CER SI PAMANT ROMANESC

Cuvant despre noi, romanii

Detalii socante despre 7 aprilie,ziua demonstratiilor anticomuniste de la Chisinau : Politistii de la Brigada Fulger au impuscat cu gloante de LUPTA! Imagini video.


  Colaboratorii Brigazii de politie cu destinatie speciala Fulger au folosit in noaptea de 7 spre 8 aprilie nu doar gloante oarbe, asa cum sustinea Ministerul de Interne, dar si gloante de lupta. Procuratura Generala a pornit, pe 9 februarie, un nou dosar penal in legatura cu evenimentele din aprilie privind „tentativa de de omor”. Anuntul a fost facut de catre Procurorul General al R.Moldova, Valeriu Zubco.

Sursa : Stirea zilei md.

„Aceasta tentativa de omor a avut loc in noaptea de 7 spre 8 aprilie in centrul capitalei, la intersectia strazii Serghei Lazo si bulevardul Stefan cel Mare, si a fost savarsita de un colaborator de politie cu fata deghizata, se presupune din Brigada cu destinatie speciala Fulger”, a declarat Zubco, intr-o conferinta de presa.

Procurorul General a precizat ca politistul au impuscat intr-un automobil, care stationa in fata sediului Serviciului de Informatii si Securitate, in care se aflau doua persoane, sot si sotie.

„Aceste noi detalii demonstreaza ca politistii au utilizat nu doar gloante oarbe, dar si gloante de lupta. Aceste circumstante noi vor servi temei pentru reaprecierea de pe pozitii noi a actiunilor si inactiunilor persoanelor cu functii de raspundere din MAI, investigate de Procuratura. Cauzele penale pornite impotriva Brigazii Fulger si responsabililor de la MAI vor lua o noua intorsatura, reiesind din probele noi obtinute de procurori”, a accentuat Valeriu Zubco.

El a precizat ca acest caz a fost cunoscut inca in aprilie, insa procurorii au decis atunci sa nu porneasca o cauza penala. Acum, Procuratura a trimis la expertiza repetata tubul de la glonte.

„A existat o ordonanta de neincepere a urmaririi penale pe marginea acestui caz pe care noi am depistat-o. In privinta persoanelor respective deja este efectuata ancheta de serviciu. Cred ca se va finisa cu eliberarea din organele procuraturii”, a mentionat Procurorul General.

Pentru accesare video,click pe linkul de jos :

http://www.stireazilei.md/c-0-2777

12/02/2010 - Posted by | BASARABIA SI BUCOVINA, PRESA ROMANEASCA | , , , , , , , , , , , , , , , ,

Un comentariu »

  1. varru

    Apreciază

    Comentariu de borgovan | 03/03/2011 | Răspunde


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: