CER SI PAMANT ROMANESC

Cuvant despre noi, romanii

Directorul onorific al Institutului de Fizică a Pământului, Gheorghe Mărmureanu, i-a avertizat din nou pe români,in legatura cu un viitor cutremur catastrofal care se va propaga pe directia Chisinau


Mărmureanu: urmează un cutremur adânc spre Chişinău.
 

Directorul onorific al Institutului de Fizică a Pământului, Gheorghe Mărmureanu, i-a avertizat din nou pe români, precizând că un cutremur foarte adânc va avea loc în România, scrie Adevărul.

Gheorghe Mărmureanu a afirmat, la postul de televiziune B1, că ştia că în Japonia va avea loc un cutremur devastator, însă nu ştia anul în care acesta se va întâmpla. Mai mult, acesta a precizat că japonezii aşteptau un seism în partea de vest, nu în cea de est. «Ce se întâmplă acum în Japonia ştiam de mult, am spus de multe ori.

 Nu ştiam că va fi de mărimea asta, nu ştiam anul. Ştiam că este o fereastră, 2006-2022, dar nu este terminată povestea în Japonia. Urmează partea de vest, deoarece japonezii s-au temut pe partea vestică, nu pe cea estică», a spus acesta.

Mărmureanu a adăugat că a făcut câteva analize pentru ţara noastră, care va fi lovită de un cutremur foarte mare. «Făcând analize pentru România am găsit că va avea loc un cutremur catastrofal, pentru că urmează un cutremur foarte adânc, spre Chişinău, peste 7 grade», a încheiat specialistul.

Sursa: Ziarul de Garda, Chisinau

21/06/2011 - Posted by | PRESA ROMANEASCA | , , , ,

Niciun comentariu până acum.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: