CER SI PAMANT ROMANESC

Cuvant despre noi, romanii

GALERIE FOTO:UMOR INVOLUNTAR IN PROPAGANDA COMUNISTA NORD-COREEANA


Aceste picturi si desene  din Coreea de Nord, sunt edificatoare in privinta modului in care  autorii isi  manifesta  fanteziile  horror, pentru a pune in practica directivele partidului comunist si ale „iubitului conducator”, legate de „munca de  propaganda” antiamericana .

Sa observa ca multe din scenele redate mai jos ilustreaza procedee  criminale  folosite chiar de comunisti in lagarele lor de concentrare.”Artistii”nord coreeni au avut de unde sa se inspire si nu a fost nevoie decat sa puna in locul calailor comunisti,soldati americani.

Este clar totusi ca  intentia acestor propagandisti nu a fost aceea de a produce opere umoristice si cu toate acestea, au  cam reusit sa fie amuzanti prin tusele excesiv de grotesti si ridicolul care transpare  din  „creatiilor”lor …

Nenorocirea este ca acest tip de ofensiva propagandistica  nu poate sa nu  lase urme in mentalul colectiv,mai ales atunci cand oamenii sunt  tinta practicilor de spalare a creierului  timp indelungat si nu au acces la surse alternative de informare ,cenzura fiind in acea tara.

Publicitate

01/01/2011 - Posted by | DIVERTSMENT | , , , , , , , , ,

2 comentarii »

  1. Am mai vazut si propaganda sovietica, dar asta e chiar de tot. Vai si amar de acest nenorocit popor, care a ajuns la nivelul dobitocului, servind doar ceea ce este pus in tain…

    Apreciază

    Comentariu de Igor | 06/01/2011 | Răspunde


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: