CER SI PAMANT ROMANESC

Cuvant despre noi, romanii

VIDEO:SAVANTI HOMOSEXUALI SPUN CA AU DESCOPERIT GENA CRESTINISMULUI !


Da, se pare ca este o stire senzationala: savantii homosexuali au descoperit elemente legate de gena crestinismului! Cel putin asa ne asigura reprezentantii institutului “Pink Tiger” (Tigrul roz).
Pana acum se credea ca parintii sunt vinovati de faptul ca unii copii rezultati sunt crestini, dar incercarile facute pe sobolani arata ca parintii nu au nici un rol.
Chiar vedem aici un cuplu de parinti carora li se ia un interviu pe aceasta tema care rasufla usurati dupa ce se dovedeste ca ei nu sunt vinovati de orientarea religioasa a copiilor lor si ca nu trebuie sa se auto-blameze.

Aceasta descoperirie senzationala arata ca nu este departe vremea cand gena crestinismului, odata descoperita, va putea fi eliminata din genomul uman, spre binele omenirii.

Este adevarat ca unele biserici protesteaza la aceasta descoperire epocala, sustinand ca crestinimul nu este genetic ci este o alegere personala, dar cercetatorii homosexuali nu par a fi de acord.

Va las in continuare placerea de a descoperi singuri subtilitatile acestei descoperiri epocale, precum si sa admirati sobolanul pe care s-au facut studiile, in frumoasa lui cusca

Sursa: curaj.net

Publicitate

24/12/2010 - Posted by | DIVERTSMENT | , , , , , ,

Niciun comentariu până acum.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: