CER SI PAMANT ROMANESC

Cuvant despre noi, romanii

„Problema alegerii şefului statului R.Moldova”discutata de Marian Lupu si Vladimir Voronin in beciurile cramei de la Cricova.


Marian Lupu şi Vladimir Voronin au discutat, în cadrul întâlnirii de la Cricova, „problema” alegerii şefului statului. PCRM vrea alegeri anticipate

Marian Lupu şi Vladimir Voronin au discutat, în cadrul întâlnirii de la Cricova,

Foto: flux.md

 

(UPDATE ) Marian Lupu şi Vladimir Voronin au discutat ieri, în cadrul întâlnirii de la Cricova, subiectul alegerii şefului statului. Preşedintele comuniştilor a declarat că formaţiunea sa nu-l va vota pe liderul PD şi că în continuare optează pentru alegeri anticitate. Declaraţii în acest sens au fost făcute de către Marian Lupu, în cadrul unei emisiuni matinale de la postul naţional de radio.

Preşedintele democraţilor, Marian Lupu şi liderul comuniştilor, Vladimir Voronin s-au întâlnit aseară, în beciurile de la Cricova. Cei doi au fost printre invitaţii unei petreceri private, organizate de către directorul combinatului de vinuri „Cricova”,Valentin Bodiul, care şi-a sărbătorit ziua de naştere. Lupu şi Voronin nu au anunţat deocamdată dacă au discutat şi subiecte politice, în special despre alegerea şefului statului. La începutul acestei săptămâni, liderul democraţilor a declarat că îşi doreşte o întâlnire cu Vladimir Voronin pentru a examina posibilitatea alegerii preşedintelui ţării.

Marian Lupu urmează să fie înaintat candidat din partea Alianţei pentru Integrare Europeană la funcţia de şef al statului. Majoritatea parlamentară nu are însă suficiente voturi pentru a alege preşedinte, fiind necesare încă cel puţin două voturi de la comunişti.

PCRM urma astăzi să decidă care va fi poziţia deputaţilor comunişti în cazul alegerii şefului statului, însă şedinţa activului partidului s-a amânat cu o săptămână. 

Sursa: Publika TV

Publicitate

23/01/2011 - Posted by | POLITICA | , , , , ,

Niciun comentariu până acum.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: