.

Acest raport  valideaza ,  daca se dovedeste a fi adevarat,  zvonurile  care s-au răspândit în Nord în ultima vreme, care susţin faptul că oamenii sunt atât de înfometaţi, încât s-ar mânca unii pe alţii.

„Am studiat legile Nord Coreene pentru ultimii 40 de ani şi niciodată nu am văzut nimic asemănător cu acest document secret al departamentului nord-coreean de justitie. Acest document oferă o imagine şocantă a vieţii din societatea nord-coreană”, susţine Jang Myung-bong, un specialist în legile nord-coreene.

 (Robyn Beck/AFP/Getty Images)

Nu este nici o îndoială că multor nord-coreeni le este foame.

Descoperirile echipei americane conduse de Robert King, trimisul special al Statelor Unite privind drepturile omului în Coreea de Nord, susţin  că nu există o criză în desfăşurare, deşi unele părţi ale ţării se confruntă cu o penurie drastică de alimente .

Pe baza acestei evaluări, Washington-ul recomandă  asistenţă alimentară pentru anumite regiuni ale Coreei de Nord, mai ales în locurile unde există puţine rezerve de hrană.

undefined

 Source: globalpost.com; Descopera.ro;  Boston com.
Reclame

25/06/2011 - Posted by | PRESA INTERNATIONALA | , , , , , ,

Niciun comentariu până acum.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: