CER SI PAMANT ROMANESC

Cuvant despre noi, romanii

Teo Trandafir este candidatul PDL la alegerile parţiale pentru Camera Deputaţilor din Sectorul 4 din Capitala din 25 aprilie


Teo Trandafir

Foto:Teo Trandafir

Realizatoarea de televiziune Teo Trandafir şi-a depus candidatura în Colegiul 19 din Capitală. Teo Trandafir este candidatul PDL la alegerile parţiale pentru Camera Deputaţilor din Sectorul 4, care vor avea loc pe 25 aprilie.

De-a lungul anilor, în politica românească au intrat scriitori, poeţi, actori, cântăreţi de muzică populară, dar şi personalităţi din sport.

Profesorul Daniel Barbu  de la Facultatea de Ştiinţe Politice a Universităţii Bucureşti spune la RFI că în general partidele nu au resurse umane pentru funcţii şi recurg la astfel de alegeri.

„Partidele nu au avut niciodată resurse. Ele au răpit din diverse sfere, cu precădere, oameni cu resurse financiare proprii candidaţi, miniştri, secretari de stat, prefecţi, consilieri locali. Dacă cineva trece la televizor, cum se spune, e foarte bine. Dacă are şi bani să treacă de la televizor în Parlament, e încă şi mai bine”, explică Daniel Barbu.

Teo Trandafir se va lupta cu Liliana Mincă pentru funcţia de deputat în Colegiul 19. Acesta va fi candidatul comun al Alianţei PSD+PC.

Partidul Naţional Liberal nu va avea candidat la aceste alegeri, după ce nici PSD nu şi-a desemnat candidat la alegerile parţiale din 17 ianuarie, câştigate de liberalul Radu Stroe.

Locul de deputat în Colegiul 19 Bucureşti a devenit vacant după demisia Danielei Popa, numită în Comisia de Supraveghere a Asigurărilor. Daniela Popa, fostul preşedinte al Partidului Conservator a demisionat din Parlament la 1 februarie.

 

Un articol de: Liliana Simionescu
RFI.ro
Publicitate

31/03/2010 - Posted by | POLITICA | , , , ,

Niciun comentariu până acum.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: