CER SI PAMANT ROMANESC

Cuvant despre noi, romanii

JURNALISTA RUSA Valeria Novodvorskaia: „Unirea cu România este singura şansă şi soluţie de securitate pentru R. Moldova”


 sâmbătă, 21 mai 2011 

Cunoscuta jurnalistă rusă şi militantă pentru drepturile omului, Valeria Novodvorskaia, recomandă  Republicii Moldova să se detaşeze cât mai curând de Federaţia Rusă şi să ia o decizie strategică, transmite Jurnal.md. 

„Unirea cu România este singura şansă şi soluţie de securitate pentru R. Moldova. Nu trebuie să acordaţi prea mare atenţie Transnistriei. Ruşii nu întorc niciodată nimic”. Novodvorskaia a făcut această declaraţie luni seara, în timpul unei intervenţii telefonice în cadrul emisiunii „Cabinetul din Umbră” de la Jurnal TV.
Jurnalista susţine că acum este cel mai potrivit moment pentru R. Moldova  de a scăpa de comunişti. „Comuniştii obţin tot mai puţine voturi şi sperăm că degrabă vor ajunge la gunoi. Lucrurile se vor schimba dacă în următorii trei ani PCRM va fi înlăturat de la putere. Dvs aveţi un politician bun cum este Mihai Ghimpu, care a avut curajul să nu vină la ruşinoasa paradă de 9 mai de la Moscova. Tot el a încercat să readucă pe ordinea de zi adevărul istoric. Aceste lucruri trebuie să i le explicaţi poporului. Tineretul nu are nevoie de comunism şi standarde sovietice”, crede Novodvorskaia.
Referindu-se la soarta Federaţiei Ruse, cunoscuta jurnalistă rusă susţine că pe aceasta nu o aşteaptă nimic bun. „Rusia rămâne în aceeaşi mlaştină. Ea este condusă de oameni demenţi şi cu apucături maniacale. Dar chiar şi aşa trebuie să vă ţineţi departe de Rusia, acest dragon, chiar şi în ultimele clipe de viaţă este capabil să sugrume”, recomandă Novodvorskaia.
Sursa: Romanism.ro


22/05/2011 - Posted by | POLITICA | , , , , , ,

4 comentarii »

  1. Deci chiar daca esti rus poti gandi democratic.Sper sa fie cat mai multi.

    Apreciază

    Comentariu de Pop Horia | 22/05/2011 | Răspunde

  2. Ea se spune ca e evreica. Am citit chiar si un articol despre ea.

    Apreciază

    Comentariu de Badarau Roman | 28/11/2011 | Răspunde


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: