CER SI PAMANT ROMANESC

Cuvant despre noi, romanii

UN ANTREPRENOR COLUMBIAN DE POMPE FUNEBRE A TRECUT LA RECENSAMANTUL FANTOMELOR


https://i0.wp.com/filmfanatic.org/reviews/wp-content/uploads/2006/11/Ghosts.JPG

Un antreprenor de pompe funebre columbian din orasul Medellin si-a ridicat meseria la un nivel superior si anume acela de a realiza, in premiera mondiala, un adevarat “recensamant” al fantomelor, spiritelor si altor duhuri care populeaza cimitirul aflat in grija sa in cel de-al  doilea mare oras din Columbia si in general locurile din oras unde bantuie acestea.Până acum oamenii sai  au recenzat  215 spirite si au inregistrat  23 de fotografii şi clipuri video.

„Este dincolo de orice îndoială că multe dintre clădirile oraşului  au fantome.De ani de zile, am auzit poveşti despre ele şi ne-am gândit că a sosit timpul să le catalogam  şi sa le si clasificam in urma unui  recensământ”, a declarat pentru AFP William Betancur.

Proprietarul firmei  Betancur Funeral Home  spune ca a inceput ‘activitatea’ cu câteva săptămâni în urmă prin trimiterea „unei  echipa de patru muncitori de la salonul sau  funerar – îmbrăcată în uniforme – pentru a inspecta  clădiri” în jurul orasului  Medellin, aflat la 245 km (152 mile) nord-vest de capitala Bogota .

„Au raportat 215 de fantome iar  …. aparatele noastre video  şi  de fotografiat au capturat 23 de imagini cu fantome,” a spus el cu mândrie.

Oricine poate raporta o apariţie nelumeasca, a spus el. „Ei imi dau doar un telefon sau e-mail (censofantasmas@hotmail.com) şi în funcţie de manifestarile acestora  ele vor fi clasificate.”

Betancur a spus el primeste  apeluri în fiecare zi de la oameni si companii „din Columbia şi în străinătate” cu oferte privind modul de abordare a  „relaţiei dintre fantoma şi locul în care trăieşte” .
Groparul-sef sustine ca primeste informatii zilnic despre traseul fantomelor, iar in prezent lucreaza la „identificarea legaturilor dintre fantome si locurile pe care acestea aleg sa le bantuie”, precum si la achizitionarea unui echipament ultrasensibil, care va fi folosit la urmarirea cat mai eficienta a duhurilor nelinistite.

„Planul nostru este de a lucra un  an pentru recensământ …. Mai târziu, ne gândim sa scriem o carte şi, de ce nu,sa  facem un film documentar.”

Sursa: YahooNews

Publicitate

05/01/2011 - Posted by | DIVERTSMENT | , , , , , , , , , ,

Niciun comentariu până acum.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: