CER SI PAMANT ROMANESC

Cuvant despre noi, romanii

SENZATIONAL!Oficiali ai NASA au declarat ca un obiect necunoscut aproape sigur artificial, se apropie vertiginos de Pamant .


Oficiali ai NASA au declarat ca un obiect necunoscut care se apropie vertiginos de Pamant este aproape sigur de orgine artificiala, si nu un asteroid.

Obiectul 2010 KQ a fost detectat de Observatorul Catalina Sky din Arizona, la inceputul lunii mai si monitorizat de programul NASA dedicat obiectelor din apropierea Pamantului.

Observatiile facute de astronomul S.J. Bus, care a folosit Telescopul cu Infrarosii al NASA din Mauna Kea, Hawaii, sunt categorice: caracteristicile spectrale ale lui 2010 KQ nu se potrivesc cu niciunul dintre tipurile de asteroizi  cunoscute iar magnitudinea absoluta a obiectului (28,9) sugereaza ca el are o marime de doar cativa metri.

Desi misteriosul obiect artificial nu a folosit vreun sistem de propulsie de-a lungul monitorizarii sale, expertii sunt de parere ca el s-a deplasat pana la un punct cu resurse proprii avand in vedere pozitia sa si viteza pe care o dezvolta, relateaza The Daily Galaxy.

Unele voci sustin ca ar fi vorba de o nava spatiala sau de o parte din ea, folosita la misiuni interplanetare in trecutul indepartat, care acum se intoarce pe Pamant.

Calculand orbita obiectului rezulta ca urmatoarea sa vizita in apropierea Terrei va fi in 2036, an in care exista chiar posibilitatea ca 2010 KQ sa intre in atmosfera. Vezi si cristiannegureanu.blogspot.com. (S.C.)

 

Sursa:http://www.agentia.org/teoria-conspiratiei/nasa-anunta-vizita-unui-obiect-spatial-artificial-neidentificat-3846.html

Publicitate

02/06/2010 - Posted by | DIVERSE | , , , , , , , ,

Niciun comentariu până acum.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: