CER SI PAMANT ROMANESC

Cuvant despre noi, romanii

Fetita care nu imbatraneste.Sindromul X:VIDEO


 

O adolescentă este „prinsă” în corpul unei copil, ea putând fi cheia pentru oprirea procesului de îmbătrânire, potrivit oamenilor de ştiinţă. Brooke Greenberg s-a născut în 1993, dar nu poate vorbi, încă mai are dinţii de lapte şi se deplasează în continuare cu ajutorul unui cărucior. Se pare că suferă de „sindromul X”, fiind sigura persoană cunoscută cu această afecţiune care se manifestă printr-un ritm de creştere anormal de încet.

Oamenii de ştiinţă cred ADN-ul ei unic ar putea oferi indicii importante despre procesul de îmbătrânire şi ar conduce la dezvoltarea unor tratamente pentru bolile care apar la vârste înaintate, cum este Parkinson.

Fetiţa are 76 de centimetri, şapte kilograme şi are nevoie de îngrijire constantă. Este hrănită cu ajutorul unui tub care este conectat direct la stomac pentru că esofagul său este atât de mic încât mâncarea ar putea ajunge în plămâni, relateaza realitatea.net.

Profesorul Richard Walker, de la University of South Florida School of Medicine, a efectuat mai multe teste pe ADN-ul lui Brooke şi consideră că acest caz unic ar putea oferi o nouă înţelegere a procesul de îmbătrânire. Potrivit dailymail.co.uk, unii dintre cei mai cunoscuti cercetători din lume vor discuta cazul adolescentei în cadrul unei conferinţe organizate la Londra.(L.M-agentia.org)

VIDEO: http://webtv.realitatea.net/actual/brooke-fata-ca-nu-imbatraneste

15/05/2010 - Posted by | DIVERSE | , ,

Niciun comentariu până acum.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: