CER SI PAMANT ROMANESC

Cuvant despre noi, romanii

IN VIDEOCLIPUL INTITULAT ”ALEJANDRO”, Lady GAGA blasfemiaza apeland la simboluri pagane,sataniste sau anticrestine si exaltand homosexualitatea.


VIDEO – Un clip plin de simboluri sataniste: “ALEJANDRO” – Lady GaGa

   Citez din articolul Lady GaGa moare in videoclipul Alejandro (must see)

   Alejandro, cel mai nou videoclip al cantaretei Lady GaGa, a fost lansat in urma cu cateva ore. Desi are peste 8 minute, cu siguranta nu-ti ajunge o singura vizionare ca sa-l intelegi.
Alejandro va starni controverse, asa cum ii place artistei.
Nu te-ai gandi ca o piesa ca aceasta poate avea un asemenea videoclip, dar cand e vorba de Lady GaGa trebuie sa te astepti la orice.
De la trimiterile religioase (tunsorile, roba de calugarita, crucile, mataniile, ritualul de inmormantare, simbolurile) si pana la scenele sado-maso cu androgini, totul este ciudat, surprinzator, poate chiar revoltator.
Videoclipul incepe cu Lady GaGa care poarta pe brate inima inghetata a celui care i-a fost iubit, Alejandro. Urmeaza un ritual funerar, cu dansul barbatilor si scene care amintesc de videoclipul Madonnei, Vogue.
In final, Lady GaGa moare si se descompune.

 

Pentru vizionarea videoclipului ”Alejandro” accesati :

v=niqrrmev4mA&feature=player_embedded”>http://www.youtube.com/watch?v=niqrrmev4mA&feature=player_embedded

 Comentariu saccsiv: 

   Site-ul cu articolul nu e nici pe de parte anti-sistem si totusi autorul a observat cate ceva. Ca si unii dintre cei ce au comentat acolo.

   Sa vedem insa ce aflam din articolul Lady Gaga blasfemiaza Crestinismul cu videoclipul “Alejandro” dedicat homosexualilor :

In popularul show TV Larry King Live, Lady Gaga a declarat ca videoclipul pentru piesa “Alejandro”, recent difuzat in media, este “o celebrare si o admiratie pentru iubirea homosexualilor. Este o marturie a invidiei mele in fata curajului si vitejiei de care trebuie ei sa dea dovada ca sa fie impreuna. Nu am putut descoperi aceste lucruri cu un barbat heterosexual in viata mea. In videoclip, cersesc iubirea prietenilor mei gay, dar ei nu ma doresc”

Oare sa fie numai asta? Ce cauta atunci simbolurile si reprezentarile religioase crestine, masonice, satanice, naziste si  jidovesti in videoclip? De ce aduce blasfemii Crestinismului in general, prin batjocorirea Sfintei Cruci, si Catolicismului in special, prin inghitirea rozariului (in mod pervers) si imbracarea robei de latex rosie ca sa arate precum calugaritele catolice? Sa fie oare Lady Gaga, de fapt, o Illuminati Girl, care face jocurile altora prin ceea ce canta si filmeaza? Sa incepem insa cu inceputul…

In dreapta, unul dintre dansatori tine in mana Steaua lui David (simbol evreiesc), iar in stanga altul tine o piramida (simbol masonic). Ceilalti dansatori din spate tin in mana cercuri, probabil simbolul globului pamantesc.

 

Lumina puternica din spate sugereaza iluminarea. Umbrele formeaza, alaturi de decor, in mod imaginar, Steaua lui David

  

Nu stiu ce semn este acela, probabil al “pacii” , insa nu mai apare pe mana ei in secventele urmatoare.

Mai jos cred ca este imaginea unei “inimi incatusate”. Ea este ferecata in lanturi cu ghimpi si are cateva cuie si piroane care o strapung, asemeni ritualului de indepartare a strigoilor.

 

Gaga se imbraca in batjocura intr-o roba de culoare rosie facuta din latex care sta mulata pe corpul ei.

 

Steven Klein (regizorul)> “Scena in care Gaga inghite margelele rozariului incearca sa reprezinte placerea de a inghiti sfintenia”.

Mie mi se pare ca acel rozariu, din contra, este folosit in mod pervers si simbolic, pentru a produce imaginea sexului oral.

 

Cred ca fotografia de mai jos sugereaza o practica oculta. Ceva asemanator se poate vedea si in controversatul film “Cu ochii larg deschisi” a lui Tom Cruise si Nicole Kidman.

 

Apare acum, in mod vizibil, semnul crucii, stilizat in asa masura incat sa para ca o sageata, just in case the Vatican... De culoare rosie pe material alb, ea apare intoarsa invers (“crucea” lui Satan),  fiind pozitionata pe toate locurile posibile si imposibile ale corpului ei, in semn de batjocura la adresa Crestinismului, desi Gaga a fost crescuta intr-un mediu catolic.

 Steven Klein>“Simbolismul religios nu este menit ca sa desemneze ceva negativ, ci reprezinta lupta personajului cu fortele intunericului acestei lumi si mantuirea spirituala a sufletului “.

A, deci este vorba pana la urma de simbolism religios, adica de blasfemie, pentru ca asta inseamna sa blasfemiezi, folosind, in mod batjocoritor, simboluri religioase in alt scop decat cel destinat. Fiind intoarsa invers, se explica acum usor si urmatoarele fotografii de mai jos, reprezentand, cred,  scena ofrandei satanice.

 

 Ofranda  pare, la inceput, ca o “rastignire”

 

Crucea inversa “pubiana” parca despica crucea mare de la deschizatura hainei

  

“Ofranada” este adusa, “jertfa” inaltata. Cui?…

  

Lady Gaga la Larry King Live> “Deci, presupun ca ai putea spune ca sunt o femeie cam religioasa, care este foarte confuza in privinta Religiei”.

Eu cred, insa, ca ea stie exact ce a vrut sa arate prin acest videoclip. La fel si cei care au regizat totul. Un om confuz in cele ale religiei nu batjocoreste in halul acesta Sfanta Cruce, precum vedeti mai jos.

 

Katy Perry (cantareata americanca) pe Twitter, referitor la videoclipul “Alejandro”>“Sa folosesti blasfemia ca mijloc de divertisment este la fel de ieftin precum un comediant care spune o gluma rasuflata”.

In fundal, spre finalul videoclipului, o “cruce” cu laturile laterale sprijinite…

  

Steven Klein> “Astfel, la sfarsitul filmului, ea alege sa fie calugarita, si motivul pentru care ochii si gura ei dispar se datoreaza faptului ca ea isi retrage simturile din lumea raului si merge inauntrul ei, pentru rugaciune si contemplare”.

Ciudata imagine si bizara explicatie. Mi se pare mai degraba ca o descompunere in neant; petele dand imaginea putreziciunii.

  

   Cititi va rog si:

VIDEO: Premiile Grammy 2010. Ce SIMBOLURI recunoasteti la Beyoncé si Lady Gaga?  

MADONNA = BLASFEMIE VIDEO: seria “THE INDUSTRY”          

VIDEO (si transcriptul): A facut BOB DYLAN un pact cu DIAVOLUL?

VIDEO (si transcriptul): SATANISMUL piesei „JOHN THE REVELATOR” – DEPECHE MODE

VIDEO – SATANISM muzical in Romania: AC/DC („Black Ice Tour”) – duminica 16 mai, ora 21. Metallica, Rammstein, Manowar, Slayer, Megadeth, Alice in Chains, Anthrax – 25-27 iunie, Romexpo …

VIDEO: ROCK si CRESTINISM

Film artistic: METROPOLIS si o analiza a sa

   De fapt, filmul la care face referire fratele se numeste:

VIDEO: “Eyes Wide Shut” (CU OCHII LARG INCHISI) – secventa ritualului

   Mai trebuie amintit un foarte important simbol masonic – luciferic, in a patra fotografie, anume ochiul acoperit, despre care puteti citi in materialele indicate mai sus, mai ales in seria THE INDUSTRY

 Sursa:SACCSIV WEBLOG

 Cititi si:

 https://cersipamantromanesc.wordpress.com/?s=decriptarea+mesajelor+sataniste

 

 

 

 

12/06/2010 - Posted by | DIVERTSMENT, MUZICA | , , , , , ,

26 comentarii »

  1. voi criticati doar ce nu intelegeti , in primu rand Lady Gaga este doar papusica voodo si cel care face videoclipurile e cel ce vrea sa arate ceva , apropo de homosexualitate ca si prostitutia este de mult timp , ca sa vorbit mai recent de acest lucru asta eee si ca sa imbracat in calugarita , oare nu va-ti gandit de unde a aparut homosexualitatea sau lesbianismul exact din grupurile stranse de oameni cum ar fi bisericile maici sau calugari , insa nu judec acest oameni , sexualitatea ee ceva firesc tine de uman , iar asa zisele cruci de pe roaba ei alba de latex , mi e mi par sageti nu par cruci , steaua lu david ce are semnifica feminitate pe care biserica la exclus cum si pe femeie a a excluso considerand-o neegala barbatului , si triunghiul semn masonic mai sunt formati care folosesc aceste fel de simbolistica nu referitor la masoni , poate semnifica trinity si Katy Perry e vorba de gelozie competitie sunt multi care o invidiaza dar nu au dece ia este doar un pion in acest joc , ea face jocul si cei din spate controleaza tot

    Apreciază

    Comentariu de ayo | 20/06/2010 | Răspunde

    • Uiti totusi sa spui daca aprobi sau nu manifestarile anticrestine sau daca te incanta din punct de vedere estetic tipul asta nefericit de simbolistica .
      Ce crezi ca nu intelegem si ce ar fi de inteles la satanism,sodomiti,pagani?

      Apreciază

      Comentariu de cersipamantromanesc | 20/06/2010 | Răspunde

  2. nu sunt delok de akord cu primu comentariu,mey fatho/baiathule .lady gaga are personalitatea …si ce crezi k dak vroia sa aiba un videoklip altfel ..nu puthea sa-l refuze pe acesta ..mai judek mey ..mnu toathe sunth asha .lady gaga pare inofensiza ,dar schimba multe prin hit-urile ei ..chiar dak nu crezi astza ….in saptele ei ….este doar un coregraf si poathe un regizor …niki yhu nu ai de unde sa sthi ….imi pare raw k judeki pe cnv pe kre nu kunosthi! …ar fi perfekt as termini cu aceste argumenthe pe kre ler dam la gradinitza ..sau mrg ..akolo undhe esthy thu ..n u prea departhe ….! nu m-ar surprinde sa nu intzelegi ..in primul rand munk si efortul ..ptr k cei k tne ….sa adore klipul ei! nu ma astepth sa intelegi asta! ptr k klar nu ai buna-vointza sa krezi k cnv poathe fii de treaba ,sau bun in ceea ce fake fara sa fie marionetha sau mrg ..ce toth indrugi thu akolo!

    Apreciază

    Comentariu de anonim | 20/06/2010 | Răspunde

    • Aici nu e vorba de personalitate sau munca,aici vorbim despre sodomie,satanism,mesaje sataniste,homosexualitate.Te contrazici fara gratie,”mey”…Pe de o parte zici ca fata are personalitate ,iar pe de alta parte zici ca in spatele ei e un coregraf sau poate un regizor care o manipuleaza sa promoveze astfel de subproductii.
      Daca face ce ii spun regizorii si nu stie ce face, tot nu are o scuza,pentru ca asta ar insemna ca e o idioata.Crede cineva ca nu s-a gasit nimeni sa ii spuna ce simboluri si ce mesaje promoveaza acel clip ?
      Eu nu cred ca e idioata,e doar o fatuca in stare sa faca pact si cu dracul pentru succes.Atat,si nimic mai mult,”mey”.
      Ce nu stii sau refuzi sa tu, este ca in lumea show-biz-ului occidental e la moda propovaduirea mesazjelor subliminale,a satanismului,a paganismului si a homosexualitatii.
      Uite am sa reproduc special pentru bibineii naivi de felul tau, un articol si despre Jay-Z si mesajele lui sataniste.
      Afla ca si Beyonce are astfel de „productii”.Citeste si invata,mey …

      Apreciază

      Comentariu de cersipamantromanesc | 20/06/2010 | Răspunde

  3. ahamz ..shy ….orike om celebru are parte de ajutor, k doar nu compui ,realizezi coregrafi si videoclipuri tie ..ar fi prea ,prea ..nu crezi>?>>aici ..e vorba de un singurul lucru ..de faptul ca o crezi inferioara pe lady gaga …..oare dc …nu-ti vien sa crezi ..ca e pur si simplu un videoclip ..care hai sa zicem ca are unele semne si simboluri ..dar ce satanism ..e doar un videoclip ….si cn sa fie in spatele ei ..? Diavolul …hai ca ma faci sa rad .Tot insisti pe tema ca are pe cineva in spate ..o avea ..si???tot ea este cea care este superioara celor din spatele ei ..in niciun caz inferioara lor !!!!

    Apreciază

    Comentariu de anonim | 21/06/2010 | Răspunde

    • De cate ori sa spun si sa repet ,ca aici nu discutam despre talentul sau despre vocea lui Lady GAGA ?
      Tema articolului este SATANISMUL,HOMOSEXUALITATEA,PAGANISMUL exaltate in videoclipul acestei cantarete careia nu-i lipsesc nici vocea si nici talentul.Ce rost aveau toate acele simboluri sataniste mai mult sau mai putin criptate in videoclipul Alejandro,dar si in alte productii,unele realmente populare in marele public?
      Care este rostul acestei adevarate ofensive de simboluri sataniste,pagane,obscene in lumea spectacolelor de muzica usoara „.
      Aici nu vorbim doar de lady Gaga,dar si de destul de multi alti cantareti,unii chiar renumiti…
      Acum vii tu si spui ca e „doar un videoclip”.Pai daca nu ar fi fost important pentru producatori,ce rost ar fi avut sa fie plantate in acel videoclip si in multe altele simbolurile sataniste inclusiv crucea inversa si numarul diavolului?.
      Vad ca esti dezorientat si ca refuzi sa privesti adevarul in fata…

      Iti place sau nu,Lady Gaga este unul din vectorii propovaduirii satanismului .Ca are talent,ca e frumoasa,ca are voce,ca lanseaza melodii de succes,asta e o alta discutie.Si mie imi place POKERFACE,dar asta nu inseamna ca artista nu face parte dintr-un joc malefic.
      Uite tocmai de aceea cei care au depistat accentele sataniste , pagane ,anticrestine din muzica acestei artiste au obligatia sa ii avertizeze pe cei care ,furati de stralucirea spectacolului ,se lasa bombardati de astfel de mesaje subliminale nocive.
      Cred ca de data asta ai priceput despre ce vorbim noi aici.

      Apreciază

      Comentariu de cersipamantromanesc | 21/06/2010 | Răspunde

  4. Mai mult de jumate din pop. Romaniei nua scultha Lady Gaga ….deci .nua re niciun rost …si daca un sfert inteleg toate semnele acestui clip ..cred ca e suficient ..poate prea mult ..Cine??Adolescenti care asculta acest gen sa inteleaga semnele acestea ….sau cum le numesthi thu „SATANISMUL,HOMOSEXUALITATEA,PAGANISMUL”????Cred ca nu ..!Deci sa zicem ca e ca tine ..si totusi ..ce malefic???

    Apreciază

    Comentariu de anonim | 22/06/2010 | Răspunde

    • Intreaba-te ce rost are acest tip de propaganda satanista ?Muzica usoara are o forta de penetrare in masa populatiei si in special in randurile tinerilor extraordinara.Faptul ca romanii nu inteleg astfel de mesaje nu face mai putin nociva actiunea satanista aflata in plina ofensiva in strainatate,in special in lumea anglo-saxona.Sa nu minimalizam nocivitatea acestui tip de propaganda …
      Nu crezi in pericolul si forta atacului ?Daca cei care conduc astfel de actiuni nu ar crede in ele,nu le-ar promova,nu ar actiona.Uite ca totusi o multime de artisti au luat-o razna si se cred mai”trendy”daca cocheteaza cu Aghiuta.
      Lista e lunga,iar printre cei mai cunoscuti se numara Bob Dylan,Beyonce,Alice Cooper,KISS,iar acum vine tare din urma…draga noastra Lady Gaga.

      Apreciază

      Comentariu de cersipamantromanesc | 22/06/2010 | Răspunde

  5. Dar totusi ce rost are ??Si daca oameni inteleg asha-zisul aspect satanist ….nu il parctica …cred ….sa fims eriosi ,doar nu facem tori rost de margelele rozariului ca sa le ingitim si sa simtim „placerea de a inghiti sfintenia”..nu??Adica eu una cred ca fiecare percepe ceva altfel..nu avem toti acelasi punct de vedere …..Si nici macar nu sunta sa de preocupata de „mondenitati” ca sa stiu eu care mai foloseste in clipuri scene sataniste ….ar trebui ca toti as fim mai indiferenti ..pentru ca noua ne place aceste gen de clip ..altfel ..nua r fiab sha de promovat si vizionath.
    Ca de obicei si noi avem partea noastra de vina …daca nimeni nu ar aprecia acest gen de clip ..cred ca nu ar exista …..

    Apreciază

    Comentariu de anonim | 22/06/2010 | Răspunde

    • Bineinteles ca astfel de productii nu ar exista daca diavolul nu ar sti cum sa le faca placute.Multi romani nu pricep aspectele sataniste dar totusi sunt infectati cu simboluri transmise subliminal{cred ca ai auzit de astfel de tehnici care se adreseaza subconstientului}.
      Subtilitatile limbii engleze ne feresc totusi de asimilarea unei mari parti din mesaj.Ramane exaltarea homosexualitatii.
      Ma amuza cand aud ca pericolul nu e mare sau chiar ca nu exista ,ca e vorba doar de un clip…
      Daca ar fi asa,producatorii nu s-ar mai osteni sa alambicheze intr-un timp relativ scurt astfel de mesaje…Uite-i ca se obosesc sa ne indoctrineze.
      Sectele sataniste si homosexualitatea au devenit in lumea americana un fenomen periculos de raspandit.
      Arta e libera,nu-i asa ?La fel ideile,idealurile si credintele sunt libere.
      Raul a invatat sa se foloseasca de ele.
      Se vind bine satanismul,magia neagra,paganismul,aberatiile sexuale.
      Zici ca nu e o problema?Vrei sa spui probabil:NU INCA !

      Apreciază

      Comentariu de cersipamantromanesc | 22/06/2010 | Răspunde

  6. Dar totusi ce rost are ??Si daca oameni inteleg asha-zisul aspect satanist ….nu il parctica …cred ….sa fims eriosi ,doar nu facem tori rost de margelele rozariului ca sa le ingitim si sa simtim „placerea de a inghiti sfintenia”..nu??Adica eu una cred ca fiecare percepe ceva altfel..nu avem toti acelasi punct de vedere …..Si nici macar nu sunta sa de preocupata de „mondenitati” ca sa stiu eu care mai foloseste in clipuri scene sataniste ….ar trebui ca toti as fim mai indiferenti ..pentru ca noua ne place aceste gen de clip ..altfel ..nua r fiab sha de promovat si vizionath.
    Ca de obicei si noi avem partea noastra de vina …daca nimeni nu ar aprecia acest gen de clip ..cred ca nu ar exista …..???

    Apreciază

    Comentariu de anonim | 22/06/2010 | Răspunde

    • Astia se pricep sa prezinte marfa asa ca sa para chic…Ce spunea Kate Perry?”I kissed a girl and i like it”.Multor romani le place hitul asta pentru melodie,nestiind ce promoveaza de fapt.In lumea anglo-saxona,e pe bune,lesbianism cu acte in regula.E rodul unei „educatii”care a durat decenii.La noi inca e inceputul…

      Apreciază

      Comentariu de cersipamantromanesc | 22/06/2010 | Răspunde

      • Katty Perry nu promoveaza niciun fel de lesbianism. Ba chiar si exista afirmatia „my boyfriend don’t mind it” dupa. E vorba despre experientele de viata vazute prin prisma fetelor tinere, de curiozitatea atat de specifica adolescentilor dpdv sexual.

        Ce este aceea „educatie” in sensul acesta? Sau esti si tu adeptul ca lesbianismul sau homosexualismul se „invata”? Pai atunci, hai sa incep si eu sa imi caut iubite, ca poate imi place, avand in vedere ca in tara in care traiesc mai toate orientarile sexuale sunt acceptate. Pana si zoofilia, dar nu ai sa ma vezi ducandu-ma sa imi gasesc un taur :lol:

        Fiecare interpreteaza cum vrea videoclipul lui Gaga. Jos palaria in fata ei, insa, pentru curajul cu care ridica niste probleme si ipocrizii ale lumii moderne si ale religiei crestine implicit.

        Apreciază

        Comentariu de Vuvuzela | 15/07/2010

      • Sa nu facem polemica inutil…Acum se stie ca deprinderile homosexuale,iar lesbianismul aici se incadreaza,se dobandesc.Sunt foarte putine persoanele care se nasc asa,marea majoritate ”invata” de la altii de obicei la varsta pubertatii sau imediat dupa aceea.Exact varsta la care acest tip de muzica este mai acceptata .
        Asadar,despre ce discutam noi aici?Nu te sfatuiesc sa incerci , ca poate iti va plcea.Pur si simplu ,nimeni nu bea acid sulfuric doar asa ca sa vada ce simte…
        Ce promoveaza Katty Perry si ce nu promoveaza ea,a fost studiat de experti in simbolistica mai priceputi decat noi.Este clar ca in lumea show-biz-ului e la moda satanismul,homosexualitatea,pagnismul .
        Acum nu stiu sigur daca este vorba doar de un curent excentric ce isi doreste vinderea produsului muzical cu tot cu artist dupa legile comertului, sau pur si simplu avem de-a face cu ceea ce in special vocile crestine carqacterizeaza aceasta ca fiind o expresie a ofensivei celor care promoveaza Novus Ordo Seculorum ,cu tot cortegiul de orori pagane,homosexuale,anticrestine si demolatoare de traditii milenre ale omenirii ,in numele construirii unei noi lumi.
        Ce fel de lume?Asta e o alta discutie.Oricum,poti studia astfel de puncte de vedere ”scormonind”acest blog sau multe altele.Vei fi uimita sa afli ca exista intr-adevar o miscare satanista din ce in ce mai structurata , mai puternica si mai periculoasa.
        Mi-a faut placere discutia cu tine.

        Apreciază

        Comentariu de cersipamantromanesc | 15/07/2010

      • P.s.Uite cum titreaza un blog”gay”romanesc:”I kissed a girl” cantata de Katy Perry are toate incredientele unui cantec care sa intre in cultura gay. Este pur si simplu irezistibil …
        gayinromania.blogspot.com/
        Ce vreau eu sa spun este ca nu este bevoie ca vectorii depravarii sa fie ei insisi pagani,homosexuali,satanisti etc.Este suficient ca mesajele lor penetreaza constiinta publica in sefmentul cel mai vulnerabil-tanara generatie.De ce crezi ca se difuzeza prin muzica usoara de mare audienta astfel de mesaje si de ce crezi ca ar trebui minimalizate ele?Chiar nu le crezi periculoase?

        Apreciază

        Comentariu de cersipamantromanesc | 15/07/2010

  7. ok ,ok ….vad k nu ajung nicaieri…….te las ku parerea tha ….pana la urma fiecare are dreptul la opinia lui ..!

    Apreciază

    Comentariu de anonim | 22/06/2010 | Răspunde

  8. Mdea …la chestia cu Katy Perry sunt de acord …..

    Apreciază

    Comentariu de anonim | 22/06/2010 | Răspunde

  9. io as vrea sa stiu cum arata lady gaga in realitate desi mise pare ca toate melodiile si videoclipurile ei sunt superbe

    Apreciază

    Comentariu de denisa | 13/08/2010 | Răspunde

    • Nu arata chiar rau,dar nu e o frumusete rapitoare,asta e sigur.Mai nou nu mai face pe lesbiana si se afiseaza cu un mascul,un instrumentist rock…Clipurile ei sunt pline de simboluri sataniste si de propaganda homosexuala si paganism.Noroc ca nu prea stim noi romanii sa le deslusim,ca s-ar umple Romania de papitoi care ar face pe homosexualii si pe satanistii doar asa,ca zice Lady Gaga.In rest,pot sa spun si eu ca unele melodii sunt chiar bune si ar fi si mai bune curatate de simbolurile despre care vorbeam.Chiar imi place sa aud POKERFACE

      Apreciază

      Comentariu de cersipamantromanesc | 13/08/2010 | Răspunde

  10. tuturor oamenilor li se par ca lady a fost candva baiat dar eu o agmir

    Apreciază

    Comentariu de denisa | 13/08/2010 | Răspunde

    • Te cred ca o „agmiri”si eu o „agmir”numai ca nu pot fi de acord cu simbolurile sataniste care abunda in clipurile ei si nici cu promovarea lesbianismului si a homosexualitatii masculine.Una e comportamentul si „filosofia”ei de viata si altceva ce vrea ea sa induca in constiinta publica prin astfel de mesaje.Stai linistita,imi place sa ascult POKERFACe,nu-mi place teribilismul si excentricitatea cu orice pret…

      Apreciază

      Comentariu de cersipamantromanesc | 13/08/2010 | Răspunde

  11. esti ciudata…ai scris numai ciudatenii…adik este vorba de trecut .de aia se numeste ”alejandro”

    Apreciază

    Comentariu de freageek | 31/08/2010 | Răspunde

  12. ee…ala nu e semnul pacii..e chiar semnul antichristului;)

    Apreciază

    Comentariu de cifix | 06/10/2010 | Răspunde

  13. sunt de acord cu tine in tot ce ai spups mai sus…

    Apreciază

    Comentariu de cifix | 06/10/2010 | Răspunde

  14. :|

    Apreciază

    Comentariu de Bogdan2001 | 21/09/2012 | Răspunde


Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.