CER SI PAMANT ROMANESC

Cuvant despre noi, romanii

SENZATIONAL!ROBERTA ANASTASE VORBESTE DE ”TRADARE NATIONALA”


PNL si PSD acuzate de tradare nationala

  • Vineri, 28 mai 2010

Anastase despre tradarea PNL si PSD

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase, a declarat vineri la RFI România că „alianţa malefică” PSD-PNL este responsabilă de situaţia actuală a României şi a susţinut că aceste formaţiuni pot fi acuzate de „trădare naţională”.

„Noi nu aruncăm vina. În momentul ăsta, ştim exact ceea ce avem de făcut. Mi se pare culmea tupeului din partea reprezentanţilor PNL să încerce măcar să discute despre cum se guvernează acum România, ştiind foarte bine că au dus ţara în această situaţie, Guvernul PNL, susţinut de PSD”, a declarat Roberta Anastase.

Ea a acuzat PNL şi PSD de „trădare naţională”.

„Dacă vorbim de trădare naţională, apoi de trădare naţională, în adevăratul sens al cuvântului, putem să discutăm de guvernarea PNL, susţinută de PSD, după toate regulile constituţionale, pentru că să măreşti salariile, să ai 20 de ordonanţe şi Hotărâri de Guvern, prin care creşti salariile numai într-un an de zile… În al doilea rând, numai într-un an să creşti pensiile cu 20% şi numai într-un an să creşti salariile, separat de toate aceste lucruri şi salariile profesorilor cu 12%, pe o economie căreia trebuia să-i dai libertatea de a creşte sănătos, mi se pare pur şi simplu sinucigaş. Asta au făcut, e o realitate, de asta am şi ajuns aici. Nu invocăm greaua moştenire, dar nici nu este corect să ascundem realitatea de la care am pornit. Nu uitaţi că aceeaşi alianţă malefică PSD-PNL este cea care a lăsat România fără Guvern patru luni de zile anul trecut, în momente cruciale pentru luarea unor decizii”, a declarat Anastase.

Preşedintele Camerei Deputaţilor a mai spus că măsurile anticriză ale Guvernului trebuie analizate pe termen lung, pentru că analizele din prezent nu sunt obiective.

„E şi o chestiune logică: nu se aşteaptă nimeni ca-n momentul ăsta să primim aplauze pentru aceste decizii. Important este ca, odată ce timpul va trece, oamenii să se raporteze la rezultate, la rezultate concrete.

În momentul de faţă, e greu să accepţi de exemplu scăderea pensiilor. În momentul de faţă, aparent ai de ales între a nu scădea şi a scădea. În realitate, avem de ales între a nu scădea acum şi a nu mai avea să le plăteşti peste câteva luni sau a nu mai primi în acel caz pensia peste câteva luni. Asta trebuie să realizăm”, a explicat Roberta Anastase.

Ea a adăugat că raportările sunt diferite, iar în momentul de faţă, în niciun caz, analizele nu sunt obiective.

„Peste ceva timp, speranţa noastră este că aceste decizii, care sunt clar impopulare, vor face bine economiei şi rezultatele se vor vedea şi vom fi trataţi cu obiectivitate”, a mai spus preşedintele Camerei Deputaţilor.

Sursa:http://www.agentia.org/stiri/pnl-si-psd-acuzate-de-tradare-nationala-5046.html

Publicitate

28/05/2010 - Posted by | POLITICA, PRESA ROMÂNEASCĂ | , , , , , , , ,

2 comentarii »

  1. Ce se difuzeaza pe posturile de teletiziune e de-a dreptul stupefiant.Al treilea om in stat frudeaza intr-o institutie a statului o procedura de vot trecind peste toate legile facute chiar de aceasta institutie .Ce exemplu poate da d-na Roberta Anastase ?Ca e mai presus de lege?Tineri din aceasta tara pot sa procedeze la fel?Fiindca nu patesc nimic ca si cea care a dat exemplu.Azi am vazut la realitatea tv un inspector de invatamint care a afirmat -citez deoarece respectivi fac parte din invatamintul obligatoriu nu putem lua masuri inpotriva lor alte decit exmatricularea de la 5- 12 zile.Incredibil domnilor de scolile de reeducare pentru ce au fost infintate?AZI se marseaza tare pe drepturile OMULUI da e adevarat :omul si nu infractor, omul si nu violator, da omul si nu tilharul ,da omul si nu criminalul.Denumirile de infractiuni penale enumerate mai sus scot pe cei care le comit din sfera denumirii de OM.Acestea deja au o alta titulatura pe care au aleso liberi si nesiliti de nimeni,chiar in mod deliberat si atunci cred ca legiuitorul trebuie sa gaseasca o formula in care sa discutam de :drepturile infractorului pe fiecare categorie inparte.Nu cred ca in zilele noastre se mai poate pune problema ca un om decent si cinstit care is vede de toate datoriile cetatenesti in mod exemplar mai poate fi pus pe aceas treapta ierarhica cu un infractor in titulatura DREPTURILE OMULUI

    Apreciază

    Comentariu de videotuturialotel | 21/09/2010 | Răspunde


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: