CER SI PAMANT ROMANESC

Cuvant despre noi, romanii

ISLAMIZAREA EUROPEI ?UN AVERTISMENT SERIOS VENIT DE LA VATICAN.


”Europa păgână va fi cucerită de dreptcredincioşii musulmani” !

Foto :  Reuters,Boston com.

 Europa va deveni un continent tot mai „islamizat” în cazul în care creştinii europeni nu vor face mai mulţi copii şi nu vor merge mai des la biserică, a declarat un oficial al Vaticanului. Populaţia indigenă a Europei nu numai că a abandonat creştinismul, ci devine chiar păgână, susţine monseniorul Piero Gheddo, de la Institutul Pontifical pentru Misiune Străină.

    „Indiferenţa se răspândeşte. Creştinismul şi Biserica sunt atacate”, a declarat Gheddo. „Adevărul este că, în calitate de popor, devenim tot mai păgâni, iar vidul religios este umplut inevitabil de alte opţiuni şi forţe religioase.”

    Referindu-se la poporul italian, Gheddo a atras atenţia asupra statisticilor conform cărora populaţia Italiei scade cu 120.000-130.000 de italieni, anual, în timp ce, în fiecare an, 200.000 de imigranţi legali se stabilesc în această ţară (cel puţin jumătate dintre ei fiind musulmani cu familii numeroase).

    „Ziarele şi programele de televiziune nu vorbesc niciodată despre asta”, a mai spus monseniorul.

Sotia lui Ahmadinejad

    Comentariile lui Piero Gheddo vin în urma recentei vizite a dictatorului libian Moammar Gadhafi în Italia, ocazie în care aceasta a declarat, în timpul unui seminar, că Europa ar trebui să se convertească la Islam. Gadhafi le-a încurajat pe cele 500 de italience plătite să asiste la seminarul său să vină şi să îşi caute soţi în Libia. Afirmaţiile lui Gadhafi au fost catalogate de oficialii Vaticanului drept o „provocare”, notează Christian Telegraph.

  Piero Gheddo consideră însă că această „provocare” ar putea să fie la fel de bine şi o „predicţie”, în condiţiile în care populaţia musulmană a Europei este în continuă creştere. Faptul stârneşte îngrijorare întrucât tot mai puţini italieni participă la serviciile religioase ale bisericilor. Un sondaj realizat în diocezele catolice a relevat că procentul celor care participă la slujbele duminicale este de doar 30%, ajungând până la 18% în Veneţia. Procentele sunt scăzute în special în rândul populaţiei tinere. Deteriorarea educaţiei în şcoli, a vieţii de familie şi creşterea ratei divorţurilor sunt câţiva dintre factorii care contribuie la dezinteresul pentru religie.

    Gheddo atacă aşa-numita „moralitate seculară” care i-a scos pe tineri din biserici şi i-a mutat în cluburi unde se consumă alcool şi droguri. Localurile respective sunt centre reprezentative ale unei culturi unde domnesc haosul, perversiunea şi goliciunea spirituală. „Toate acestea sunt fructele civilizaţiei noastre tot mai distante faţă de Dumnezeu”, susţine monseniorul.

Sursa

24 septembrie 2010

27/09/2010 - Posted by | CREDINTA | , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

2 comentarii »

 1. multi cretini sunt si pe la vatican si pe bloguri!

  sa-ti spun un secret: nici islamismul nu mai este mare sfaraiala in lumea islamica, mai ales de cand cu emanciparea femeii si cu raspandirea internetului si occidentalizarea statelor musulmane.

  de teme ecologiste nu poate sa se ocupe biserica pt ca ii arde ca prinde viteza islamismul…

  Apreciază

  Comentariu de Mihai Dumitru | 27/09/2010 | Răspunde

  • Atentie totusi la faptul ca in lumea islamica explozia demografica e de neoprit.E de asemenea demn de luat in seama faptul ca la ora asta Olanda are 8 % din populatie musulmana,in Germania sunt 2 milioane de turci musulmani,la fel in Anglia,Spania,Italia si Franta comunitatile musulmane sunt foarte puternice.In Elvetia s-a hotarat recent prin referendum interzicerea construirii de moschei pe teritoriul tarii.De ce?Uite ca elvetienii se simt asediati.La fl in caucazul rusesc si la granita Rusiei din Asia Centrala asistam la o expnsiune extraordinara a islamului.Nu e o poveste…
   Tine cont si de faptul ca intr-un viitor nu prea indepartat Turcia cu cei 70 de milioane de musulmani ai sai poate deveni membra UE si uite cum unul din patru europeni va deveni…musulman.
   Adauga la asta si faptul ca populatia europeana nu se mai inmulteste mai de loc,astfel incat in doua trei decenii Eurpa va avea populatia autohtona majoritar pensionara,daca se pastreaza aceasta tendinta.
   Cine vor fi cei care munci?Pai cu siguranta cei mai apropiati:nord africanii si ci din orientul Apropiat.Cine sunt ei ?
   MUSULMANII!
   Parintzelul de la Vatican nu e chiar un tampit ,stie el ce stie …

   Apreciază

   Comentariu de cersipamantromanesc | 27/09/2010 | Răspunde


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: