CER SI PAMANT ROMANESC

Cuvant despre noi, romanii

Julian Assange,fondatorul Wikileaks va publica fişiere clasificate ale SUA despre extratereştri şi obiecte zburatoare neidentificate


Acum, viaţa mea este în pericol, spune seful Wikileaks … şi  promite să publice fişierele secrete despre OZN-uri şi extraterestri

4 decembrie 2010

Fondatorul Wikileaks  a susţinut noaptea trecuta ca viaţa lui este in pericol  pentru ca a publicat secrete guvernamentale.Julian Assange a mai dezvaluit ca va publica fisiere clasificate ale SUA despre extratereştri şi obiectele  zburatoare neidentificate.Australianul  singuratic a insistat ca a primit ameninţări cu moartea după dezvăluirea a sute de mii de fişiere confidenţiale pe site-ul său de avertizare a opiniei publice. WikiLeaks founder Julian Assange Bradley Manning

Foto:Julian Assange si analistul din  armata americana Bradley Manning

Ameninţări:  Fondatorul Wikileaks  Julian Assange  a spus că viaţa lui este în mare  pericol  şi l-a lăudat pe analistul de informatii din  armata americana Bradley Manning .El a stârnit furia  armatei SUA atunci cand a publicat  documente despre  războaiele din Irak şi Afganistan, care au sugerat ca soldaţii au fost complici la crimă şi tortură.Apoi, în această săptămână a dezvăluit aproximativ 250.000 de telegrame secrete ale ambasadelor americane, multe dintre acestea  conţinand informaţii sensibile şi calificative  jenante despre liderii unor tari,inclusiv despre David Cammeron..Suspectul principal pentru aceste scurgeri masive de informatii este Bradley Manning, de 23 de ani, analist de informaţii al armatei americane, care este acum în custodie militara.La o întrebare pusa pe  site- ul  online al ziarului Guardian, domnul Assange a declarat: „ameninţări împotriva vieţilor noastre sunt o chestiune de notorietate  publica,dar  cu toate acestea, noi am luat toate  măsurile de precauţie adecvate de care suntem capabili atunci când avem de-a  face cu o superputere.”Dacă se întâmplă ceva cu noi, documente -cheie vor fi publicate in mod automat „, a spus el.Dat in urmarire internationala, Assange, cel despre care se banuieste ca s-ar ascunde in apropiere de Londra, a anuntat ca a distribuit copii ale documentelor catre cel putin 100.000 de persoane si ca, indiferent ce se va intampla cu el, informatiile vor continua sa apara.

„Chiar daca mie si colaboratorilor mei ni se va intampla ceva, informatiile vor aparea in continuare. Trebuie sa stiti ca exista referiri clare la OZN-uri si fiinte extraterestre in dosarele secrete americane”, a declarat creatorul site-ului WikiLeaks pentru TheGuardian.

Julian Assange a fost dat in urmarire internationala, la scurt timp dupa publicarea primelor documente compromitatoare, sub acuzatia de viol si de molestare a doua tinere suedeze. Barbatul in varsta de 39 de ani sustine, insa, ca este victima unei acuzatii false, pusa la cale de serviciile secrete americane, in incercarea de a-l opri sa mai publice dosare secrete. Dl Assange spus ca decizia sa de a divulga  documente secrete pe site-ul său a fost un act de răzbunare împotriva „elementelor abuzive ale guvernului Statelor Unite”.Hackerul e urmarit  de către procurorii suedezi in legatura cu suspiciunea de viol, molestare sexuală şi coerciţie ilegala.Afirmaţiile apărut în luna august, când două femei în Suedia a făcut plângeri la poliţie.Mr Assange in varsta de 39 ani , spune ca este victima dunei campanii de defăimare şi a promis să lupte impotriva oricarei  încercari de extrădare.El l- a descris de asemenea pe tânărul militar american suspectat de a furniza organizatiei sale  documente clasificate ale  SUA drept un erou „fără egal”.Cu toate acestea , el a refuzat să confirme ca Manning a fost sursa celor mai recente scurgeri de informaţii.

„Chiar daca mie si colaboratorilor mei ni se va intampla ceva, informatiile vor aparea in continuare. Trebuie sa stiti ca exista referiri clare la OZN-uri si fiinte extraterestre in dosarele secrete americane”, a declarat creatorul site-ului WikiLeaks pentru TheGuardian.

Julian Assange a fost dat in urmarire internationala, la scurt timp dupa publicarea primelor documente compromitatoare, sub acuzatia de viol si de molestare a doua tinere suedeze. Barbatul in varsta de 39 de ani sustine, insa, ca este victima unei acuzatii false, pusa la cale de serviciile secrete americane, in incercarea de a-l opri sa mai publice dosare secrete.
Dl Assange spus ca decizia sa de a divulga  documente secrete pe site-ul său a fost un act de răzbunare împotriva „elementelor abuzive ale guvernului Statelor Unite”. Hackerul e urmarit  de către procurorii suedezi in legatura cu suspiciunea de viol, molestare sexuală şi coerciţie ilegala. Afirmaţiile apărut în luna august, când două femei în Suedia a făcut plângeri la poliţie. Mr Assange in varsta de 39 ani , spune ca este victima dunei campanii de defăimare şi a promis să lupte impotriva oricarei  încercari de extrădare. El l- a descris de asemenea pe tânărul militar american suspectat de a furniza organizatiei sale  documente clasificate ale  SUA drept un erou „fără egal”. Cu toate acestea , el a refuzat să confirme ca Manning a fost sursa celor mai recente scurgeri de informaţii.

Read more:dailymail.co.uk

Publicitate

07/12/2010 - Posted by | DIVERTSMENT | , , , , , , , , ,

Niciun comentariu până acum.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: