CER SI PAMANT ROMANESC

Cuvant despre noi, romanii

VIDEO:Swingingul,o manifestare a „modernitatii” sau perversitate sub acoperire ?


In tarile occidentale exista demult cluburi de swingeri, „cu acte in regula”. In Romania, swingerii isi dau intalnire mai mult pe Internet, alegandu-si ulterior locatiile pentru desfasurarea „actiunii”.


Recent, cea mai buna prietena a iubitei printului William a anuntat deschiderea unui club de swingeri si in Scotia, ea conducand deja unul la Londra, Killing Kittens.

Conform Scotland on Sunday, niciun barbat nu poate patrunde singur in club, el putand fi adus doar de o femeie (sau mai multe).

De altfel, femeile sunt si cele care fac regulile in astfel de cluburi. Ele reprezinta si 80% dintre clienti.

Clientela este foarte selecta, cu varste cuprinse intre 18 si 45 de ani, iar pretul deloc pentru toate buzunarele. O noapte de nebunii costa 150 de lire sterline.

Tinuta in club este obligatorie, blugii neavand ce sa caute intr-un astfel de loc. In interior drogurile sunt interzise, clientii rasfatandu-se cu sampanie. Prezervativele sunt asezate strategic in toate incaperile, iar atmosfera ademeneste la pozitii si vestimentatii mai comode.

Dupa ce discuta si se privesc, alegandu-si potentialii parteneri, iubaretii se retrag in camerele „de joaca”, unde sunt complet interzise camerele de filmat sau telefoanele mobile.

 

 

Pentru cei care agreaza acest stil de viata este o alternativa mai sanatoasa decat intalnirile fixate pe Internet. Iar de clienti nu duce lipsa acest gen de cluburi. Killing Kittens, din Londra, care pretinde ca respinge una din trei cereri, avea inregistrati, la sfarsitul anului trecut, 6.000 de membri, conform The Sun.

Interesant e ca patroana clubului in care se organizeaza aproximativ 20 de petreceri pe an, Emma Sayle, fiica de diplomat, merge la biserica in fiecare duminica. Ea a declarat ca, personal, nu este atrasa de asemenea petreceri, dar ca nu-i judeca pe cei care ii trec pragul.

„Este vorba despre sex – sex la modul cel mai deschis, cel mai narcisist, sex tandru, sex primar, fluorescent, animalic”, a explicat unul dintre clienti.

Dar ce inseamna swinging?

Swinging-ul inseamna sex in grup si/sau schimb de partenere/ parteneri si/sau petting. Toate acestea se combina cu un dram de exhibitionism, un gram, de voyeurism si ceva nebunie.

Pe site-urile de swinging, acest fenomen este privit ca un stil de viata alternativ ce presupune participarea la activitati recreative, in special sex (sau numai sex). Bunul simt taxeaza insa acest tip de comportament, catalogandu-l drept anormal. Judecatile de valoare ne apartin, insa.

Swinging-ul este alternativa la o relatie monogama, este o modalitate de a adauga sare si piper unei relatii. Cu toate acestea, uneori experienta este un pic prea condimentata. Cu totii avem fantezii, dar putem face diferenta intre ceea ce am vrea sa punem in aplicare si ceea ce am dori sa pastram numai pentru noi.

Sexy Pair

Origini

Swinging-ul a aparut in cele mai vechi timpuri in Alaska, nordul Canadei si la cateva triburi din Africa, in care cuplurile casatorite nu aveau nicio retinere in a-si imparti partenerii. Inceputurile swing-ului modern se gasesc la mijlocul secolului trecut.

Conform http://www.swingingclub.ro, swinging-ul modern isi are originile in practicile unui grup de elita de piloti pe avioanele de vanatoare ale Fortelor Aeriene Americane, in timpul celui de Al Doilea Razboi Mondial si al razboiului din Coreea.

„Rata mare a mortalitatii a dus la acceptarea relatiilor intre sotiile unor piloti si alti piloti. Prima relatare a presei despre acest fenomen are loc dupa terminarea razboiului din Coreea, in 1957, fenomenul fiind denumit „wife-swapping” (schimbarea nevestelor).

Desi relatat ca fiind ceva negativ, publicul a fost receptiv la idee si, astfel, in 1960 existau peste 20 de reviste in SUA care aveau sectiuni pentru swinging.

Sex fara frontiere

Swingerii au devenit o adevarata comunitate cu organizatii (cum ar fi NASCA sau ISU) si filiale raspandite in lumea intreaga. Daca te afli intr-o tara straina si vrei sa iei contact cu alti swingeri, ai la indemana ghidurile cu localizarea cluburilor.

Pentru petrecerea unui sejur exotic de neuitat poti apela la agentii care ofera un pachet complet de servicii pentru distractie. Ofertele sunt nenumarate: spatii de cazare speciale pentru oferirea acestui stil de viata plus companii de transport, chiar si aviatic.

How can I help? - Fun People

Tipuri de swinging:

Soft swinging

Se face schimb de parteneri, dar cuplurile raman in aceeasi incapere. Nu este acceptata penetrarea. Se prefera atingerile, saruturile si chiar si sexul oral.

Closed swinging

Se face schimb de parteneri, dar cuplurile nou formate fac sex in incaperi diferite.

Open swinging

Partenerii se schimba si fac sex in aceeasi incapere. De cele mai multe ori se face sex in grup, rezultatul fiind adevarate orgii.

Clasificare petreceri de swing

– swinging intre doua cupluri/ in grup restrans

– petreceri „off-premises” – la aceste petreceri swingerii se cunosc urmand sa faca sex in alta parte

– petreceri „on-premises” – la aceste petreceri participantii au parte si de sex.

 

Ziare.com

Acestea fiind zise ,Swing the mood,dragii  mosului !

27/01/2010 - Posted by | DIVERTSMENT, PRESA INTERNATIONALA | , , , , , , , , , , , , , ,

Niciun comentariu până acum.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.